Budget Nagellak

Swatch: Etos – Caramel Dip (Top Coat)

Ik vertelde al een tijdje geleden dat Etos sinds kort allemaal spannende glitterlakken in het assortiment heeft, zoals deze en deze. Ik was echt verbaasd, vooral omdat het hele bijzondere combinaties zijn. De een weliswaar minder geslaagd dan de ander, maar over het algemeen zijn ze leuk. Vandaag laat ik eens een hele andere zien, namelijk Caramel Dip, een lakje uit de Top Coat-serie.

Dit is echt een bijzondere combinatie van verschillende glitters in meerdere tinten goud, gecombineerd met fijne zwarte glitters. De lak heeft een transparante basis en is dus ook echt bedoeld om als topcoat over een andere lak heen gebruikt te worden.

Ik besloot Caramel Dip maar eens te proberen over MUA Strawberry Crush, een roze crèmelak. Het is misschien een wat gekke en onverwachte combinatie, maar ik vind het nog best goed staan! Ik vind zulke kleurencombinaties trouwens soms wel wat lastig om te combineren. Maar misschien dat hij ook nog leuk zou staan over goud, zoals bijvoorbeeld Orly Luxe? Tips zijn altijd welkom, ik ga er graag mee aan de slag!

De substantie van de lak is trouwens prima. Ondanks de grote hoeveelheid glitters is hij niet bijzonder stroperig. Overigens is dit slechts één laagje, dus je zou hem misschien zelfs met 2-3 lagen volledig dekkend kunnen krijgen, want hij is goed ‘gevuld’.

Dit is misschien niet mijn favoriet van de nieuwe Etos glitters, maar het is wel een grappig lakje. Het is even spelen met verschillende basiskleurtjes, maar je kunt er echt wel wat leuks van maken!

Etos Caramel Dip kost €2,49 en is verkrijgbaar bij de winkels van Etos.

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Prachtige top coat !

 2. Ziet er mooi uit hoor!! Leuk gecombineerd. Ik snap dat je dit een lastige top coat vindt om te matchen.

 3. Wat een mooie topcoat!

 4. Wauw! Echt prachtig!

 5. Het is niet echt mijn ding, maar wel fijn dat hij zoveel glitters afgeeft!

 6. Wauw, super feestelijk en speciaal! Misschien over een oranje lak voor koningsdag?

 7. Wat een feestelijke topcoat!

 8. Waaauw superpretty!

 9. Ik vind ‘em erg leuk!

 10. Wat een gave topper! Ik denk dat deze ook heel mooi staat over een zwarte nagellak heen. Ik heb zelf ook een aantal lakjes van Etos, maar vind de kwaliteit ‘mwah’. Ik heb al een paar keer gehad dat een flesje half leeg was en vervolgens zo stroperig dat ik er niets meer mee kon.

 11. Sharona zegt:

  Ik vind vooral de combinatie met de zwarte spikkels erg leuk! Als er weer eens een 1+1 actie is bij Etos ga ik ‘m wel halen denk ik.

 12. Oeh pretty! ♥

 13. Hele mooie top coat 😀 x

 14. Ik denk dat ‘ie mooi zou kunnen zijn over een turquoise of mint basis!

  1. Ilse zegt:

   Dat dacht ik ook ja, vooral turquoise!

 15. Ik vind het ontzettend mooi staan! Je hebt ook zulke mooie nagels en maakt prachtige foto’s:)

  x

 16. Echt een hele mooi glitterlak! En omdat ze zo goedkoop zijn, ga ik ze gelijk dinsdag kopen 🙂

 17. De combinatie is mooi 🙂

 18. Leuk lakje zeg, ik zou het zelf niet zo snel kopen maar deze combi is erg leuk.

 19. Wauw schattig !!

 20. Ik vind het een leuke topcoat, maar zou het, behalve over zwart, ook wel lastig vinden om te combineren…

  En daarbij ben ik niet zo te spreken over de kwaliteit van etos lakjes… Jammer!

 21. Erg leuk lakje 🙂

 22. Wow prachtige topcoat!
  Volgens mij staat ook heel mooi met een neutrale lak zoals wit of zwart
  Super goed gekozen!

  Liefs,
  karlien

 23. Super mooi 😉

  Vrolijk Pasen…..

 24. Mooie topcoat. Leuk dat de glitters verschillende maatjes hebben.

 25. Mooie topcoat! De combinatie is echt leuk 🙂

 26. Hij is ontzettend leuk en de combinatie is best wel leuk eigenlijk!

 27. Wat is die ontzettend mooi zeg!

 28. Wauw, prachtige lak!

 29. Ik vind hem leuk, maar had hem nog leuker gevonden als hij net wat fijner van glitter was 🙂

 30. Ik vind hem leuk, maar had hem nog leuker gevonden als hij net wat fijner van glitter was 🙂

 31. Erg gaaf ziet er mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.