Persoonlijk

Random foto’s van de afgelopen weken – #2

Een paar weken geleden liet ik jullie al wat random foto’s zien die ik toen had gemaakt en het leuk me leuk om dat hier vaker voorbij te laten komen! Natuurlijk verschijnt ook het een en ander op Twitter en Instagram, maar een aantal foto’s bewaar ik speciaal voor hier. Kijk mee om te zien wat ik afgelopen weken heb uitgespookt!

Ik heb ontzettend veel kwasten, maar ik kan me nog een tijd herinneren dat de paar kwasten die ik had makkelijk in één glas pasten. Inmiddels zijn het er heel veel meer geworden en heb ik voor mijn meest gebruikte/dagelijkse kwasten ruim drie bekers nodig! Oeps…

Bij Ab Donkers in Amsterdam kwam ik deze geweldige ballerina’s tegen! Ik draag nauwelijks hakken (ik kan er gewoon niet lang op lopen, hoe mooi ik ze ook vind staan), dus ik draag eigenlijk altijd gympen, laarzen of Uggs. ’s Zomers ga ik meestal voor ballerina’s en dan het liefst in vrolijke kleuren! Ik weet nog niet precies welke ik voor het komende seizoen ga kopen, maar de kans is groot dat het een van deze kleuren gaat worden.

Ook was ik twee weken geleden bij de presentatie van de speciale Garth Pugh-collectie bij MAC. Producten, maar wel een beetje pricey. Vooral deze kwast leek me wel wat, maar heb de collectie in het kader van Budget Maand maar even overgeslagen. Jammer, maar soms moet je keuzes maken, haha!

Zoals jullie misschien wel weten is in september mijn lieve hondje Lodewijk overleden. We hadden al een tijdje het plan om ‘m te laten schilderen en dat is nu eindelijk gebeurd! Julie Arphi is bezig met een aantal versies van Lodewijk en dit zijn de eerste twee die we gezien hebben. Ik vind vooral de eerste erg goed gelukt, vinden jullie ‘m ook niet erg lijken?

Ik ben al jaren dol op het Hard Rock Café (ik verzamel shirtjes van elk land waar ik ben geweest!) en gelukkig mijn vriend ook, dus we zijn weer eens in Amsterdam bij het HRC gaan eten. Ze hebben daar de allerlekkerste vega-burgers die ik ooit gegeten heb! Telkens als ik de Veggie Leggy bestel vraag ik me af of het wel echt een vegetarische hamburger is, maar het is echt zo. Heerlijk!

Toen ik pas naar iets op zoek was in mijn beautykast kwam ik dit mandje met minerale oogschaduws tegen. Dit zijn de producten waardoor ik met make-up begonnen ben! Het begon allemaal met Everyday Minerals, Pure Luxe en Fyrinnae toen ik een jaar of 16-17 was. Zo leuk om terug te zien!

Hoewel het weer op dit moment niet al te best is besloot ik vorige week weer eens een vrolijk lakje uit de kast te halen. Het werd Chanel Mimosa, maar om heel eerlijk te zijn vind ik de oude versie van Essence Mellow Yellow nog ietsje mooier!

Lush Lemony Flutter is wat mij betreft de allerbeste nagelriemcrème die er bestaat. Mijn oude pot was niet meer goed (ze zijn ongeveer een jaar houdbaar), dus het was tijd voor een nieuwe. Heerlijk, zo’n verse pot! Dit is echt een must-have voor sterke en gezonde nagels. Ik denk dat ik ‘m binnenkort weer eens ga reviewen!

Alle vegetariërs opgelet! Ik heb zoiets lekkers ontdekt, namelijk ‘vlees’ van De Vegetarische Slager! Het is zo ontzettend lekker en totaal niet te vergelijken met andere vleesvervangers. Het ‘vlees’ heeft een goede structuur en echt een lekkere smaak. Ik heb inmiddels de Teriyaki-stukjes, kipstukjes en gerookte spekjes geprobeerd en ik vond ze allemaal ontzettend lekker. Aanrader, zelfs voor vleeseters! Het is gewoon te koop bij veel biowinkels (in het vriesschap), dus kijk vooral even op hun site voor verkooppunten.

Bij mijn artikel over Weight Watchers kreeg ik de vraag wat ik dan nu allemaal eet. Ik zal daar in het artikel van dinsdag dieper op ingaan, maar hierboven vast een voorbeeld! Met de ‘kipstukjes’ van De Vegetarische Slager maakte ik heerlijke risotto met gegrilde groenten en gekruide ‘kip’. Mjam!

Dat was het eigenlijk wel weer! Heb afgelopen week m’n laatste tentamen gehad en met een beetje geluk hoef ik die misschien niet te herkansen. Dat zou betekenen dat ik alles van dit hele semester in één keer heb gehaald! That would be a first! Ik heb mezelf nu dus maar even wat vakantie gegeven en probeer goed te ontspannen met boeken (heb de Hunger Games trillogie gelezen, erg leuk!) en TV-series (Hawaii Five-O, ook leuk!). Fijne zondag!

