Budget Nagellak

Review: Action MAX Caviar Nails

Omdat ik geen filiaal van Action in de buurt heb kom ik er niet zo vaak als ik zou willen, maar ik zie regelmatig allerlei interessante producten voorbij komen op andere blogs. Onlangs was ik weer eens in de buurt van een filiaal, dus ik besloot even een kijkje te nemen tussen de beautyspullen. Ik kwam onder andere deze Caviar Nails-setjes tegen voor slechts €0,79. Tja, dat moest ik natuurlijk even proberen!

In elk setje vind je drie flesjes: een zwarte basislak, een transparante topcoat en een flesje Caviar-bolletjes. Ik weet niet hoe ze drie van zulke flesjes voor zo’n lage prijs kunnen produceren, ongelofelijk! Overigens zijn de flesjes erg klein (3,6 ml), dus je krijgt er niet heel veel product voor. Ik heb twee verschillende kleurvariaties kunnen vinden, maar het zou heel goed kunnen dat er in andere filialen nog andere kleuren verkrijgbaar zijn.

Het aanbrengen is net als bij andere Caviar Nails supersimpel. Eerst lak je je nagels met de zwarte basislak. Vervolgens breng je een laagje van de bijgeleverde topcoat aan en giet je de bolletjes over de natte nagellak. Klaar!

De eerste twee flesjes zijn in elk setje hetzelfde, maar het verschil zit ‘m in het flesje met de bolletjes. De sets hebben geen kleurnamen, maar dit is het setje met de zwarte Caviar-bolletjes.

Deze vind ik echt heel erg gaaf! Ik heb inmiddels al vrij veel variaties Caviar-bolletjes, maar zulke simpele zwarte bolletjes zijn eigenlijk ook wel erg leuk. Leuk detail: de zwarte lak uit deze set dekt perfect in één laagje!

Het andere setje is een stuk kleurrijker! Hert is een bonte verzameling van allerlei verschillende kleuren bolletjes. Ik houd wel van zulke combinaties, al vind ik het vooral een sterk effect hebben als je maar één nagel per hand als accent zo doet.

Net als elke andere Caviar Nails-set die ik heb geprobeerd blijven ook deze bolletjes niet goed zitten. Doordat ik zowel thuis als op mijn werk veel met mijn handen in de weer ben liggen de bolletjes er al na een dag af. Daarom is het maar goed dat deze sets extra goedkoop zijn, want voor €0,79 is dit dé perfecte mogelijkheid om Caviar Nails een keertje te proberen!

De Caviar Nails kosten €0,79 per set en zijn verkrijgbaar bij Action.

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Dat kleurrijke setje ziet er leuk uit!

 2. Sevgi zegt:

  Wow, dit ga ik zeker eens uitproberen !

 3. Ah ja, die klinkt goed! Ook heel goedkoop, en ze zien er leuk uit. Ik vind de zwarte bolletjes het leukste, lekker classy.

 4. Ayleen zegt:

  Zo een setje ga ik denk ik ook maar eens proberen! Maareh, heb jij meerdere nagels per vinger dan? Haha :p

 5. Stephanie zegt:

  Ik blijf het apart vinden haha. 0,79 is zeker een leuk probeerbedrag, maar ik pas voor de caviar-nails! De zwarte staat overigens wel t mooist!

 6. Ja leuk joh die caviarnails. Zeker voor die prijs van de Action. Ik ga ze binnenkort ook eens even kopen om uit te proberen ^_^

 7. Dat gekleurde setje vind ik echt erg leuk!

 8. Mooi! Vooral die zwarte nagellak met zwarte bolletjes. En wat een cheap product:-)

 9. Deze setjes heb ik toevallig vorige week ook gekocht, ik kon ze voor deze prijs echt niet laten liggen !

 10. Ik vraag het mijzelf ook wel eens af hoor, hoe kunnen ze zoiets maken voor die prijs? In ieder geval erg leuk :)!

 11. Dit is ook zeker een tip! Ik heb ze nog niet zien liggen, maar als ik ze zie…. dan test ik ze ook absoluut uit! Die prijs dan ook, dat is onweerstaanbaar! Ik ben zeer nieuwsgierig geworden!

 12. Femke zegt:

  Misschien toch maar een keer proberen…

 13. Leuk! En dat voor die prijs! Wel jammer dat het maar een dag blijft zitten 🙁

 14. Manouk zegt:

  Ik ben vandaag nog bij de action geweest, maar heb expres het make-up schap overgeslagen omdat ik altijd teveel koop van wat ik al heb. Was ik er nou maar wel langs gelopen. Scheelt wel dat ik maar 2 minuten hoef te fietsen om bij een action te komen.

 15. Super leuk! Ik vind de zwarte toch wat mooier ik denk dat het wat netter staat. Toch zijn allebei de setjes hartstikke leuk! Liefs Romy

 16. Wauw, wat een koopje! Die zwarte vind ik echt mega gaaf!

 17. De gekleurde set is leuk 🙂 x

 18. Danique zegt:

  Misschien een tip: lak de nagels met een laagje nagellijm en dan in de bolletjes.
  Ik ben zelf nagelstyliste en heb gelnagel lijm, dan geloof ik nooit dat ze loslaten. En het kan ook geen kwaad voor je nagels.

 19. Mandy zegt:

  Thanks voore tip!
  Dat ik daar zelf nou weer niet op kom! 😉

 20. Wendy (B) zegt:

  Ik heb ook zo een setje gekocht om eens te proberen.
  Het is wel een leuk effect, maar het is jammer dat het niet lang blijft zitten.

 21. Je hebt het gekleurde setje ook met een witte lak.

 22. Wat een super leuke setjes! Ik heb helaas het gevoel dat de Action waar ik wel eens kom erg achter loopt met het make-up assortiment. 🙁

 23. Jaa deze zijn pas echt budgetproof!

 24. Awesome! And unbelievability cheap 😀

 25. Wauw echt verrassend! Had dit niet verwacht voor dat kleine prijsje 🙂

 26. Nabila zegt:

  Klinkt goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.