Shoppen!

Shoplog Essence Nail Art

Eén van mijn favoriete budget-merken is Essence. Niet alle make-up producten zijn fijn, maar het nagel-assortiment is absoluut aan te bevelen. Al een tijdje waren enkele producten uit het schap afgeprijsd met 50% korting, en dat betekent altijd dat er nieuwe producten aan komen! Met name het nail-art assortiment (alleen verkrijgbaar bij hele grote filialen) ging een grote update tegemoet. Mijn Kruidvat is altijd een beetje traag met nieuwe producten, maar afgelopen vrijdag was het schap eindelijk aangevuld. Natuurlijk heb ik mijn slag meteen geslagen en een aantal van de nieuwe producten meegenomen.

Linksboven zien jullie de Nail Fashion Stickers. Dit zijn stickers die je over je nagels heen plakt waardoor het lijkt alsof je nagellak op hebt. Dit concept kennen jullie misschien wel van Sephora of Incoco. Ik vond ze altijd vrij prijzig (meestal zijn ze rond de 6-9 euro per pakje), maar deze stickers zijn een stuk meer budget-vriendelijk (€1,99). Er zijn ontzettend veel soorten designs (een stuk of 8 verschillende), dus keuze genoeg! Ze beloven 5 dagen te blijven zitten, maar ik heb helaas al wat negatieve verhalen gehoord. Ik heb nog niet de kans gehad om ze uit te proberen, maar zodra daar tijd voor heb ga ik ze eens goed testen.

Een fijne uitbreiding van het nail-art assortiment zijn de Stampy Polishes. Deze zijn namelijk speciaal om te gebruiken met de Essence Stampy Set! Ik weet dat ontzettend veel meiden moeite hadden om nagellak te vinden die geschikt is om mee te stempelen. Essence heeft dat probleem goed aangepakt door deze lakjes uit te brengen. Helaas zijn ze alleen in het wit en zwart vekrijgbaar, maar wie weet komt daar nog verandering in. Ook deze heb ik nog niet getest, maar dat gaat snel gebeuren. Deze lakjes kosten €1,99 per stuk, een stuk goedkoper dan de Konad Special Polishes!

Over de Express Dry Drops had ik al goede verhalen gehoord, en ik kan ze tot nu toe alleen maar beamen. Dit product druppel je over je natte nagellak en zorgt ervoor dat je nagellak sneller uithardt. Ik heb andere soorten Drying Drops getest, maar wat mij betreft zijn deze Drying Drops even goed als zijn duurdere tegenhangers. Binnenkort ga ik jullie meer over dit type product vertellen! Ook deze kost €1,99.

Ook het nagellak-assortiment uit het  ‘gewone’ schap is uitgebreid. Een interessante toevoeging is het groen/turqoise-lakje genaamd ‘Choose Me‘ (linksonder). Deze komt uit de Colour& Go-serie en kost slechts €1,29. Aan  de Multi Dimension-lijn is een donkergrijze nagellak, ‘Must-have‘, toegevoegd (€1,99). ‘Choose Me’ is een unieke nagellak die ik jullie snel ga laten zien.

Tussen de nagellakjes kwam ik ook een Matte Topcoat tegen. Ik was een beetje vergeten dat Essence die uit zou brengen! Los van de Hema Matte Topcoat (die helaas tijdelijk was) is geen enkel drugstore-merk met een matte topcoat gekomen. Het was dus de hoogste tijd dat Essence er eentje op de markt bracht. Ik heb ‘m al even snel getest, en om eerlijk te zijn werkt hij net zo fijn als m’n Essie Matte About You. En dat voor maar €1,99!

Quick Shine Nail Care Lotion is een soort stift die je natuurlijke nagels zou moeten doen glanzen. Ik heb nog nooit van een dergelijk product gehoord, dus ik heb geen idee wat ik ervan moet verwachten. We zullen het snel zien! Hij kost €1,99.

Ik ben echt enthousiast over de nieuwe producten en heb zin om ze uitgebreid te testen en te reviewen! Het ziet er trouwens naar uit dat de nieuwe Stampy Plates toch naar Nederland gaan komen. Ik heb uit het schap een foldertje over de Nail Art-producten meegenomen en daar stonden ze ook in. Heeft iemand ze al ergens gesignaleerd?