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Leuke foto’s ! De Gareth Pugh collectie vond ik maar niets en een beetje pricey.

 2. Leuk artikel en mooie foto’s! Ben benieuwd naar je weightwatchers eet verhaal 🙂

 3. Leuke foto’s! Ik heb Lush Lemony Flutter nu een tijdje en hij is inderdaad echt super goed!
  x

 4. Wat mooi dat portret van je hondje! En ik wil nog wel eens je mening over lemony flutter lezen 🙂

 5. Leuk om te zien!

 6. Oh wat een mooi schilderij van Lodewijk ^^ Lush lemony flutter is inderdaad een heerlijk product.

 7. Karolien zegt:

  Lemony Flutter is zo fijn ! Ik heb hem vorig jaar in februari voor het eerst gekocht (o.a. ook op jouw aanraden, dus bedankt!), en mijn potje is bijna helemaal leeg ! De vervaldatum is februari maar dat haal ik zelfs niet meer ! 🙂 Moet dringend een backup halen hihi

 8. Deze artikels zijn en blijven leuk om te lezen! Het schilderij van Lodewijk vind ik erg mooi geworden trouwens, vooral de eerste versie, bijzonder om hem op deze manier te herinneren. Heerlijk trouwens om te zien dat je ondanks je dieet nog steeds echt geniet van eten. Dat vind ik vaak juist het nare aan het dieet, dat je niet meer kan genieten van hetgeen dat je jezelf voorschotelt omdat het allemaal maar volgens het boekje moet.

 9. Catharina zegt:

  Ik ben benieuwd naar je Lemony Flutter review.

 10. Wat een schattige schoentjes! Ik krijg daar zo’n spaar-ze-allemaal gevoel bij 🙂

 11. Oeh die vega hamburger, ik ben super benieuwd. Ik hou het HRC even in mijn achterhoofd en als ik daar weer in de buurt ben denk ik dat ik hem ook maar eens moet gaan proberen! Het is altijd zoo lastig om lekkere vegetarische hamburgers te vinden.

 12. Leuke fotos en een leuke tip wb vleesvervanger. Zullen veel mensen gebruik van maken! 😉 Hopelijk geen herkansing! Liefs.

 13. Leuk om te zien! En wat een prachtig portret van Lodewijk.

 14. Joanne zegt:

  Ah die nieuwe pot lemony flutter ziet er yummy uit! Ik heb ‘m ook en het is inderdaad hands down de beste nagelriemcreme ever! Ik weet niet waarom, maar hij werkt gewoon veel beter dan alle andere. Ik vind ‘m ook veeel beter dan die van burts bees.
  Het is ook zo fluffy en het ruikt zo lekker, alsof het een citroentaartje is haha.

 15. Wat een mooi idee om van Lodewijk een portret te laten schilderen, echt mooi :).

 16. leuke foto`s hoor…!

 17. Leuk om te zien 😀

 18. hele leuke foto’s!
  helaas zit hier geen verkooppunt in de buurt van de ‘vegetarishe slager’ 🙁

 19. wel leuk om wat foto’s op je blog te zetten , maar vind het erg jammer dat je zo weinig aan je site doet.
  je zegt wel vaak dat je het erg druk hebt en dat geloof ik ook best , maar zou grag willen dat je er wat meer aan doet !
  maar als er dan wat staat is het wel erg leuk !!<3

 20. Leuke foto’s! Die van jou in dat spiegeltje is echt lief!

 21. Leuk om te zien ^^ x

 22. Leuk om te zien! Wauw, wat heb jij veel ‘dagelijkse’ kwasten! Zoveel heb ik er niet eens in totaal, haha.

 23. Leuk om te zien! En ik ben heel benieuwd naar het vegetarische ‘vlees’

 24. Mendy zegt:

  Leuk!! Zeker weten vaker doen. Foto’s zeggen soms zoveel. Ben overigens ook wel benieuwd naar je vriend. Misschien ook een random picture voor volgende keer?;-)

 25. Nicole zegt:

  Leuke foto’s om weer te zien! Die cupcake om de eerste foto is leuk! Waar heb je die gekocht?

 26. Leuk dat je hier foto’s plaatst die nog niet op twitter en instagram zijn geweest!

 27. wat voor een iPhone hoes heb je? legerprint? zoja, where did u get it?
  Ps vind het raar dat meiden 100x dezelfdr reactiva plaatsen, reacties die ervoor al meerdere malen zijn gepost.. en over de revieuw van LF; deze is toch terug te vinden..?

  x!

 28. Leuke foto’s!!
  En veel plezier met Hawaii Five-O, is een super gave serie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.