Make-up Reviews

Review: MNY Lipgloss nr. 180

Basic lipgloss is één van die producten waar ik niet graag al te veel geld aan uit geef. Gelukkig is dat geen probleem, want bij het nieuwe buget-merk MNY zijn genoeg lipglossjes te vinden! Er zijn twee varianten: lipgloss in een huls met een lipgloss-applicator en lipgloss in kleine tubetjes. Ik heb van beide soorten een kleur meegenomen en vandaag laat ik jullie één van de lipgloss in tube zien, nummer 180.

Nummer 180 is een basic roze lipgloss met kleine glittertjes erin. Een fijne eigenschap van deze lipgloss is dat de glittertjes niet te grof zijn. Dat is echt iets waar ik me aan kan storen bij een lipgloss, want bij chunky glitters heb je na een paar uur restjes opgehoopte glitters op je lippen zitten. Yuck! Geen zorgen, de glittertjes in deze lipgloss zijn zo klein dat je er geen last van zal hebben.

Iets wat me meteen opviel bij het aanbrengen is dat hij lekker verzorgend werkt voor je lippen, bijna als een lippenbalsem! Heerlijk voor de komende herfstdagen, want met deze kou kunnen je lippen nog wel wat extra aandacht gebruiken. Dit glossje ruikt vrij zoet en fruitig, maar de geur blijf niet lang hangen dus is niet heel erg storend. De lipgloss is vrij dik van structuur, dat kan vervelend zijn, maar dat betekent wel dat hij goed blijft zitten. Het is lastig om te zeggen hoe lang hij houdt op je lippen, maar ik denk dat hij het wel een uur of twee uit zal houden.

De tube-lipglossjes van MNY kosten €1,99 per stuk, een goede prijs voor deze fijne budget-lipglossen!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

  1. Die tube glossjes heb ik niet, maar wel die in een potje(?) iig die met een applicator. Die vind ik persoonlijk erg fijn, maar deze ziet er ook erruuug goed uit. :mrgreen:

    1. Hihi, daar heb ik er nu eentje van op! Die zijn inderdaad ook erg fijn!

  2. Mooi kleurtje! Deze kan ook wel op mijn MNY wishlist. 🙂

  3. Best een mooi kleurtje, bedankt voor de swatches en review ! 🙂

  4. Mooi kleurtje! Lekker neutraal!

  5. Lijkt me fijn! Ben niet zo’n fan van lipgloss maar als hij meer richting lippenbalsem gaat vind ik het wel nice 🙂

  6. Mooie lipgloss! Why oh why is er geen Etos in België ?? :L

  7. mooi! En idd Frauke! Waarom hebben wij geen Etos??? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.