Nagellak

Swatch: Golden Rose – Jolly Jewels 110

Het komt niet zo heel vaak meer voor, maar soms komen er nagellaken uit waarvan ik de kleurencombinaties echt niet verwacht had. Hoe zijn ze daar nou weer opgekomen? Golden Rose Jolly Jewels 110 is daar een goed voorbeeld van. Wat een bijzondere lak! Ik vond ‘m er in het flesje minder spannend uit zien, maar op mijn nagels is een een feestje. Vieren jullie even mee?

Hoewel ik vooral veel roze versies van de Jolly Jewels heb besteld vond ik deze witte variant ook wel erg apart. De lak bestaat uit een witte/lichtgrijze basis met daarin donkerblauwe spikkels en grove rode glitters. Bijzonder!

Hebben jullie nog een bijzondere nagellak nodig voor Koninginnedag? Rood, wit, blauw: check! Hij zal zeker niet misstaan, en afgewisseld met een oranje nagel ben je al helemaal van succes verzekerd. Op de andere dagen van het jaar is het ook een bijzondere lak om te dragen, al moet ik zeggen dat ik ‘m wat lastig vind om te combineren. Ach, hij is hoe dan ook speciaal.

Ondanks de lichte basiskleur is Jolly Jewels 110 een prima dekkende lak. Wel zorg ik dat er bij het eerste laagje zoveel mogelijk glitters meekomen, zodat de glitters van de tweede laag wat meer grip hebben waardoor de lak extra dekkend is. Op die manier zijn twee laagjes ruim voldoende! Helaas blijven de Jolly Jewels bij mij voor geen ene meter zitten. Ongeacht de base- of topcoat die ik gebruik chippen ze meteen na een dag al flink. Een derde dag trekken ze al helemaal niet, want op dat moment is m’n lak aan vervanging toe. Helaas! Toch lijkt het erop dat niet iedereen er last van heeft, aangezien ik ook andere verhalen heb gehoord. De houdbaarheid verschilt dus per persoon.

De Golden Rose Jolly Jewels kosten €3,95 per stuk en zijn onder andere te koop bij de Miss Lipgloss webshop.

Dit vind je misschien ook leuk...

55 reacties

 1. Sharona zegt:

  Ik weet dat ik nu al vaak gezegd heb dat ik deze collectie heel mooi vind.. Maar ik ga het gewoon nog een keer zeggen: wat zijn ze toch prachtig hè!! Mooie foto’s Charlotte!

 2. Wat een prachtig lakje!

 3. Heel leuk!

 4. Een aparte kleurencombinatie, het is even wennen, maar ik denk dat ik het toch wel wat vind hebben al zou ik niet zo snel mijn nagels ermee lakken. Je zou denken dat die juist wel lang blijft zitten door alle glitters, maar jammer dat die bij jou al zo snel gaat chippen.

 5. En alweer zo’n prachtige nagellak 🙂 Ik vind de combi van kleuren erg mooi en origineel! Want, ik ben deze glittercombi in witte nagellak nog niet eerder tegengekomen…

 6. Errug leuk!

 7. Erg mooie glitters!

 8. Wauw wat een prachtige lak weer!

 9. renoeka zegt:

  Dit lakje doet me denken aan yoghurt met blueberries en frambozen en/of aardbeien. haha

 10. heel apart maar heel mooi en bijzonder!!

 11. Hele mooie nagellak, best apart. Daar houd ik wel van. Mooie foto’s ook 🙂

 12. Cute <3

 13. Ik vind het wel een beetje apart, het past niet echt bij elkaar. Maar misschien is dat ook wel weer de charme.. Haha!

 14. Ik vind het wel een beetje apart, het past niet echt bij elkaar. Maar misschien is dat ook wel weer de charme.. Haha!

 15. Hij is echt heel mooi 🙂

 16. Mooi zeg!

 17. Wat een lieve kleurtjes.

 18. Mooi lakje!

 19. Deze is zo pretty!

 20. Ik ben van de rest geen heel groot fan, maar deze vind ik erg tof!

 21. Wat een apart lakje! Wel leuk voor in de lente als je iets blauws of roods aan hebt.

 22. Ik ben zwaar fan van de Jolly Jewels. Heb vandaag toevallig ook over één geschreven, mijn favoriet: 115! Deze is ook gaaf, maar spreekt me iets minder aan.

