Make-up Reviews

Review: MAC Mineralize Skinfinish – Rose Quartz (Semi-Precious)

Zoals jullie weten ben ik dol op de Limited Edition-collecties van MAC, maar de afgelopen maanden waren er maar weinig collecties die mijn hartje sneller deden kloppen. Gelukkig komt daar nu verandering in, want vanaf aanstaande zaterdag ligt de MAC Semi-Precious-collectie in de winkel! Deze collectie werd geïnspireerd door edelstenen en is perfect voor liefhebbers van de Mineralize-producten van MAC. Ik ben dol op de Mineralize Skinfinishes en één van mijn favoriete producten uit deze tijdelijke lijn is de Mineralize Skinfinish in Rose Quartz.

Ik ben dol op de Mineralize-producten van MAC, aangezien ze de huid een prachtige finish geven. Mijn grote favoriet is de Mineralize Skinfinish Natural (een soort compact powder die je huid voorziet van een mooie glow) en de Mineralize SPF Foundation. Naast deze fijne producten zijn vooral de Mineralize Skinfinishes zeer gewild. Dat is ook niet zo bijzonder, want ze zijn over het algemeen slechts tijdelijk verkrijgbaar en zijn een plaatje om naar te kijken. Eén van de typische karakteristieken van veel van de MSF’s zijn de prachtige kleuren die door elkaar heen lopen. Uiteraard is dat ook bij deze MSF het geval! Kijk mee en geniet:

Mineralize Skinfinishes kunnen over het algemeen over het hele gezicht gebruikt worden, maar Rose Quartz leent zich vooral erg goed als blush/highlighter. De zachte perzik/roze-tint zal veel meiden erg mooi staan, ongeacht de ondertoon van je huid. Je kan de kleuren uiteraard apart gebruiken, maar ook gemengd geven ze een mooi resultaat.

Binnenste kleur | Buitenrand | Beide kleuren gemengd

De buitenste kleur van Rose Quartz heeft een prettige zachte structuur, maar de binnenste tint is wat aan de korrelige kant. Gelukkig merk ik daar bij het opbrengen weinig van wanneer je de tinten mengt zal het ook nauwelijks zichtbaar zien op de huid. Zoals op bovenstaande foto’s is te zien heeft Roze Quartz (net als veel van de andere Mineralize-producten) een zeer glanzende finish die de huid een mooie gezonde gloed geeft. Dit maakt hem iets minder geschikt voor meiden met hevige acné of dames met een wat rijpere huid, aangezien deze glans imperfecties kan accentueren, dus houd daar rekening mee.

Zoals ik al zei ben ik dol op de Mineralize-producten en Rose Quartz is een mooie aanvulling op mijn stash. De prijs van deze Mineralize Skinfinish (€27,50) zal veel meiden een beetje tegenstaan, maar Rose Quartz is een prachtige draagbare blush die niemand zal misstaan. Houd er overigens wel rekening mee dat deze producten vaak erg gewild zijn en snel uitverkocht raken!

De MAC Mineralize Skinfinish Rose Quartz kost €27,50 en maakt deel uit van de tijdelijke Semi-Precious-collectie. Deze collectie zal vanaf zaterdag 9 juli verkrijgbaar zijn bij alle MAC-verkooppunten.

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Erg mooi en hij staat je goed! Ik hoop hem ook te bemachtigen, maar ik weet niet of ik wel zo vroeg bij de counter kan zijn en dan is die misschien al uitverkocht… Maar er zijn nog meer producten van Semi-Precious die ik op het oog heb! Zo’n mooie collectie!

 2. Hij staat je erg prachtig. Ik vind deze collectie ook stuk voor stuk echt prachtig. Ik hoop dat ik in de gelegenheid ben om zaterdag vroeg naar een MAC counter te kunnen gaan. Ik moet wel een juweeltje scoren, van deze collectie!

 3. Wauw, staat je echt goed. Ik zag hem laatst ook bij MAC en toen twijfelde ik.. En nu heb ik spijt hihi!

 4. hij staat je mooi!
  Maar deze collectie laat ik lekker aan me voorbij gaan. Ben er niet van onder de indruk en heb van de afgelopen collecties flink ingeslagen. Dus wacht tot ik weer het wilde gevoel krijg bij het zien van de volgende collecties

 5. Heel erg mooi maar zo ontzettend uur! Ik kan daar twee weken van eten als student 😉

 6. Wauw hij is echt prachtig! Ik ga hem meteen swatchen als ik bij Mac kom. Ik hb ook een lichte huid, dus hij zal mij vast ook mooi staan 🙂

 7. Erg mooie blush! Staat je erg goed.

 8. Hij is zo erg mooi! Ik wil hem ook!

 9. Marley zegt:

  Het is een mooie kleur, maar vind dat je hem scheef hebt aangebracht..

  1. Haha scheef? Ik vind het haar juist mooi staan, op deze manier aangebracht!

   1. Marley zegt:

    Nee dat was het verkeerde woord, haha. Een beetje te ver naar onderen bedoelde ik!:)

 10. Hehe, dit is echt een blush die ik zou gebruiken als oogschaduw EN als blush. Super mooie pigmentatie zeg! En die goude kleur, wouw

 11. Staat je heel erg mooi 😀
  x

 12. erg mooi product 😀

 13. Errrug mooi…me waaaaant

 14. Jaloerssss, deze wil ik ook erg graag! Op dit moment moet ik mijn centjes even in de portomonnee houden, voor vakantie. Jammerdebammer!

 15. Oh wauw, deze is echt prachtig.
  Jammer dat ik nog nooit een mac counter / winkel ergens heb gezien, ik vind het het geld namelijk zeker waard.

 16. Ik vind hem echt zo mooi <3

 17. Heel erg mooi, staat je ook ontzettend mooi.

 18. Isabelle zegt:

  mooi, jammer alleen dat mac niet binnen mijn butget valt.
  ik had nog een ander vraagje, wanneer ga je nou eindelijk is de colour change blusher en de lipstain van de hema reviewen?
  ga zo door , ik ben fan!:)

 19. wauw staat je echt supermooi!
  xx

 20. Ik vind deze echt zo mooi en wil eigenlijk ook even langs de MAC store! Deze wil ik heel graag! Hopelijk ben ik dan nog op tijd! 🙂 het staat je erg goed!

 21. wauw deze is echt mooi, glimt lekker!
  jammer alleen dat hij iets te duur voor mij is…

 22. wauw wat ziet die er prachtig uit!

 23. Prachtig! Ben er helemaal weg van

 24. Mooi product hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.