Tips Video's

Video: Beauty Q&A #1

Wat is mijn echte haarkleur? Wat kun je doen tegen donkere kringen? Hoe krijg je mooie sterke nagels? En wat is mijn favoriete beautymerk? Ik vertel het in deze video! Heb je nog meer vragen voor me? Laat ze achter bij de comments en dan neem ik ze mee voor de volgende video!

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

  1. Leuke video. De collection concealer is inderdaad ge-wel-dig.

  2. Ik denk dat een nagellakwinkel met alle goede en bijzondere merken echt heel leuk zou zijn. Alleen iets minder fijn voor mijn portemonnee.

  3. Super leuke Q&A! The Body Shop boven Lush inderdaad!

  4. Leuk filmpje, ik vind het altijd zo tof om te zien!

  5. LOL, er “eng” uitzien zonder make up als je lichte wenkbrauwen en wimpers hebt, echt mensen zijn raar, niets mis met lichte wenkbrauwen en wimpers, wij zien altijd of we echt alle restjes van de mascara hebben verwijdert en hebben nooit panda-ogen ’s morgens hahaha. 😉

  6. Helemaal akkoord, TBS > Lush 🙂 De kwaliteit en formules zijn toch net iets beter.

  7. Leuk zeg! Je bent weer lekker vrolijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.