 23. Nienke zegt:

  Hebben hebben hebben!!!

 24. Wat een bijzonder lakje zeg, wauw!

 25. Wat een super gaaf lakje! Erg vrolijk met al die verschillende kleurtjes. Heel bijzonder, maar daardoor juist extra leuk. Deze ga ik denk ik aanschaffen,

 26. Deze is echt heeeel pretty!

 27. Aanvulling: leuk om bijvoorbeeld donkerblauwe nagels te doen en dan op de ringvinger deze kleur!

 28. Leuk lakje 😀 x

 29. Wat een plaatje! Supermooi lakje.

 30. Ah wauw, dat lakje ziet er echt heel erg tof en mooi uit! 😀

 31. Jolien zegt:

  prachtig! ik ben zo jaloers op die mooie verzorgde nagels van jou!!!

 32. Wow, ziet er echt supermooi uit! Misschien ga ik hem ook wel kopen! 🙂
  Wat een mooie verzorgde nagels heb je trouwens.

 33. Wat een leuk lakje!

 34. Echt een mooie en bijzondere lak! Heb al meerdere mooie gezien van dit merk en moet me inhouden om niet te gaan bestellen.

 35. Dit lakje doet mij echt denken aan goudvissen voer haha.. die vlokjes in het potje. Maar wel erg mooi en leuk!

 36. Bijzonder lakje!

 37. Desirée zegt:

  Wat jammer dat ze bij jou niet goed blijven zitten 🙁
  Ik had laatst 109 op over een roze lak en heb dat wel 11 dagen gedragen! 🙂
  Ik vind deze collectie van Golden Rose echt té leuk

 38. Deze heb ik ook en ik vind hem zo leuk! En ik heb er nog vier en eigenlijk zijn ze gewoon allemaal leuk. Bij mij blijven ze wel een paar dagen goed zitten.

 39. Weer een ontzettend mooi lakje! Hoe meer ik er zie, hoe liever ik er een (of veel, haha) wil hebben!

 40. Wauw deze is echt super mooi!

 41. leuk kleurtje! ik heb wel al bij Aranka gezien dat het na één dag al verschrikkelijk gechipt was…

 42. Jammer dat ie zo snel chipt! Het is echt een hele bijzonder nagellak!

 43. Wat een geweldig lakje! Leuk voor de zomer ook

 44. Zoo’n tof nagellakje!

 45. Wat een super schattig lakje! Leuk voor de lente met dat roze kleurtje er in!!

 46. Wat een zalige nagellak! Oh die ga ik direct bestellen!
  Leuke post, mooie foto’s ook, persoonlijk vind ik het altijd moeilijk om scherpe foto’s te trekken van mijn nagels. Het lukt uiteindelijk wel altijd, maar er is wat werk aan;)

  Liefs,
  Marlies

 47. Mooi! Speciaal, maar mooi!
  Eefje

 48. Femke zegt:

  Jammer dat ze zo chippen, want het zijn echt leuke kleurtjes. Dat is wel een tegenvaller 🙁

 49. Esther zegt:

  Het lijkt een nailart van bloemetjes.

 50. Wat een apart lakje zeg. Door de overlapping van de rondjes komt er veel diepte in.

 51. Nathalie zegt:

  Echt super!

 52. Op dit moment heb ik een lakje van W7 op mijn nagels die er heel erg op lijkt! Alleen heeft deze alleen maar kleine glittertjes (stipjes) in plaats van grove glitters

 53. Esther zegt:

  Dit lakje bleef drie dag perfect zitten, daarna gingen de randjes chippen. ik heb er ontzettend lang overgedaan om dit lakje van mijn nagels af te halen, alle trucjes gehad en ik had even een dagje rust nodig en een goede verzorging was van belang. ondanks dit ben ik super blij met het lakje, hij is zo prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.