Shoplogs

Shoplog 03-10-2010

Gisteren was het Glamour Day en ik vertelde jullie dat ik zelf ook nog een beetje ging winkelen. Ook tijdens de Dwaze Dagen van De Bijenkorf heb ik nog een paar dingetjes gekocht, dus die zet ik vandaag bij elkaar in een shoplog!

Laten we beginnen met de Dwaze Dagen-spulletjes. De Dwazen Dagen interesseren mij over het algemeen niet echt, maar ze hebben meestal wel een enorme hoeveelheid cosmetica afgeprijsd. Ik was donderdag even tussen twee colleges door De Bijenkorf ingegaan en wat was het druk! Allemaal dames met hun armen vol met parfums die tegen elkaar aan het schreeuwen waren en overal in stonden te graaien. Gelukkig wist ik wat ik hebben wilde, dus heb ik me tussen de dames door gemanoeuvreerd en snel de producten op mijn lijstje uit de bakken gevist.

Vaak worden er tijdens de Dwaze Dagen veel setjes met mini-producten verkocht. Daar ging ik ook speciaal voor, want het is een perfecte manier om nieuwe producten te ontdekken. Ik koos een huidverzorgingssetje van Clinique:

7 Day Scrub Cream | Dramatically Different Moisturizing Lotion | All Albout Eyes Serum | High Impact Mascara | Superdefence SPF25 | Colour Surge Eye Shadow

Wat zit er veel in hè? En het leukste van alles, het setje was slechts €16,00. Ik ga snel wat van de producten testen en laat jullie mijn bevindingen weten.

Intensive Moisturizing Body Treatment | Intensive Daily Moisturizer for Face SPF15 | Lip Protectant Stick SPF15

In eerste instantie was ik van plan een handcrème van de Eight Hour-lijn van Elizabeth Arden te kopen, maar ik vond ‘m toch een beetje te duur en ik realiseerde me dat ik al meer dan genoeg handcrèmes heb. In plaats van de handcrème kocht ik een huidverzorgingssetje (ook uit de Eight Hour-lijn) met daarin een lippenbalsem, een dagcrème en een bodycrème. Ik ben benieuwd hoe ze bevallen! Deze set koste €15,00.

Ik heb me redelijk ingehouden tijdens de Dwaze Dagen, want ik wilde tijdens Glamour Day ook nog lekker kunnen shoppen. Ik had gisteren helaas niet zoveel tijd, want ik moest ’s middags werken, dus ik was om 10.00 in de stad om aan mijn speed-shopping-tour te beginnen. Bij Vila kocht ik twee mooie basic shirtjes in het zwart en legergroen. Het fijne aan deze shirts is dat ze lange mouwen hebben en dat ze extra lang zijn, zodat je ze op een legging kan dragen. Deze kosten €19,95 per stuk.

Vervolgens ben ik snel Rituals ingewipt, en daar kocht ik een oogpotlood in de kleur ‘Jungle’, een prachtige groene kleur die ik al tijden op het oog had. Verder kocht ik een voetenbalsem en mijn favoriete handscrub.

Hand Therapy | Lao Tze Cooling Foot Blaml | Intense Colour Eye Pencil in Jungle

Verderop in de straat heb ik bij Pieces een legergroen riempje gekocht (zo’n extra lange die je twee keer kan omslaan) en bij Accessorize kocht ik een paar oorbellen. Ik wilde al een tijdje mooie lange goudkleurige oorbellen, en deze waren perfect!

Ici Paris deed ook mee met Glamour Day, en ik was al een hele tijd van plan om de welbekende Beauty Flash Balm van Clarins te testen. Ik vond ‘m een beetje te duur om ‘zomaar’ te kopen, maar door de 20% korting werd hij toch een stukje betaalbaarder. Uiteindelijk heb ik ‘m dus toch gekocht! Ik heb ‘m nog niet gebruikt (ga ik straks doen), dus ik ben erg benieuwd.

Ik ben absoluut goed geslaagd tijdens Glamour Day, maar ik had een beetje gehoopt een mooi grijs blazertje te vinden. Ik kocht namelijk eerder deze week bij Laundry Industry een shirt met een citaat van de schrijver Oscar Wilde:

Hij is donkergrijs met lichtroze letters, maar de kleuren komen niet helemaal mooi uit op de foto!

“We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.”

Ik draag ‘m nu onder een lang vest, maar ik denk dat hij onder een blazertje nog leuker zou zijn. Mijn zoektocht gaat voorlopig nog even door!

