Nagellak

Swatch: Orly – Shine

Orly - Shine
Orly - Shine

Toen ik promo foto’s van de Orly Foil FX-collectie zag was ik meteen verliefd! Toen ze uitkwamen waren ze helaas een tijdje uitverkocht bij Transdesign, maar ik heb de lakjes vorige week eindelijk binnengekregen. Ze zijn echt geweldig! Ik ben gek op metallic nagellak, en deze zijn lekker shiny.

Shine is het zilveren lakje uit deze collectie. Je zou zeggen dat hij op het eerste gezicht heel erg lijkt op China Glaze Millennium, maar ze zijn toch een beetje verschillend. Shine bestaat namelijk uit alleen maar miniscule zilveren glittertjes, terwijl  Millennium meer een ‘solid’ metallic is.

In tegenstelling tot Millennium brengt Shine heel makkelijk aan! Het kwastje van Orly is fijn, de samenstelling van de nagellak is fijn en er zijn geen brushstrokes te zien 😀 Dat is fijn, want bij Millennium blijf je elk foutje zien. Voor een glitternagellak is hij ook heel dekkend, want je hebt maar twee laagjes nodig. Overigens ben ik bang dat hij wel lastig te verwijderen is (tjah, glitters hè?), maar voorlopig hou ik ‘m nog eventjes op. Hij is gewoon zo cool, ik blijf maar naar m’n nagels kijken 😉

Orly is in Nederland te koop bij o.a. Orly Nederland en kost daar €10,95. Ook is Orly te koop bij Transdesign.com voor $3.75.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Jolien zegt:

    Prachtig kleurtje 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.