Nagellak

Swatch: Essence – I Love This City (I Love Berlin)

Vandaag weer een lakje uit de Essence I Love Berlin-collectie! Eerder liet ik jullie Buddy Bear, een donkerblauwe lak, zien. Vandaag is het tijd voor I Love This City!

I Love This City is een knalroze neon-achtige kleur. Toen ik deze nagellak ging swatchen ging er meteen een belletje bij mij rinkelen. Dit kleurtje kwam mij zeer bekend voor! Meteen ben ik in mijn stash gedoken en ik kam al snel een paar lakjes tegen die inderdaad erg op I Love This City leken. Vooral Make Up Store Ebba komt erg in de buurt. Op het eerste oog vond ik ‘m ook erg op Catrice Princess For A Day en Herôme Rome lijken, maar deze kleuren zijn iets koeler en meer roze, terwijl I Love This City een perzik-achtige ondertoon lijkt te hebben.

De substantie van I Love This City is vrij dik en daardoor lakt hij niet zo heel prettig. Gelukkig is het kwastje fijn waardoor je toch netjes kan lakken. Twee laagjes is genoeg om ‘m goed te laten dekken, maar neem voldoende tijd tussen de eerste en de tweede laag. Doordat hij zo dik is droogt hij niet zo snel, dus je moet beide lagen voldoende tijd geven om te laten drogen. Een sneldrogende topcoat is dus zeker aan te raden bij deze nagellak!

Deze nagellak kost €1,79 en maakt deel uit van de tijdelijke I Love Berlin-collectie van Essence. Essence is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. oeeeh, hij is mooier dan ik verwacht had <3

 2. leinsbeauty zegt:

  Wauw! deze lakje is echt super mooi!

 3. Wat een mooie kleur roze, had ik eigenlijk toch niet verwacht… hmm had ik hem toch maar meegenomen 😐

 4. ik vind het toch wel een mooi kleurtje! Ik zag hem al ergens anders. en ik heb nu stiekem mijn nagels laten groeien!! In maart heb ik 2 weken vakantie dus kan ik ze wel lakken!! Dus ga ik het kleurtje nu toch wel halen.
  Bij mijn kruitvat staat het hele rekje nog vol met alles van de collectie!

 5. Je hebt me nu echt overtuigd, het is echt een prachtige kleur en wil hem denk ik toch maar kopen! Jammer van die dikke substantie maar gelukkig is dat niet heel erg vervelend omdat het kwastje het weer goed maakt!

 6. Leuk kleurtje, maar niet helemaal mijn smaak 🙂

 7. Ik vid um zo moooi!!

 8. Wat een heerlijk lakje! Echt een supermooie kleur!

 9. Oooeeh mooi kleurtje voor de zomer! Deze moet ik hebben!

 10. liesannebeautyswatches zegt:

  Mooie kleur! Ik heb Green Grass, die is ook echt heel meei!

 11. Wauw i like it!

 12. Zoo mooi!!

 13. Ziet er echt mooi uit en ook heel netjes gelakt 😀 Heb je er nog een speciale topcoat over gedaan ofzo?

  1. Nee, helemaal niks! Heb alleen deze nagellak gebruikt 🙂

 14. Wat lak jij netjes!

 15. chantal zegt:

  Ja dat verbaasd mij ook altijd zo.. je lakt écht supernetjes! Ik lak ook al vrij lang en ook vrij vaak mn nagels, maar zó kan ik het niet hoor! Ook omdat de kwastjes 'hoekig' zijn krijg ik het nooit zo mooi rond bij mn nagelriemen (neem wel voldoende afstand hoor)..

  1. Dank je! Tja, ik heb er niet echt een speciale techniek voor, dit is gewoon de manier waarop ik op een gegeven moment ben gaan lakken. Ik heb wel een filmpje erover in de planning staan, dus wie weet kan ik jullie daar een beetje mee helpen 😀

 16. Leuke kleur maar niet echt bijzonder ofzo. ;p

 17. Super mooie kleur! Lekker fris

 18. Teddy zegt:

  Echt heel netjes gelakt! Mooie kleur 🙂

 19. Waauwie, vind het echt super mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.