Nagellak

NOTD: Orly Solid Gold

Orly - Solid Gold
Orly - Solid Gold

Ik had eigenlijk voor Kerst een hele mooie Kerst-look willen maken, maar door alle drukte die eraan vooraf is gegaan ben ik er helaas niet meer aan toegekomen… Ik ben tijdens de Kerstdagen niet thuis, dus het zit er niet in. Excuses. Alsno wens ik iedereen een Merry Christmas!

Gelukkig heb ik eergisteren mijn Transdesign-bestelling binnen gekregen, en ik heb genoeg nieuwe lakjes om jullie te showen! De eerste die ik jullie ga laten zien is Orly’s Solid Gold uit de Metal Chic-collectie. Ik was echt ontzettend benieuwd naar deze kleur, omdat ik het idee van de combinatie met metallic en matte nagellak heel bijzonder vond. De collectie bestaat uit drie kleuren, namelijk Solid Gold, Iron Butterfly en Glam Rock. Ik vond Solid Gold de meest interessante kleur uit de collectie, dus heb ik alleen deze besteld.

De finish van deze lak is vergelijkbaar met die van OPI’s Suede Collectie. Elk lakje heeft namelijk een glittertje en een matte finish. Het kwastje is zoals we van Orly gewend zijn ontzettend fijn. De formule van de lak is ook heel erg goed, en eigenlijk prettiger dan OPI Suede. Die drogen namelijk net iets te snel waardoor je eigenlijk nauwelijks de tijd hebt om te lakken. Solid Gold droogt ook snel, maar hij werkt net ietsjes fijner.

Zoals ik al zei vond ik uit deze collectie Solid Gold als enige de moeite waard. Het is een interessante kleur met een bijzondere finish. Glam Rock is een stuk meer brons, en ik vind dat goud net wat mooier. Iron Butterfly is nagenoeg een dupe van OPI Suzi Skis In The Pyrinees Suede, en die heb ik al. Mocht je twijfelen tussen OPI Suzie Skis en Orly Iron Butterfly, raad ik Iron Butterfly aan, omdat de fomule en het kwastje beter zijn.

Orly is in Nederland te koop bij o.a. Orly Nederland en kost daar €10,95. Ook is Orly te koop bij Transdesign.com voor $3.75.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Willemijn zegt:

    Waauw, die is echt heel mooi!

  2. Gaaf kleurtje!

    En ook lekker apart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.