Nagellak

Swatch: Herôme WIC – Kuala Lumpur

Herôme WIC - Kuala Lumpur
Herôme WIC – Kuala Lumpur

Dit is even een snelle swatch, want ik ben het hele weekeinde van huis! Toen ik de foto’s van mijn Herôme WIC-stash liet zien was Kuala Lumpur de enige nagellak waarvan ik nog geen swatch had laten zien. Hier is hij dan!

Kuala Lumpur lijkt op deze foto vrij blauw, maar hij is donkergrijs met glitters. De glitters zijn niet enorm ‘chunky’, maar toch een stukje groter dan de glittertjes die je in mooie shimmer-lakjes tegenkomt. De glittertjes zijn trouwens een beetje zilver, roze en blauw, wat een leuk effect geeft! Ik vind hem erg mooi, maar wel een beetje heftig voor mijzelf.

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Nice! 🙂

  Ben benieuwd of die glitters er wel een beetje af gaan, heb wel eens lak gehad dat het echt boenen was (mad as a hatter- opi)

  1. Het is redelijk te doen. Mad As A Hatter heeft van die echte chunky glitter (en is natuurlijk een doorzichtige lak met glitters). Die is inderdaad een ramp om eraf te krijgen 🙁 Deze is net wat fijner, maar je moet wel iets meer boenen dan bij een gewone cream-lak.

 2. Leuk kleurtje maar wel erg donker voor mij.

 3. Die is echt prachtig, met al die glitters! 😀

  x Martine

 4. Ik vind hem ook mooi! Die naam is ook leuk 🙂

 5. Wauw, die glitters vind ik mooi! Ik wil echt steeds liever een lakje van deze collectie, hoe meer ik erover lees. 🙂

 6. Erg mooi kleurtje! 😉

 7. Lisa zegt:

  Mooi kleurtje! En ook mooi gelakt, zeker voor een 'snelle swatch':)

 8. Wauw, mooi kleurtje!

 9. Mooi kleurtje! 😀

 10. Prachtig!! Die móet ik hebben!

 11. Sanne zegt:

  haha grappig. Ik heb vanmorgen mijn nagels gelakt met London's weather forecast van catrice en daarna blauwe glitter eroverheen van la femme beauty. Beetje zelfde effect, al zijn mijn glitters ook wat meer chunky. Vind dit echt een mooie combi joh!

 12. wat een grappige kleur!

 13. Leonie zegt:

  Mooie kleur en goede swatch! Waar koop je de Herome lakjes?

  Ik heb ze nog nergens gezien..

  Liefs!

  1. zag ze toevallig vandaag bij de douglas!

 14. heel mooi zeg 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.