Budget Nagellak

Swatch: Essence – Lovely, Maybe (#31daysofsparkle)

Ik ben altijd dol op de Essence Effect Nail Polish, omdat daar allerlei bijzondere glitterlakken tussenzitten. Die mogen dus ook niet ontbreken tijdens 31 Days of Sparkle! Ik ga jullie in dit artikel Essence Lovely, Maybe laten zien. Deze glitterlak is namelijk prachtig in combinatie met verschillende kleuren!

Wil je weten wat 31 days of Sparkle is? Lees er meer over in dit artikel en bekijk alle lakken die tot nu toe verschenen zijn hier.

Essence Lovely, Maybe - 1

Essence Lovely, Maybe - 2

Essence Lovely, Maybe - 3Als eerste probeerde ik Essence Lovely, Maybe over NYC Raspberry Ice Cream, een zachtroze lak zonder enige shimmer of glitter. Hier kun je goed zien welke glitters er allemaal in Lovely, Maybe verstopt zitten. Er zijn grote en kleine donkerroze glitters, kleinere matte witte glitters en nog wat hele fijne lichtroze shimmers. Leuk!

Essence Lovely Maybe - 2

Over lichtroze is Lovely, Maybe een beetje snoeperig, maar ik probeerde hem ook over een taupekleurige lak. Dit vind ik zo gaaf! Op zichzelf is de basiskleur (The Body Shop Almond Kiss) misschien een beetje saai, maar deze glitterlak past er verrassend goed bij.

Essence Lovely Maybe - 1

Als laatste heb ik hem ook nog over Catrice FuchsCIA geprobeerd. Die kleur is sowieso al erg opvallend, maar met deze glitters al helemaal. Ik vind de andere twee combinaties leuker, maar hij kan nog best leuk zijn over een wat fellere tint!

Verkrijgbaarheid
Essence Lovely, Maybe komt uit de Effect Nail Polish-serie en kost €1,99. Deze lakken staan in het extra Nail Art-schap van Essence, dat je bij grotere filialen van Kruidvat kunt vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Over NYC raspberry ice cream vind ik ‘m heel mooi terwijl ik ‘m nooit meegenomen zou hebben als ik dat potje alleen gezien zou hebben. Over die nude/taupe kleur staat het ook heel bijzonder. Super mooi. Verrassende combi’s heb je gemaakt!

 2. Ook al weer zo’n mooie glitter top coat. Alle drie de combinatie zijn mooi.

 3. Wat leuk dat je de glitter nagellak op meerdere basislakken laat zien! ik vind de eerste combi het mooiste. Ik vind de fijne shimmers in het lakje prachtig! Geeft het lakje nog nét dat beetje extra.

 4. Heel mooi 😉

 5. Ah ik hou van sparkles, zo mooi <33

 6. Hij is wel heel schattig! Ik denk niet dat ik hem vaak zou dragen, maar in combinatie met de lakjes die je laat zien staat het wel erg cute :).

 7. Gaaf lakje! Zoiets als de eerste combinatie draag ik ook wel eens (met Sally Hansen Feather Effect), zo’n leuke lak wordt het dan! Ook met taupe is hij super gaaf 🙂 Het extra nagellak schap heb ik nooit zo op gelet, dat moet ik toch maar doen! X

 8. Mooi! vind alle 3 de combi’s wel erg mooi!

 9. Ik vind de eerste combinatie het leukst!

 10. De tweede combinatie is niet zo mijn smaak, maar de andere twee vind ik wel leuk. Hierbij is de eerste mijn favoriet!

 11. Wat een lieve en feestelijke combinaties. Heel mooi!

 12. Schattig! Vind al je combinaties heel tof.

 13. Wat een lieve kleurtjes zeg!

 14. Ik vind eigenlijk deze lak over alle 3 de combinaties erg geslaagd!

 15. Erg mooi, vooral over die eerst lak heen. Al zijn de andere combinaties ook zeker niet verkeerd.

 16. Leuk glitterlakje.

 17. Oh dit heb je leuk gecombineerd! Suikerspinroze doet het altijd goed! 😉

 18. Oehh, wat prachtig zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.