Nagellak

Swatch: Essence – Choose Me

Hihi, het lijkt hier wel Essence-week! Eergisteren liet ik jullie een aantal van de nieuwe Essence Nail Art producten zien, en vandaag ga ik uitgebreider in op één van de producten, namelijk Choose Me, de bijzondere lak uit de vernieuwde nagellakcollectie.

Toen ik voor het schap de nieuwe producten aan het bekijken was sprong deze nagellak er meteen uit. Toen ik ‘m beter bekeek ging mijn hartje sneller kloppen, want dit is absoluut het meest interessante lakje dat Essence sinds lange tijd heeft uitgebracht. Deze foto’s doen Choose Me geen recht, want op de foto lijkt hij namelijk een gewone turquoise met glitters, maar hij is veel complexer. In het flesje is namelijk ook donkerblauw en veel gouden en zilveren glittertjes zichtbaar. Ook is hij in het echt nog ietsje groener. Erg bijzonder dus!

Niet alle Essence Colour & Go-lakken zijn even fijn, maar over deze ben ik erg tevreden. De formule en het kwastje zijn fijn, waardoor hij netjes lakt. De dekking is ook. Prima, want na twee laagjes is hij gedekt. Voor langere nagels heb je misschien een derde laag nodig om te zorgen dat je de randen van je nagels er niet meer doorheen ziet.

Ik heb vorige week ook de Essence Matte Topcoat gekocht, die jullie al even voorbij zagen komen in mijn shoplog. Ik bedacht me dat het een gaaf effect zou geven als ik over Choose Me de matte topcoat zou doen, dus het leek me een mooi moment om ze allebei te testen. Zie hier het resultaat:

Gaaf hè? Ik heb ‘m nu al een paar dagen zo op mijn nagels en hij zit er nog steeds helemaal perfect op. Ik ga deze combo misschien niet heel vaak dragen,  maar het effect is erg gaaf. De gouden en zilveren glittertjes zijn nog steeds goed zichtbaar,  maar door dat de basis matte is lijkt de lak wat rustiger. Als je Choose Me en een matte topcoat in huis hebt, probeer dan eens deze combinatie!

De Essence Colour & Go-lakken kosten slechts €1,29 per stuk en dat is deze dubbel en dwars waard. Choose Me is één van de nieuwe toevoegingen aan het nagellak-assortiment, dus het kan zijn dat jouw filiaal hem nog niet op voorraad heeft. Essence is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. WOW MATTE ISSIE ECHT SUPER! Me wants!

 2. Mat is ie idd nog gaver!

 3. woo met mat is ie geweldig!
  weet jij toevallig of de producten nog te koop zijn bij de kruidvat aan de reguliers breestraat?
  en hebben ze de ‘spullen’ uit je shoplog er ook nog?
  ik ben van plan om zaterdag even langs te gaan namelijk !:D
  Zeker die mat topcoat zou ik heel graag willen.

  1. Daar heb ik alles gekocht, dus ik ga er gewoon vanuit dat ze ’t allemaal nog hebben. Ik weet natuurlijk niet of alles op voorraad is, maar als ik jou was zou ik zeker even langs gaan 😀

   1. Oke bedankt!
    ik ga zaterdag even langs 😀

 4. heb deze ook hij is erg leuk idd!

 5. Volgens mij is dit een dupe van Orlys Halleys Comet uit de Cosmix FX collectie. En van Zoya Charla…

 6. Ik willluuum! 😯

 7. Dat staat echt heeeel gaaf! Ik wil dit lakje ook nog eens halen.

 8. Dit kleurtje is zo mooi! 😀

 9. Marlein zegt:

  ik heb hem ook.
  zo mooi

 10. Wauw met die matte topcoat erover is hij geweldig! Ik ben gek op Essence ( lekker goedkoop ) dus ik ben blij met al die Essence-reviews 😀

 11. Klopt, het is een dupe van Zoya Charla… Ik had ze getest voor mijn blog en ze zijn écht hetzelfde 🙂

  xx Ilja

  p.s die matte is ook mooi zeg! (lijkt me erg leuk om matte zwarte nagels te maken en dan met zilver Konad erop ofzo :-))

 12. Wauw matte is ie prachtig 😀

 13. Karen zegt:

  Dit is écht een geweldig kleurtje. Ik heb hem gekocht na aanleiding van dit artikel en ik draag hem regelmatig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.