Budget Nagellak

Swatch: Catrice – Kitsch Me If You Can

Het duurt nog heel eventjes voordat we de nieuwe producten van Catrice in de winkels kunnen vinden, maar tot die tijd kunnen we ons vast met het huidige assortiment vermaken. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik de huidige nagellakken van Catrice erg matig vind. De kleuren zijn saai, de kwaliteit is matig en breek me de bek niet open over de gammele flesjes. Toch zitten er een paar tinten tussen die ondanks deze factoren de moeite waard zijn. Zo is er al een tijdje de roze glitterlak Kitsch Me If You Can. Ik heb ‘m al een tijdje liggen, maar onlangs ontdekte ik pas écht hoe mooi hij kan zijn.

Kitsch Me If You Can lijkt op het eerste oog een simpele topcoat met roségouden glitters, maar er zitten stiekem ook fijne holografische glitters in verstopt! Het hangt een beetje van de basiskleur af hoe zichtbaar deze glittertjes zijn, maar ze geven in elk geval veel diepte aan de lak.

Als eerste over Catrice Miamin pINK. Muah, hier ben ik niet ondersteboven van. Een beetje te saai!

En nu over NYC Designer Dress. Dit gaat ergens op lijken! Dat komt waarschijnlijk doordat de zachtere tint roze beter bij het roze van de glitters past.

En als laatste over Barry M Lychee. Uhm, WOW! Dit is zo mooi bij elkaar! Ik kwam puur toevallig op deze combinatie toen ik wat swatches voor de site aan het maken was en heb ‘m later meteen opnieuw opgedaan om ‘gewoon’ te dragen. Zo ontzettend mooi! Het roze contrasteert subtiel met de beige basis en de holografische glitters komen volledig tot hun recht. Ik heb al heel wat complimenten op deze combinatie gekregen! Door deze combinatie zag ik pas echt hoe mooi deze topcoat kan zijn.

 Overigens doet hij het trouwens ook erg goed over Catrice The GlamoureX Factor (roségoud metallic). Daar heb ik zelf geen foto’s van, maar ik weet dat mijn zus ze graag in combinatie met elkaar draagt. Dit is echt zo’n lak die prachtig kan zijn als je ‘m goed combineert, maar als je ‘m over de verkeerde lak draagt is hij ontzettend saai. Het is dus weer een kwestie van experimenteren, zoals dat vaak bij zulke lakken is. De combinatie met Barry M Lychee is in elk geval geweldig!

Catrice Kitsch Me If You Can kost €2,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

52 reacties

 1. Wauw, wat super mooi! Zeker om Lychee wat op te pimpen! 🙂

 2. Bij die laatste foto vindt ik hem goed tot zn reht komen. Super mooi!

 3. Idd een hele mooie combi

 4. Wauw, wat een leuke topper! Ik vind ‘m over Lychee van Barry M inderdaad het meest bijzonder, maar over de lichtroze lak is het ook best een leuk effect.

 5. op de lichtste kleur vind ik hem wel heel erg mooi!! bij de andere iets minder.

 6. Wauw, die is echt heel erg mooi!

 7. Die laatste combi is zo mooi!

 8. Ik vind de topcoat ook het mooiste over de laatste, lichte nagellak heen, wat een mooie verrassing!

 9. Lychee lijkt wel de perfecte onderkleur voor zowat alle glitters!

 10. Ik vind hem echt heel tof! Ik vind ze op alle drie de kleurtjes heel erg mooi, vooral die lichtroze, die is echt tof! 😀

 11. Ik heb deze afgelopen weekend in Duitsland staan swatchen. Ik was bij de DM en had al een behoorlijke winkelmand vol make up, dus heb deze uiteindelijk niet meegenomen. Maar over een kleurtje heen is ie wel erg leuk 🙂

 12. Mooi lakje.
  Liefs, xxx

 13. Ik ben ook niet meer zo te spreken over de kwaliteit van de nagellakken van Catrice. Ik koop deze daarom ook vrijwel niet meer. Oh, al staat er toevallig vandaag een shoplog online met één nagellakje van Catrice, haha 😉 Ik vind Kitsch Me If You Can erg mooi! Leuk dat je een aantal combi’s laat zien 🙂

