Nagellak

NOTD: OPI Got A Date To Knight

OPI - Got A Date To Knight
OPI - Got A Date To Knight

Gisteren is één van mijn nagels afgebroken! Niet een wereldramp natuurlijk, maar wel een beetje jammer…  Tot ongeveer twee maanden geleden had ik heel erg last van splijtende nagels, en daardoor waren de toppen van mijn nagels heel erg beschadigd. Het was dus beter om ze meteen maar allemaal af te knippen. Nu kunnen ze tenminste weer helemaal gezond teruggroeien! Gelukkig heb ik vrij veel geswatched toen mijn nagels wat  langer waren, dus voorlopig zullen jullie de afgeknipte nageltjes nog niet te zien krijgen.

Got A Date To Knight had ik meebesteld bij mijn meest recente Transdesign-bestelling. Ik realiseerde me dat ik al een hele tijd geen nieuwe roze nagellak had aangeschaft, dus het werd weer eens de hoogste tijd. Got A Date To Knight maakt deel uit van de OPI Princess Charming collectie, een serie lieve meisjesachtige kleurtjes. Uit deze collectie is ook de populaire kleur Princesses Rule! afkomstig.

Got A Date To Knight is echt ontzettend roze! De structuur van de lak is een beetje jelly-achtig, en hij is behoorlijk dun en doorzichtig. Ik heb voor de foto 4 laagjes aangebracht, maar hij lijkt erop alsof hij nog wel een extra laagje kan gebruiken. Dat is dus een beetje jammer… Gelukkig kan je door de dunne formule wel netjes lakken, en ik vind de kleur echt geweldig! Dat maakt dus veel goed. Doordat je zoveel laagjes moet aanbrengen om ‘bottle colour’ te bereiken, moet hij vrij lang drogen. Met een sneldrogende topcoat kan je dit proces uiteraard versnellen.

OPI is verkrijgbaar bij verschilldende schoonheidssalons, Sephora en de grote DA in de Leidsestraat in Amsterdam. In Nederland kost OPI €13,95 per stuk. Op Transdesign.com is OPI te koop voor $4.99 per flesje. Over bestellen bij Transdesign lees je meer in dit artikel.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Oh, die staat al zo lang op mijn wishlist … nu eens te meer. Zo’n leuk kleurtje! Ik dacht altijd dat hij op Pink-ing Of You leek maar eigenlijk helemaal niet ?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.