Nagellak

Swatch: Catrice – Welcome To The Jungle (Papagena)

Ik ben dol op de Catrice Papagena-collectie, dus het zal jullie misschien niet verbazen dat ik bijna alle lakjes in huis heb. Meestal draag ik vrij lichte tinten nagellak, maar toen ik In The Jungle zag staan besloot ik ‘m toch maar mee te nemen. Het is zo’n unieke kleur!

Wat een bijzondere kleur! Hij is apart, maar hij deed me wel meteen denken aan Pieces Golden Chokolate, maar die lijkt nog net iets donkerder en bruiner te zijn. Het is misschien niet een tint die je bij een zomercollectie zou verwachten, maar ik vind het wel wat hebben. Zeker in de felle zon zullen de gouden glitters erg mooi uitkomen!

Ook bij Welcome To The Jungle heb ik twee laagjes gebruikt en de substantie was wederom fijn om netjes mee te kunnen lakken. Precies zoals we van Catrice gewend zijn! Enter The Undergrowth blijft mijn grote favoriet uit de Papagena-collectie, maar uiteindelijk zijn alle lakjes een mooie toevoeging aan mijn stash.

Catrice Welcome To The Jungle kost €2,49 en maakt deel uit van de Papagena-collectie. De Catrice Papagena-collectie is tijdelijk verkrijgbaar en ligt vanaf nu in de winkels. Het kan even duren voordat jouw filiaal deze collectie in het schap heeft staan, dus houd het goed in de gaten! Catrice is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Mooi lakje! Alleen ik vind hem ietsje te bruinig

 2. Mooi kleurtje! en mooi die gouden glitters erin

 3. Mwah, ik vind dit niet zo een geweldige kleur..

 4. Isabelle zegt:

  G-E-W-E-L-D-I-G-E kleur!
  echt deze moet ik echt hebben. 🙂

 5. Deze en die paarse vind ik juist het minst mooi uit de collectie. Maar ieder z’n smaak. Wel weer een mooie foto!

 6. Wat een supermooie kleur! Deze zoek ik nog steeds 🙁

 7. SUPER mooie kleur!!

 8. Ik vind hem prachtig! & je hebt echt de meest perfecte nagels!

 9. Op je nagels oogt hij toch best mooi! Is alleen niet ‘mijn kleur’ zeker niet in de zomer 🙂

 10. Oooh die moet in mijn collectie! Ben helemaal gek op diepe juwelen tinten.

 11. Ohh dzee is wel erg mooi , wat een aparte kleur 😀

 12. Ik heb ook met dit lakje in mijn handen gestaan, maar na deze review ga ik hem toch even halen!

 13. Prachtig lakje is dit. Ik vind hem nu in de zomer even wat te donker. Ik denk dat ik hem vaker zal dragen in de herfst!

 14. Ik vind dit zo’n mooi kleurtje

 15. Hmm, ik vind dit kleurtje niet zo. Die laat ik dus maar staan in de winkel!

 16. Deze heb ik ook! Maar ik heb hem nog niet op mijn nagels gehad. Ik vind deze wel echt heel mooi!

 17. Heel erg mooie kleur zeg! Deze zal ik zeker aanschaffen.. er is nu ook een actie bij Kruidvat 2 lakjes voor 4 euro.. yay

 18. Hij ziet er prachtig uit, maar is niet echt mijn kleurtje. Deze laat ik aan me voorbij schieten 😉

 19. Neee, niet zo mijn ding qua kleuren!

 20. Ik vind dit kleurtje wat minder mooi, maar de glittertjes hou ik wel van!

 21. ik vind dat echt zo’n gave lak 😀

 22. heel mooi kleurtje!
  dit is echt mijn favoriet van de hele collectie!

 23. Ik vind hem prachtig, moet ‘m zeker nog aan zien te schaffen!

 24. Apart kleurtje!

 25. Het lijkt ook een beetje goud achtig. Misschien ver gezocht, maar leuk kleurtje hoor =]!

 26. Heb hem ook kunnen bemachtigen. Heel erg mooie kleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.