Nagellak

Swatch: Essence – Choose Me

Hihi, het lijkt hier wel Essence-week! Eergisteren liet ik jullie een aantal van de nieuwe Essence Nail Art producten zien, en vandaag ga ik uitgebreider in op één van de producten, namelijk Choose Me, de bijzondere lak uit de vernieuwde nagellakcollectie.

Toen ik voor het schap de nieuwe producten aan het bekijken was sprong deze nagellak er meteen uit. Toen ik ‘m beter bekeek ging mijn hartje sneller kloppen, want dit is absoluut het meest interessante lakje dat Essence sinds lange tijd heeft uitgebracht. Deze foto’s doen Choose Me geen recht, want op de foto lijkt hij namelijk een gewone turquoise met glitters, maar hij is veel complexer. In het flesje is namelijk ook donkerblauw en veel gouden en zilveren glittertjes zichtbaar. Ook is hij in het echt nog ietsje groener. Erg bijzonder dus!

Niet alle Essence Colour & Go-lakken zijn even fijn, maar over deze ben ik erg tevreden. De formule en het kwastje zijn fijn, waardoor hij netjes lakt. De dekking is ook. Prima, want na twee laagjes is hij gedekt. Voor langere nagels heb je misschien een derde laag nodig om te zorgen dat je de randen van je nagels er niet meer doorheen ziet.

Ik heb vorige week ook de Essence Matte Topcoat gekocht, die jullie al even voorbij zagen komen in mijn shoplog. Ik bedacht me dat het een gaaf effect zou geven als ik over Choose Me de matte topcoat zou doen, dus het leek me een mooi moment om ze allebei te testen. Zie hier het resultaat:

Gaaf hè? Ik heb ‘m nu al een paar dagen zo op mijn nagels en hij zit er nog steeds helemaal perfect op. Ik ga deze combo misschien niet heel vaak dragen,  maar het effect is erg gaaf. De gouden en zilveren glittertjes zijn nog steeds goed zichtbaar,  maar door dat de basis matte is lijkt de lak wat rustiger. Als je Choose Me en een matte topcoat in huis hebt, probeer dan eens deze combinatie!

De Essence Colour & Go-lakken kosten slechts €1,29 per stuk en dat is deze dubbel en dwars waard. Choose Me is één van de nieuwe toevoegingen aan het nagellak-assortiment, dus het kan zijn dat jouw filiaal hem nog niet op voorraad heeft. Essence is verkrijgbaar bij Kruidvat.

15 Comments

 • Reply
  Sharon
  23 september 2010 at 13:50

  WOW MATTE ISSIE ECHT SUPER! Me wants!

 • Reply
  Eline
  23 september 2010 at 14:16

  Mat is ie idd nog gaver!

 • Reply
  Lois
  23 september 2010 at 14:32

  woo met mat is ie geweldig!
  weet jij toevallig of de producten nog te koop zijn bij de kruidvat aan de reguliers breestraat?
  en hebben ze de ‘spullen’ uit je shoplog er ook nog?
  ik ben van plan om zaterdag even langs te gaan namelijk !:D
  Zeker die mat topcoat zou ik heel graag willen.

  • Reply
   Charlotte
   23 september 2010 at 14:38

   Daar heb ik alles gekocht, dus ik ga er gewoon vanuit dat ze ‘t allemaal nog hebben. Ik weet natuurlijk niet of alles op voorraad is, maar als ik jou was zou ik zeker even langs gaan 😀

   • Reply
    Lois
    23 september 2010 at 19:00

    Oke bedankt!
    ik ga zaterdag even langs 😀

 • Reply
  Loeder
  23 september 2010 at 15:38

  heb deze ook hij is erg leuk idd!

 • Reply
  Laura
  23 september 2010 at 16:45

  Volgens mij is dit een dupe van Orlys Halleys Comet uit de Cosmix FX collectie. En van Zoya Charla…

 • Reply
  Floor
  23 september 2010 at 16:55

  Ik willluuum! 😯

 • Reply
  Teddy
  23 september 2010 at 16:57

  Dat staat echt heeeel gaaf! Ik wil dit lakje ook nog eens halen.

 • Reply
  Kayla
  23 september 2010 at 17:01

  Dit kleurtje is zo mooi! 😀

 • Reply
  Marlein
  23 september 2010 at 17:36

  ik heb hem ook.
  zo mooi

 • Reply
  Eline
  23 september 2010 at 17:36

  Wauw met die matte topcoat erover is hij geweldig! Ik ben gek op Essence ( lekker goedkoop ) dus ik ben blij met al die Essence-reviews 😀

 • Reply
  Ilja
  23 september 2010 at 20:27

  Klopt, het is een dupe van Zoya Charla… Ik had ze getest voor mijn blog en ze zijn écht hetzelfde 🙂

  xx Ilja

  p.s die matte is ook mooi zeg! (lijkt me erg leuk om matte zwarte nagels te maken en dan met zilver Konad erop ofzo :-))

 • Reply
  Frauke
  23 september 2010 at 21:43

  Wauw matte is ie prachtig 😀

 • Reply
  Karen
  17 februari 2011 at 19:51

  Dit is écht een geweldig kleurtje. Ik heb hem gekocht na aanleiding van dit artikel en ik draag hem regelmatig

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.