Nagellak

Swatch: OPI – Honey Rider (The Bond Girls)

Ik liet jullie eerder al het OPI The Bond Girls Minipack zien, waarin een aantal verschillende lakken uit de OP The Bond Girls-collectie zaten. Ik vond Jinx uit die set geweldig en ik heb ‘m terwijl ik dit artikel schrijf nog steeds op mijn nagels zitten. Hij is zo mooi! Toch baalde ik dat OPI één van de andere lakken niet in het setje had opgenomen, namelijk Honey Ryder. Ik zag Honey Rider ergens online voorbij komen en ik wist zeker dat ik hem gewoon moest hebben. Ik ben toen zo snel mogelijk naar de DA in de buurt gegaan en heb ‘m gekocht. Jeetje, ik vrees dat Jinx een stevige concurrent heeft!

Als je mij al langer volgt, dan weet je vast wel dat ik dol ben op gouden nagellak. Het begon ooit met Orly Luxe, wat nog steeds mijn grote favoriet is. Later volgde Catrice Goldfinger (is helaas discontinued, snif) en gelukkig is er ook nog NYC Full Metal Jacket. Yep, ik houd van goud.

Toch ben ik wel kieskeurig, want het moet wel de juiste tint goud zijn. Hij mag niet te geel zijn (zoals Chanel Gold Fingers), want dan vind ik het juist weer niks. Gelukkig is Honey Rider perfect! Hij is precies goud genoeg, metallic genoeg en glitterig genoeg! Je kunt het op deze foto’s niet goed zien, maar hij bevat een prachtige schittering. Daarnaast heeft hij net als de andere lakken uit deze collectie de speciale Liquid Sand-finish van OPI. Dat betekent dat hij een zand-achtig laagje achterlaat en een semi-matte glitterlook heeft.

Ik ben dol op de substanties van de Liquid Sand-lakken! Ze lakken ontzettend soepel, netjes en ze dekken na twee laagjes perfect. Daarnaast blijven ze ook verrassend goed zitten! Ik gebruik ze altijd zonder topcoat (anders gaat de bijzondere finish verloren), maar ze blijven met gemak een dag of 3-4 zitten, zelfs als ik in de winkel heb gewerkt. Wel hebben ze gauw wat tipwear langs de randen, maar daar blijft het bij. Ik ben fan van deze geweldige kleur en ik vrees dat ik ook van deze nog een extra back-up in huis ga halen…

OPI Honey Rider is tijdelijk verkrijgbaar en kost €14,25. Kijk voor de verkooppunten op de website van OPI.

Dit vind je misschien ook leuk...

43 reacties

 1. Mooi lakje!

 2. Deze is ook al zo mooi 🙂 de meeste van die textuur vind ik sowieso al leuk 🙂

 3. Prachtig lakje!

 4. Pretty!!! Echt wat een lieflijke kleur <3

 5. Ik vind het wel een toffe kleur, ik hou van goud! Alleen het effect vind ik iets minder, dat vind ik leuker bij bijvoorbeeld Stay the night en jinx

 6. I love OPI 🙂 Ik zou deze kleur (goud) niet zo snel dragen, maar vind ‘m wel heel mooi!

 7. Wauw hij is echt prachtig!

 8. Wat een perfect kleurtje!

 9. Lijkt net echt goud doordat het zo structuur heeft. Heel gaaf.

 10. Wat apart zeg, heel gaaf!

 11. Deze is echt m’n liquid sand favoriet van OPI! Wauw, hoe mooi! Ik ben verliefd (;

 12. Wauw, wat een mooie kleur en die finish; wauw!

 13. Wat een mooie lak!

 14. Mooi! lijkt wel een beetje op I’m not Lion van China Glaze 🙂

 15. Wow erg mooi lakje!

 16. love die kleur 😀

 17. Wauw wat een prachtig lakje!

 18. Esther zegt:

  Mijn mond valt hier van open

 19. Wat een prachtig lakje!

 20. deze heb ik ook! echt liefde. <3

 21. Wauw! Die vind ik echt prachtig <3

 22. Joanne zegt:

  Heel mooi! Ik heb jinx besteld na t zien van jouw prachtige swatch. Hopelijk komt ie snel 🙂

 23. Oeh deze is echt heel erg mooi!

 24. Echt een Charlotte lakje. Wat is hij onwijs mooi! Die Jinx vond ik trouwens ook een hele leuke lak.

 25. Wat een prachtige lak! Ziet er echt heel goed uit. Vind sowieso deze collectie erg leuk.

 26. Wauwie die is mooi

 27. Echt prachtig, waauw.

 28. Daniel van der Ree zegt:

  Jammer voor je zus dat Countess Tracy di Vicenzo er niet tussen zit …

 29. Mooi! Maar ik vind Solange van Zoya mooier

  1. Ik heb ook nog even naar die serie gekeken, maar ik denk dat ik die juist weer te geel ga vinden. De donkerroze kleur uit die serie is trouwens wel fantastisch, ik denk dat ik die nog wel wil hebben, hihi!

 30. Oeh, wat mooi!

 31. Wat een mooie kleur! Ik hou ook van goude lakjes 😀

 32. Danielle zegt:

  WOW wat een mooi lakje ik heb net Jinx gekocht en pussy…deze wou ik ook graag maar niet meer te verkrijgen grrrr nou heb ik een bestelling geplaats bij een winkel hoop zo dat ie binnen komt….prachtige structuur….

 33. WAUW, wat een mooie en bijzondere lak! Gorgoeus. Maar jouw nagels zien er ook heel netjes en verzorgd uit!

 34. Mooi lakje, hoor!
  Eefje

 35. Ooh heel mooi lakje 🙂 x

 36. Wauw prachtig lakje zeg, mooie finish ook!

 37. Deze vind ik erg mooi, al blijf ik Jynx toch nog net iets mooier en specialer vinden! 😀

 38. Super gaaf! Ik hou wel van gouden nagellak, ben ook gek op goldfinger van Catrice. Maar deze is nog net wat specialer!

 39. Heel erg mooi lakje. Ik dacht wel dat je deze bedoelde toen je zei dat je nog een andere uit deze collectie gekocht had 😉

 40. wauw wat is deze mooi zeg!

 41. Ik vind hem zoooo prachtig. Als het goed is heb ik hem binnekort ook!

 42. Oeff, ik blijf hier naar kijken. Nog een paar weken en dan heb ik hem! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.