Shoplogs

Beauty-haul Week 23

Ik had hier een heel leuk filmpje over opgenomen, maar toen ik ‘m wilde bewerken bleek dat mijn camera ‘m heel slecht had opgenomen en dat het geluid heel vreemd was. Ik wilde jullie toch mijn nieuwe spulletjes showen, dus doe ik het maar in een gewoon artikeltje. Ik heb dit trouwens niet allemaal in één dag gekocht, maar het was een beetje verspreid over de afgelopen paar dagen.

The Body Shop Haul
The Body Shop Haul

DeoDry Cool & Zesty | Almond Oil Hand Rescue Treatment | Aloe Eye Defence | Liquid Eyeliner in 01: Black | Cheek Colour in 01

Ik had een bon voor 30% korting en was bij mijn achtste stempeltje van mijn TBS-klantenkaart (mocht iets voor 15 euro uitzoeken en kreeg 10% extra korting), dus ik kreeg in totaal ongeveer 25 euro korting! Dat is natuurlijk leuk winkelen. Ik heb al één van de nieuwe deo’s (de roze stick) en die bevalt heel goed, dus ik was benieuwd naar de groene roller. Aloe Eye Defence is een crème-gel die heel snel intrekt. Die ga ik gebruiken als oogcrème voor ’s nachts. Almond Oil Hand Rescue Treatment is een supervoedende handcrème en ruikt heerlijk naar amandel.

Pupa Haul
Pupa Haul

4Eyes Rock Pop Kit (palletje en oogpotlood) | Lip Perfection Ultra Reflex Lipgloss in 08: Red Orange

Een tijdje geleden heb ik Pupa herontdekt en ik ben helemaal fan. Wat een fijne producten zijn dat!  Ik kwam bij de DA op de Leidsestraat de 4Eyes Rock Pop Kit tegen en ik vond het setje erg leuk. In de set zit een palletje met twee kleuren groene, blauwe en paarse oogschaduw en een paars oogpotlood. Ik heb voor vrij felle kleuren gekozen, maar er zijn ook setjes met rustigere bruintinten. Ik heb vandaag deze set gedragen en ik kreeg zelfs van vreemden complimentjes! De lipgloss gaat denk ik uit de collectie, want hij was voor de halve prijs. Hij heet Red Orange, maar het is een rode gloss met zilveren glittertjes.

DA Haul
DA Haul

OPI Shrek Mini-setje | Clarins Crème Eclat du Jour | Chanel Aqualumière Lipgloss in Bonbon

Jeej! De OPI Shrek Mini’s zijn er! Normaal koop ik nooit mini’s, maar aangezien ik zoveel nagellak heb en er nooit aan toekom om een flesje op te maken leek het me verstandig om een keertje mini’s te proberen. Ik zal ze snel swatchen! Mijn huid was een tijdje enorm van slag, dus ik ben overgestapt naar Crème Eclat de Jour van Clarins, speciaal voor meiden van rond de 20. Ik val precies in die doelgroep, dus hij zou bij mijn huid moeten passen. Ik gebruik ‘m nu een week en ik merk echt dat mijn huid ervan is opgeknapt.

Sephora Haul
Sephora Haul

Benefit High Brow | Burt’s Bees Mini’s | Benefit Powderflage

Gisteren was ik even in Rotterdam en ik kon natuurlijk Sephora niet overslaan. Ik vind het zo jammer dat er nog steeds geen filiaal in Amsterdam zit! Ik hoor weleens verhalen over Burt’s Bees en ik kwam dit pakje met mini’s tegen. Ik wilde wel eens wat proberen, dus deze combinatie van een lippenbalsem, nagelriemcrème en handcrème leken perfect. Tiffany van MakeupByTiffanyD gebruikt Powderflage om concealer onder haar ogen af te poederen. Ik wilde een poeder om daar te gebruiken, dus ik ga deze eens proberen. Ik gebruik meestal MAC Shroom als highlighter voor onder mijn wenkbrauwen, maar Benefit High Brow leek me ook zeer geschikt daarvoor.

Pfff… Wat een spullen zeg. Sinds dat mijn tentamens voorbij zijn ben ik op een soort beauty-binge, maar die is nu wel voorbij. Ik verwacht alleen nog een bestelling van Cherry Culture en Transdesign, en dan houd ik het weer eventjes voor gezien…

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Jeetje wat een leuke dingen allemaal, super! De spullen van de sephora vind ik het leukst. Ik wil echt al een hele tijd iets van Benefit, maar ik vind het toch altijd een beetje duur, en ben bang dat ik het alleen doe om de leuke verpakking. :p Die middelste van de Burt's bees mini's ben ik benieuwd naar.

 2. Leuk artik en wat een mooie stash! Ik krijg zin om te kopen !! haha 😉

 3. Oh wat een leuke dingen allemaal!

  Sephora moet ik ook snel weer eens naar toe.

  De shreks heb ik ook, althans ze zijn onderweg naar mij via ebay hihi

  ben zo benieuwd!

  🙂

 4. Wat een leuke dingen allemaal! Die dagcrème van Clarins lijkt me ook wel wat 🙂 Mooie gloss van Chanel ook trouwens 🙂

 5. Leuke dingen zeg! Die DeoDry stick van TBS heb ik al zoooooo veel over gelezen. Ga 'm ook maar eens kopen denk ik!

 6. Wauw, hele leuke dingen!

 7. Prachtige spulletjes!

 8. Leuke dingen zeg! 🙂

 9. Denise zegt:

  Ten eerste wil ik even zeggen dat ik je site erg leuk vind! Heel erg handig al die nagellak swatches! 😀

  En wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Zou je als je dat wilt misschien de Benefit Powder Flage en de Clarins dagcrème willen reviewen? (en de rest mag natuurlijk ook ;))

  1. Denise zegt:

   O ik ben nog niet helemaal thuis met de smiley's zie ik winking

 10. Super leuke spulletjes! Die pencil van Benefit lijkt me erg fijn, en die O.P.I. lakjes vind ik echt héél leuk! 😀

 11. Wat een leuke dingen! Dat OPI setje wil ik ook wel kopen 🙂

  x Martine

 12. ohh ik moet ook heel gauw eens bij de da hier in het dorp kijken voor opi. ik kom daar echt nooit maar zo te zien hebben ze echt mooie dingen daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.