Nagellak

Swatch: Gosh – Frosted Gold (#31daysofsparkle)

Vorig jaar was ik razend enthousiast over Barry M Majesty en het is nog steeds een van m’n favoriete lakjes. Er zijn maar weinig nagellakken die erbij in de buurt komen, maar ik heb er nu eentje gevonden die toch aardig in dezelfde hoek zit. Laten we Gosh Frosted Gold eens wat beter bekijken!

Gosh Frosted Gold - 1

Gosh Frosted Gold - 2

Gosh Frosted Gold is qua structuur vrijwel identiek aan Gosh Frosted Silver, al is de kleur natuurlijk wel iets anders. Toen ik Frosted Gold in het flesje zag had ik niet verwacht dat ik hem zo mooi zou vinden, maar hij heeft een prachtige grove structuur en een geweldige schittering. Dit is zo’n Liquid Sand-achtig lakje, of Frosted Sand, zoals Gosh het zelf noemt.

In vergelijking met Barry M Majesty is Gosh Frosted Gold iets lichter en koeler van kleur en bevat hij daarnaast iets meer grovere glitters. Een klein beetje verschillend dus, maar ze zitten absoluut in dezelfde hoek.

Gosh Frosted Gold - 3

Net als Gosh Frosted Silver vond ik dat Frosted Gold heel erg makkelijk aan te brengen was. Twee laagjes was ruim voldoende en de lak bracht makkelijk netjes aan. Ook was ik heel erg enthousiast over de houdbaarheid. Ik denk dat ik deze een dag of 4 heb gedragen totdat hij begon te slijten langs de randen. Niet slecht voor zo’n matte glitter!

Verkrijgbaarheid
Gosh Frosted Gold kost €7,29 en is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Ik ben dol op liquid sand lakjes als ik wil dat nagellak lang mooi blijft zitten. Tot nu toe heb ik ze alleen nog maar van OPI geprobeerd, maar deze van GOSH ziet er ook prachtig uit.

 2. Prachtige lak!

 3. Mooi en de houdbaarheid klinkt goed!

 4. Ik vind hem erg mooi! Ik ben sowieso gek op sand-achtige lakjes. 🙂

 5. Wauw, wat een prachtig lakje! Tof dat de houdbaarheid zo goed is 🙂

 6. Ah wat een mooi lakje!

 7. Wat een prachtige lak is dit toch! Echt een van mijn glitter favorieten!

 8. Gorgeous lak! ♡

 9. Wat een prachtige nagellak!

 10. Oh wauw, wat een prachtige glitters!

 11. Linda zegt:

  Mooi! Sowieso vind ik Sand Style lakjes vaak prettig lakken en snel drogen. Deze ziet er ook mooi en apart uit. Fijn dat ook de houdbaarheid bevalt!

 12. Die sandlakjes vind ik prachtig, maar zelf word ik er altijd kriegel van. Ik hou niet van de structuur op mijn nagels. Maar deze staat wel beeldig! <3

 13. Normaal gesproken vind ik die sand style lakjes niet zo mooi, maar deze is echt prachtig!

 14. Heel erg mooi lakje!

 15. Mooi! Ik hou ook van die textuur.

 16. Wat een prachtige nagellak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.