Nagellak

NOTD: Orly Mirror Mirror

Orly - Mirror Mirror
Orly - Mirror Mirror

Mirror Mirror komt uit Orly’s Once Upon A Time Collectie. Deze collectie is geïnspireerd door sprookjesverhalen. Dat is in de namen duidelijk terug te zien! Ook Pixie Dust, die ik jullie eerder liet zien komt uit deze collectie. Een leuk detail is dat op alle flesje van de Once Upon A Time Collectie een bedeltje zit wat bij de naam van het kleurtje past. Bij Pixie Dust was het een soort Tinkerbell-elfje en bij Mirror Mirror, hoe verassend, een klein spiegeltje.

Mirror Mirror is een lichtgrijze cream. Ik had eigenlijk verwacht dat hij nog wat lichter zou zijn, maar hij valt redelijk donker uit. Ik was verrast door de dekking van deze nagellak. Twee laagjes was genoeg om bottle colour te krijgen. Zoals alle Orly lakjes is het kwastje van deze ontzettend fijn! De formule is ook perfect, dus hij brengt heel makkelijk aan.

Orly is in Nederland te koop bij o.a. Orly Nederland en kost daar €10,95. Ook is Orly te koop bij Transdesign.com voor $3.75.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Laura zegt:

    wauw.. beetje blauw grijzig lijkt hij op de foto!

    mooi kleurtje

  2. Charlotte zegt:

    Hij is inderdaad vrij blauw! Zeker als je 'm vergelijkt met Pixie Dust. Van Pixie Dust dacht ik juist weer dat hij veel blauwer zou zijn, maar die viel juist weer grijs uit! Grappig om te zien hoe anders kleuren uit kunnen vallen dan je eigenlijk zou verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.