Nagellak

Swatch: China Glaze – Shell We Dance (Sea Goddess)

Een tijdje geleden liet ik jullie al Wish On A Starfish zien uit de Sea Goddess-collectie van China Glaze. Jullie waren net zo enthousiast als ik! Ik bestelde nog een paar lakken uit deze interessante serie, waaronder Shell We Dance. Deze is misschien iets minder spectaculair dan Wish On A Starfish, maar absoluut de moeite waard om even te bekijken!

Op vrijwel alle swatches die ik van deze lak heb gezien lijkt hij bijna een soort koraaltint te hebben. Ik weet niet waardoor het komt, maar bij veel foto’s van andere bloggers lijkt deze totaal anders! Ik was dan ook een beetje verbaasd toen ik een donkerroze lak uitpakte toen deze binnenkwam. Ach, mij hoor je niet klagen, want dit was juist een soort tint dat ik graag wilde hebben. Het is een warme tint mediumroze met daarin wat fijne roze glitters en uiteraard het welbekende Liquid Sand-effect. Deze lakken zijn trouwens behoorlijk ruw, precies zoals ze horen te zijn.

De kleur en structuur van deze lak vind ik geweldig, maar ik heb wel het idee dat China Glaze deze formule nog niet helemaal onder controle heeft. Ik vond hem vrij stroef lakken en ook is de houdbaarheid wat matig. Dat heeft misschien ook wel te maken met het formaat van de glitters, want die zijn vrij grof. Ze zijn in elk geval grover dan bijvoorbeeld de glitters die in Wish On A Starfish zaten. Wel dekt hij keurig in twee laagjes en is hij relatief snel droog.

Dit is een wat draagbaardere lak voor mensen die tinten als Catrice Call Me Princess of China Glaze Wish On A Starfish wat te snoeperig vinden. Shell We Dance is dan ietsjes volwassener, maar toch nog steeds bijzonder. De kleur vind ik in elk geweldig, al mag China Glaze de substantie nog even onder handen nemen.

China Glaze is in Nederland niet zo makkelijk in gewone winkels te vinden (al kom je het soms bij afroshops tegen), maar wel makkelijk online te koop! Ik kocht deze lakken bij deze verkoper op eBay. Daar betaalde ik omgerekend zo’n €5,00 per flesje, inclusief verzendkosten. Ook is China Glaze verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Pretty Polish.

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Wat een toffe roze kleur! Het Liquid Sand-effect is ook mooi 🙂

 2. Wauw, prachtig kleurtje en liquid sand blijf ik mooi vinden! 😉

 3. ik vind hem heel erg mooi! het effect vind ik ook nog steeds wel heel erg leuk 😛

 4. Ik ben gek op zulke lakjes, inmiddels heb ik 5 lakjes met dat effect.

 5. Zeker een mooi lakje!

 6. Wauw! Wat een prachtige kleur!

 7. Wauw, wat een mooi lakje!

 8. Wauw wat een super gaaf lakje, echt helemaal een lente kleurtje! Liefs

 9. Ik kan geen genoeg krijgen van deze lakjes! aaaaah

 10. Heel mooi, maar ik heb op dit moment wel genoeg liquid sand lakjes ^^

 11. Ik vind dit lakje echt super mooi! Het geeft een prachtig effect 🙂

 12. Prachtig!

 13. Wauw ech heel mooi! Lijkt een beetje op die van Catrice dacht ik? Iets met princess (die je laatst op je blog had).

 14. Ik moest gelijk denken aan Call Me Princess van Catrice. Toch zie ik wel wat verschil 😉 Wat een mooie nagellak is dit!

 15. Wat een mooi lief kleurtje 🙂

 16. Sharon zegt:

  Ook mooI! Heb gister al Call Me Princess, Oyster & Champagne en Hello Rosy gekocht maar deze is ook weer super leuk…

 17. Ik vind dit echt een prachtig lakje ik heb nog geen lakje van China glaze maar als ik er eentje koop is het deze of eentje met een sand effect want dat vind ik super gaaf 🙂

 18. Jouw nagelriemen zijn echt perfect mooi, zou je misschien eens willen laten zien hoe je dat voor elkaar krijgt?:)

 19. Jammer dat het niet een top lakje is om te lakken, ik vind de kleur namelijk prachtig!!

 20. Heel mooi lakje!

 21. Wat een prachtige lakje, ik vind deze wel een beetje op Essence lijken.

 22. Wauw, dit lakje is very pretty!

 23. Super mooie nagellak! Ziet er echt heel leuk uit!

 24. Super tof kleurtje zeg!

 25. Mooi! Doet me aan suikerspin denken 🙂

 26. Ik vind hem echt gorgeous!

 27. Wauw deze is echt heel mooi!

 28. Renée zegt:

  Het is een prachtig lakje inderdaad, ik heb ‘m ook. De formule kan inderdaad wel beter, OPI smeert vele malen prettiger. Maar de kleurtjes maken het wel helemaal goed voor mij 🙂

 29. Deze vind ik echt heel leuk, net allemaal pareltjes op je nagels!

 30. Wat een super mooi lakje! Ik vind de kleur en textuur echt fantastisch!

 31. Zoooo pretty!

  x

 32. Wat een mooie liquid sand nagellak! Je ziet de structuur heel goed en de kleur is ook erg mooi.

 33. Oh, wat is ie mooi!

 34. wat ene gaaf lakje

 35. aaahh zo mooi!

 36. Oeeeh wat een mooi kleurtje.

 37. Wat een mooi lakje zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.