Hihi, dat was mijn shoplog van deze week. Ik dacht dat het wel meeviel, maar nu ik alles zo bij elkaar zie staan is het toch behoorlijk wat. Ik ben echt ontzettend blij met m’n spulletjes! Volgende week komt de MAC Venemous Villains-collectie uit (waar ik absoluut een paar dingen van wil hebben), en dan ben ik even uitgeshopt, want begin november ga ik naar… Londen! Jeeej!

Hebben jullie lekker gewinkeld tijdens Glamour Day of de Dwaze Dagen?

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Wat een leuke spulletjes zeg! Heb zelf niks gescoord bij de DDD en de Glamour dag. Heb wel een gratis patatje gehaald 😀

 2. Ik ben heel benieuwd wat je van de Clinique spulletjes vindt! Ik ben namelijk over sommige producten HEEL enthousiast (bijvoorbeeld All about Eyes en de Moisture Surge lijn) en andere producten vind ik weer verschrikkelijk (de triple action moisturizer bijvoorbeeld).

  Ik heb niets gekocht bij de DDD, ik sta op een NO-BUY! Nou ja.. Als je de Björn Borg boxers die ik voor m'n vader mee moest nemen niet meetelt natuurlijk 😉

  1. De Moisture Surge is inderdaad een fijne lijn! Ik heb al een paar potjes van de gelcrème opgemaakt 😀 De gewone All About Eyes is ook fijn, maar de 'Rich'-versie vond ik minder… 🙁

 3. ohhh jij hebt echt fijne spulletjes gekocht!

  Ik heb zelf niks gekocht, ga de 19e oktober naar London en mag tot die tijd niks kopen, zeg maar een soort van sparen haha

 4. Leuke dingen heb je gekocht! Ben erg benieuwd naar de reviews 🙂

 5. Leuke spulletjes. Ik vind de oorbellen echt gaaf!

 6. Oeh leuke dingen ! En dat setje van clinique voor maar 16 euro :O Die mascara is ♥♥♥

 7. Sophie zegt:

  Wat leuk zeg! Ik heb met de glamourday bij de Only een lang zwart vest gekocht en bij de Vero Moda een blazertje, die is leuk maar ik twijfel er nog een beetje over. En bij de Body Shop was het afgelopen donderdag ook flinke korting dus toen heb ik die prachtige Berry poeder (met de herfstblaadjes) gekocht en een seaweed facial wash.

  1. Die blush is ontzettend mooi! Ik heb 'm ook en het is op dit moment echt mijn favoriet 😀

 8. leuke aankoopjes!Ik ben ook benieuwd naar die Claris beauty flash Balm! 🙂

 9. Lois zegt:

  ik heb one million gekocht bij de ddd, en nog een 3 nagellakjes van sephora voor 10 euro ! 😀

 10. Dat setje van Clinique heb ik ook gekocht 😀 Verder nog 8 lip smackers 😛 en een gestreept jurkje met pofmouwtjes 😀

 11. Lisa zegt:

  Leuke spulletjes heb je gekocht ! Heb zelf ook die producten van Elizabeth Arden, heb die lipstickt vaak gebruikt deze zomer bijvoorbeeld 🙂 Veel plezier met je nieuwe aankoopjes ! 🙂

 12. Lisa zegt:

  lipstickt=lipstick, lol 🙂

 13. Ik heb gewerkt tijdens de DDD dus heb lekker in de Pre sale kunnen shoppen!

  1. Hihi, eerste keus! Heerlijk 😀

 14. Wat leuk allemaal! Ben zelf geen fan van Clinique, maar alle andere dingetjes zijn wel leuk.

 15. Ooeeeh je hebt echt heel leuke dingen gekocht ! 😀

  x Martine

 16. Sophie zegt:

  Ik ben trouwens wel heel benieuwd naar die 8 hour cream producten! ga je daar een review van doen?

  1. Dat ben ik absoluut van plan ja! Heb vandaag voor het eerst de dagcrème gebruikt 😀

 17. Jeanne zegt:

  H&M heeft momenteel een grijze blazer met pofmouwtjes. Erg leuk, heb 'm zelf ook! Als je 'm niks vind zou ik even bij Asos.com kijken. Succes!

  1. Staat die in de online shop? Volgens mij weet ik welke je bedoelt! Hij is inderdaad leuk, maar ik weet nog niet of dat helemaal is wat ik zoek. Ach, wie weet kom ik in Londen wat tegen 😉 Maar bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.