24 Comments

 • Reply
  LiefdeVoorBeauty
  21 september 2010 at 20:37

  Die stickers schijnen echt bagger te zijn!!! Ben wel benieuwd naar de stampy polish 😀

 • Reply
  Loeder
  21 september 2010 at 20:38

  Leuke spulletjes,ben benieuwd naar de quick shine 🙂

 • Reply
  carmenkind
  21 september 2010 at 20:44

  Ben benieuwd naar de Quick Shine en de Quick Dry Drops 😀

 • Reply
  Martine
  21 september 2010 at 20:45

  Ooeeh leuk! Sommige dingen heb ik ook, ben heel benieuwd naar die druppels 😀

  x Martine

 • Reply
  Frauke
  21 september 2010 at 20:47

  Haha lekker veel! Leuke dingen 😀

 • Reply
  Sharon
  21 september 2010 at 20:54

  Oeh superleuke dingen, ben benieuwd naar de reviews. Heb van die stickers al gelezen dat ze too bad waren..

 • Reply
  Milou - LSW
  21 september 2010 at 21:10

  Leuke dingen! Ik heb juist veel positiefs over de nagellakstickers gelezen. Ben benieuwd wat jij er van vind.

 • Reply
  Kim
  21 september 2010 at 21:10

  Leuk geshopt! Ik ben benieuwd naar de reviews

 • Reply
  Ellen
  21 september 2010 at 21:13

  humm.. nu heb ik ook weer zin om naar de winkel te rennen 😀
  trouwens bij de clair’s verkopen ze ook een matte topcoat!

  • Reply
   Lois
   23 september 2010 at 19:04

   ja volgens mij is die topcoat mat ook verkrijgbaar bij claire’s!
   ik had ‘m volgens mij in me hand vorige week

 • Reply
  Ilja
  21 september 2010 at 21:15

  Ik ben ook wel erg benieuwd naar de stempellakjes, zijn ze net zo goed als die van Konad? Ik gebruik eigenlijk altijd die speciale stempellakjes van konad… 😐 Dus ben benieuwd of ze werken!

  Ook de stickers ben ik wel benieuwd naar!

  Liefs Ilja

 • Reply
  Eline
  21 september 2010 at 21:45

  Die matte topcoat schijnt wel fijn te zijn 🙂

 • Reply
  Laura
  22 september 2010 at 08:28

  Ik heb de nail stickers ook, maar nog niet gebruikt. Ik heb de stampy plates nog niet gezien, maar hoop echt dat ze naar NL komen, en gauw! Want die wil ik allemaal. Ben benieuwd naar je bevindingen!

 • Reply
  Lois
  22 september 2010 at 16:13

  oeee leuke spulletjes!
  ik ga morgen ook maar eens inslaan! haha 😀

 • Reply
  Nadine
  22 september 2010 at 17:27

  Ik heb de stampy plates gevonden! Kruidvat Groningen Herestraat

  • Reply
   Charlotte
   22 september 2010 at 20:45

   Zijn dat de nieuwe met dierenprintjes etc. of nog de oude plates die al een tijdje verkrijgbaar zijn? Zou gaaf zijn als het zo was 😀

 • Reply
  PinkFairy
  22 september 2010 at 17:51

  Wat leuk! Ik ben zelf een fan van Essence nailarts dingetjes, hoewel ze niet allemaal even goed zijn.

 • Reply
  Marikee
  22 september 2010 at 20:46

  Leuk! Een aantal artikelen heb ik ook en een aantal staan nog op mijn verlanglijstje! Want helaas is mijn Kruidvat ook niet zo snel met het bijvullen.

 • Reply
  Kayla
  23 september 2010 at 09:55

  Leuke spulletjes! 😀

 • Reply
  Sharon
  23 september 2010 at 14:28

  Bij mij blijven de studio nails wel vijf dagen zitten! Ze zitten nu zes dagen, maar ik merk dat de randjes nu toch wel beginnen te rafelen. Ik vind ze super, haha (:

 • Reply
  Teddy
  23 september 2010 at 16:58

  Allemaal leuke spulletjes heb deze dingen nog niet gezien in mijn kruidvat aangezien ze ALTIJD uitverkocht zijn.

 • Reply
  Suzanne
  1 oktober 2010 at 00:31

  wil ook nog eens die spullen proberen!

 • Reply
  WeZooz
  17 november 2010 at 10:58

  Heel leuke informatie ! Goede producten die niet te duur zijn en waarover jij ons objectief advies bezorgd. Zeer Goed !

 • Reply
  julia
  28 mei 2011 at 18:16

  waar vind je die stift van Essence voor de nail-art ook al weer?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.