Nagellak

Swatch: Etos Long Lasting Nailpolish (22, 26 en 12)

Drogisterij Etos is sinds een tijdje bezig met het vernieuwen van het makeup-aanbod. Ook de nagellak-collectie is onder handen genomen en heeft niet alleen een nieuw jasje gekregen, maar is ook uitgebreid! Toen ik afgelopen week een keertje Etos binnenstapte viel mijn oog op deze lakjes. Ze zagen er allemaal erg spannend uit, dus heb ik er een paar meegenomen om voor jullie te testen.

Wat me meteen opviel was dat er wat bijzondere kleurtjes bijgekomen zijn. Vooral de Effect Nails-lijn is erg leuk voor gekke kleurtjes, maar in de Long Lasting-lijn zitten ook wat mooie lakjes. Natuurlijk zijn de veilige kleuren zoals roze en rood vertegenwoordigd, maar er zijn nu ook groene en zilveren nagellakjes. Ik nam uiteindelijk drie nagellakken uit de Long Lasting-lijn mee, namelijk 22 (metallic groen), 26 (metallic grijs) en 12 (felrood met shimmer).

De foto’s zijn een beetje blurry, want het licht was niet al te best. De foto’s zijn wel een goede reflectie van de ware kleuren, dus vandaar dat ik ze toch heb gebruikt.

Etos Long Lasting Nail Polish 22
Etos Long Lasting Nail Polish 22

Dit was het lakje dat mij naar deze collectie toetrok. Ik ben niet echt fan van groene nagellak, maar dit is een fijne kleur om in mijn stash te hebben. Het is nu natuurlijk hartje zomer, maar toen ik deze opdeed kreeg ik een beetje een kerst-gevoel, heerlijk! Dit is geen lakje voor iedereen, maar meiden die van bijzondere kleurtjes houden kunnen deze vast wel waarderen. Hij lakte fijn en was na 2 laagjes helemaal dekkend.

Etos Long Lasting Nailpolish 26
Etos Long Lasting Nailpolish 26

Ook met deze ben ik erg tevreden. Hij geeft een beetje een metaal-achtig effect. Ik heb al behoorlijk wat zilveren lakjes in mijn stash, maar nog geen enkele zoals deze. Hij is namelijk wat grijzer dan andere lakjes. Ook deze lakte weer lekker soepel en had twee laagjes nodig.

Etos Long Lasting Nailpolish 21
Etos Long Lasting Nailpolish 21

Ik draag het liefste roze nagellak, maar de laatste tijd grijp ik steeds vaker naar rood. Ik heb heel lang staan twijfelen welke rode nagellak ik zou nemen (volgens mij waren er drie verschillende tinten rood), en uiteindelijk kwam ik met deze thuis. Ik moet eerlijk zeggen dat deze niet helemaal uitpakte zoals ik verwacht had. In het flesje zag hij eruit als een prachtige roodtint met mooie shimmer, maar op mijn nagel viel hij ontzettend fel uit! De shimmer is nog wel zichtbaar, maar anders dan in het flesje. Ik vond het ook redelijk lastig om deze nagellak aan te brengen, want hij laat elk klein foutje zien, dus je moet heel precies lakken. Ook staint hij behoorlijk, dus breng onder deze lak altijd een basecoat aan. Hoewel deze lak niet helemaal was wat ik ervan verwachtte vind ik ‘m nog wel erg mooi, want het is een tint rood die net even anders is dan andere rode nagellakjes.

Ik ben echt erg tevreden met de vernieuwing van de Etos-nagellakjes. De lakjes uit deze lijn lakken fijn en er zitten echt mooie bijzondere kleuren tussen. Deze Etos Long Lasting Nailpolish-lakken kosten €2,99 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Van die eerste word ik helemaal blij! echt super mooi kleurtje

 2. Deze kende ik nog helemaal niet, leuke kleurtjes!

 3. die rode vind ik wel erg mooi hoor ^^

 4. Lijken me mooie nagellakjes, vooral de zilvere/grijze. Ik had de laatste tijd al meer goede dingen gelezen over de nagellak van de Etos dus misschien binnenkort maar eens langs gaan. 🙂

 5. Ik zou alleen het 2e lakje meenemen. Ik hou totaal niet van rode nagels..

 6. lek en mooie kleurtjes

  ook niet duur !!!!

 7. Heel erg mooi! Ik heb nog steeds geen nagellak van de Etos. Daar moet toch eens verandering in komen denk ik! 🙂

 8. Mooie textuur! de rode is leuk 🙂

 9. Die rode is erg mooi, doet mij denken aan Ruby Pumps

 10. Oeh, leuke kleuren, vooral die grijze vind ik mooi! :')

 11. Thessa zegt:

  Ziet er hartstikke mooi uit!

 12. Ik vind de groene een beetje appart, maar het kan wel leuk zijn met nailart. De rode vind ik erg mooi!

 13. die rood is erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.