Nagellak

OPI La Paz-itively Hot Matte Konad

La Paz-itively Hot Konad
La Paz-itively Hot Konad

Pfff… Ik probeer al een paar dagen een leuke Konad-look te maken, maar om een een of andere reden mislukken ze allemaal. Ik wilde graag een look met OPI Mod About You (heel lichtroze) met donkerroze roosjes, maar toen ik begon te stempelen ging het helemaal mis! Op de rode Konad-stempel kon ik de donkerroze stempellak niet meer zien zitten, en stempelde ik volledig scheef. Ik heb nog geprobeerd de Konadicure te redden, maar het was helaas te laat.. šŸ™

Ik ben toen maar helemaal overnieuw begonnen, en omdat ik wel iets met roze en roosjes wilde heb ik dit er uiteindelijk van gemaakt! Ik vind die combinatie van matte en China Glaze Khromes zo ontzettend leuk, ik blijf maar bezig! Als basiskleur heb ik OPI La Paz-itively Hot Matte gebruikt, en gestempeld met China Glaze 2030 uit de Khrome-collectie. Zoals ik eerder vertelde zijn de Khromes perfect voor Konad. Nadeel is wel dat ze echt gigantisch snel drogen, dus je moet snel werken, maar daar wel je wel aan. Het roosjes-design komt overigens van de imageplate M65.

Ook met deze heb ik een beetje lopen rommelen, maar het viel gelukkig mee. Na al dat gestuntel vind ik het al heel wat dat ik er iets fatsoenlijks en schattigs van heb kunnen maken ;). Ik denk dat ik bij mijn volgende Konad-bestelling zo’n dubbelzijdige stempel mee ga bestellen, want ik denk dat je daarmee je stempels iets beter mee kan richten.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Jessica zegt:

    Wauw, ziet er echt supercute uit !
    Het is echt goed gelukt.

    Die stempel met 2 zijden lijkt me inderdaad ook wat handiger, is wat nauwkeuriger enzo.
    Maar het lukt je al heel goed met deze !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.