Nagellak

Swatch: CND Sweet & Sugar Sparkle

CND Sweet + Sugar Sparkle
CND Sweet + Sugar Sparkle

Creative Nail Design (ookwel CND genoemd) heeft een hele leuke serie nagellakjes, de Colour & Effects-lijn. Die bestaat uit ‘gewone’ nagellakjes (de Colour-lakjes) en nagellak die je kan gebruiken om je nagellak een andere look te geven (de Effect-lakjes). Een tijdje geleden zijn de kleuren Sweet (Colour) en Sugar Sparkle (Effect) uitgebracht. Toen ik swatches van deze combinatie zag wist ik meteen dat ik ze allebei wilde hebben.

CND - Sweet
CND – Sweet

Dit is Sweet in z’n eentje. Ik heb hier twee laagjes gebruikt. Wat me meteen opviel is dat hij ontzettend snel droogde! Dat is natuurlijk altijd fijn. Het kwastje is fijn en de formule is prima. De kleur viel wel iets feller uit dan ik in eerste instantie verwacht had. Bij de naam ‘Sweet’ verwacht je toch een mierzoete roze-tint, zoals tompouceglazuur. Deze tint roze is veel feller dan dat, bijna tegen het neon aan.

CDN - Sweet & Sugar Sparkle
CDN – Sweet & Sugar Sparkle

Kijk, en nu wordt het interessant! Moet je eens zien watvoor cool effect Sugar Sparkle geeft. Het lijkt nu net alsof ik suiker over mijn natte nagellak heb gestrooid, erg bijzonder. Ik vind nu Sweet ook beter tot zijn recht komen, omdat Sugar Sparkle de kleur iets verzacht. I like it!

Het leuke aan de Effects is dat je ze met elke nagellak kan combineren. Sugar Sparkle is mijn eerste Effect, en ik heb ‘m nog niet over een ander lakje kunnen proberen, maar ik ga eens kijken of ik leuke combinaties kan verzinnen. Ik denk dat hij over China Glaze Lemon Fizz ook erg gaaf zal zijn. Of wat dacht je ervan om deze de combineren met een Cupcake Nailart-look? Je kan er duidelijk alle kanten mee op. De Effects zijn er ook in verschillende kleuren shimmer, zoals paars of roze. Die staan al op mijn wishlist en ga ik zeker snel bestellen.

Creative Nail Design is te koop bij Transdesign. Sweet kost $4.50 en Sugar Sparkle kost $5.50.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Sweet vind ik heel mooi! Lekker roze. 😀 En ik vind die naam 'Sugar Sparkle' wel een toepasselijk naam, haha.

 2. Dat staat echt leuk! Supersweet haha

 3. Die 'Sweet' lijkt heel erg op Pink Rose van Gosh vind ik, erg mooi!

 4. wow wat leuk lijken idd net suikerkorreltjes

 5. Mooie lakjes! 😛

 6. heel lief effect, schattige kleurtjes!

 7. Wauww erg gaaf.!

  BTW. Geen poesjes??:(

  1. Nee, helaas! Ik kreeg ze (nog) niet aan de praat. M'n site heeft er zelfs eventjes helemaal uitgelegen 😛 Ik ga het snel nog een keertje proberen, maar dan moet ik echt ff goed de tijd nemen 🙂

 8. Oh wow, die effectlakjes zijn echt super tof. Denk dat het super zou staan bij cupcakesnails! 😀

 9. Waaauw, nice. :mrgreen:

 10. wauw, dit is veel mooier dan standaard glitter topcoat 😛

 11. Mariska zegt:

  Echt een super idee!

  Ik vind je blog te gek!

  Ik wilde dus ook gaan kijken en je had t over Transdesign ?

  als in Transdesign.com ??

  Want ik ben hierop dus gaan zoeken maar kan het helemaal nergens vinden :$.

  Je mag me best toevoegen op msn, my.baby.shot.me.down@live.nl

  Ik wil graag je hulp, want wil die nagellak ook bestellen !

  thankssssssssss.

  xoxo;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.