Nagellak

NOTD:OPI Barefoot In Barcelona

OPI - Barefoot In Barcelona
OPI - Barefoot In Barcelona

Woensdagavond had ik met een aantal vriendinnen een zeer geslaagde beautyavond! Uiteraard zijn er ook de nodige nagels gelakt en coole Konad-designs gestempeld. Gastvrouw Daisy heeft ook redelijk wat nagellakjes, en ik wist dat zij OPI Barefoot In Barcelona in haar stash had. Ik was al een tijdje benieuwd hoe die kleur bij mij zou staan, en gelukkig was ze zo lief dat ik hem even voor jullie mocht swatchen.

Ik ben eigenlijk blij verrast door deze kleur. Hij is voor mij veel te donker om een ‘mannequin hands’  te krijgen (heb een vrij lichte huid), maar ik vind hem wel lekker naturel. Bij naturelle kleuren denk je al gauw aan lichtroze of helemaal doorzichtig, en deze kleur is net even wat anders. Hij dekte overigens goed, 2 laagjes was voldoende. Op mijn middelvinger is hij een beetje rommelig, maar dat kwam doordat ik een beetje onhandig op de grond zat te lakken, en dus niet aan de lak! Ik denk dat ik deze toch maar een keertje ga kopen. En nu nog mijn perfecte ‘mannequin hands’-kleur vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Diamond Cosmetics Cafe au Lait via boozyshop.

    FF opnieuw posten, want ik weet niet of mijn vorige was aangekomen XD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.