Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Doelen moeten inderdaad haalbaar zijn, want anders gaat het gewoonweg niet lukken. Doelen specifiek maken voor jezelf, vind ik een hele goede tip! Thanks!

  In 2015 ga ik het over een andere boeg gooien. Ik ga aankomend jaar bewuster kijken naar de kleine geluksmomenten in het leven. Waar word ik blij en gelukkig van? We leven in een wereld waarin we het onszelf soms zo ontzettend moeilijk maken. Altijd willen we maar meer, beter, groter, …Waarom kunnen we juist niet genieten van de kleine dingen in het leven? Ik weet zeker dat je dan al zoveel gelukkiger kunt zijn (met jezelf).

 2. Wat een goede tips!
  Om nieuwe voornemens te behalen.
  Veel mensen zullen hier wat aan hebben!
  Ik ben tevreden met wat ik heb en doe.

 3. Hele handige & leuke video! Ik wil graag meer sporten & gezonder eten, dus ik ga meer zelf koken (en dan gezonde recepten natuurlijk), alle lekkere dingen in de supermarkt weerstaan, en een sportbuddie zoeken! 🙂

 4. Haalbare voornemens zijn wel handig inderdaad!

 5. Wat een goede tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.