 14. Wauw wat een super gaaf lakje!! 🙂

 15. Echt mooi over zo’n lichte kleur !

 16. Wat is ‘ie mooi over Lychee! <3

 17. Pretty! Ik vind ‘m over de nude lak het mooiste.

 18. Erg mooi lakje is dit! En ook echt een leuke naam!

 19. Mooi lakje, ik heb deze al een tijdje in mijn kast staan maar nog niet gebruikt. Hoog tijd dat ik dat eens ga doen als ik dit zo zie

 20. Ik vind het wel een leuke topcoat. De combinatie met de beige basiskleur combineert het mooist naar mijn bescheiden mening. Misschien ook iets voor mijn stash.

 21. Erg mooi, ik heb m ook in mijn collectie.

 22. Vooral bij de laatste vind ik hem heel erg mooi. Ik vind hem alleen alsnog niet bijzonder genoeg om te kopen. Ik vind dat er veel leukere topcoats zijn.

 23. Dank je voor dit artikel! Ik heb hem zelf ook, maar weet niet goed waarmee ik hem kan combineren. Nu weet ik dat ik mijn nude-lakjes erbij moet pakken! 🙂

 24. Vind ‘m erg mooi!

 25. Heel mooi!

 26. Wat leuk die combi’s 🙂 erg leuk lakje!

 27. Wauw ik vind deze echt heel schattig, nu wil ik hem ook! XO

 28. Leuk lakje, ik vind hem het mooiste over die laatste!

 29. Wow, prachtig!! Vooral over die kleur van Barry M inderdaad! Ik vind het zooo jammer dat de lakjes van Catrice kwalitatief zo erg achteruit zijn gegaan…! Gelukkig is deze wel de moeite waard!

 30. sanne zegt:

  Vind het echt leuk dat je nu meerdere combinaties laat zien bij zulke lakken! Geeft me weer een beetje inspiratie!

 31. Wat ziet hij er gaaf uit met Barry M!

 32. Wat is het toch een leukerd 🙂

 33. Al dekt hij niet geweldig, super mooi, dit is hier totaal niet storend.

 34. Wat een leuke nagellak! De laatste combinatie is erg mooi !

 35. Eigenlijk is ‘ie inderdaad best mooi! Ik was er nooit zo weg van, maar je hebt me een hele andere kant laten zien. Barry M Lychee lijkt wel dé perfect basis voor een mooie glittercombi. Ik ben fan!

 36. Deze is zo pretty!

 37. ik vind ‘m zo pretty!

 38. Ik had al een dupe van deze voor dat hij uit kwam. Van barry M – rose quartz 🙂

 39. WAUW dit is echt een super mooie combinatie!

 40. Deze topcoat heb ik ook.. Ook mooi om alleen op de tips te doen als je wat langere nagels hebt. En dan een nude roze kleur als basis.

 41. Oooh pretty, vooral de eerste twee combinaties!

 42. renoeka zegt:

  Bij de laatste 2 lakjes combineert het heel mooi!

 43. Heel mooi lakje!

 44. Wauw super mooi lakje!

 45. ooo wauw, de laatste is zeker mooi! Ik vind Barry m ook wel enorm mooi, ook met glitters!!

 46. Marielle zegt:

  Prachtig! Vooral over dat lichtroze, lekker girly! 🙂

 47. Super mooie lakjes! Lekker girly!

 48. Oh die heb ik ook! Mooi!

 49. Ik had hetzelfde als jij; liet hem staan omdat ik er niet veel van verwachtte.. Ga hem nu toch maar eens een kans geven!

 50. Saranne zegt:

  Ik vind de catrie lakes juist erg ooi, maar ieder z’n eigen smaak 😉

  1. Ik vond ze vroeger altijd fantastisch, maar sinds een jaar is de formule en de verpakking zodanig veranderd dat de kwaliteit echt minder is. Maar de nieuwe lanceringen voor dit voorjaar zien er goed uit, dus ze zijn weer op de goede weg 😉

 51. wauw! echt super mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.