Nagellak

Swatch: OPI – Alpine Snow

Toen ik afgelopen week weer wat ging experimenteren met nail-art (dat liep overigens uit op niets) had ik mijn nagels gelakt met OPI Alpine Snow. Ik heb die nagellak al meer dan een jaar in huis, maar ik realiseerde me dat ik ‘m nog nooit had laten zien. Bij deze dus!

Ik kocht Alpine Snow toen ik net een beetje begon met nail-art en Konad. Voor een koeienprint had ik een goede witte nagellak nodig, dus kocht ik OPI Alpine Snow. Witte nagellak geeft al snel een Tipp-ex-achtig effect, maar voor korte nagels vind ik het eigenlijk nog best leuk staan! Ach, je moet er van houden. Witte nagellak is misschien niet voor iedereen geschikt, maar voor nail-art-liefhebbers is het een must voor in hun stash.

Het nadeel van witte nagellakken is dat ze vaak niet goed dekken. Alpine Snow is daar ook geen echte ster in, maar het is wel één van de betere witte lakken die ik geprobeerd heb. Wanneer ik een full-nail-design er overheen ga doen (zoals mijn favoriete koeienvlekjes) gebruik ik twee laagjes. Helaas zie je er dan toch nog wat nagel doorheen, dus in andere situaties (zoals op deze foto) gebruik ik meestal nog een derde laag. Dat lijkt misschien veel, maar ik ken ook witte nagellakken die zelfs vier of vijf lagen nodig hebben om te dekken, vandaar dat ik over deze al best tevreden ben!

De OPI-lakjes lakken over het algemeen erg prettig en daar is Alpine Snow geen uitzondering in. Het kwastje en de substantie zijn erg fijn, dus netjes lakken is geen probleem. Ook de droogtijd van Alpine Snow is prima, maar wanneer je drie laagjes gaat gebruiken is het aan te raden om er een sneldrogende topcoat overheen aan te brengen.

Zou jij witte nagellak durven dragen?

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Ik zoek al lang een goede witte nagellak! Misschien moet ik deze maar eens bestellen! Ik denk niet dat ik witte nagellak gewoon voor zo zou dragen.

 2. elske zegt:

  Het lijkt me wel leuk staan met een zwarte cracking topcoat
  Maar alleen wit zou ik niet dragen.

 3. Tessa zegt:

  Ja ik heb het vorige week nog gedragen en deze week met nailart eroverheen

 4. Ik vind witte nagellak heel tof! Ik heb zelf Snow van China Glaze, die is heel goed dekkend (in twee laagjes)! 🙂

 5. Ik hou er niet van 🙂

 6. Ik vind witte nagellak echt zo tof! Mits het geen typ-ex effect geeft 🙂

 7. Ik vind het apart, maar voor af en toe vind ik het wel leuk. Ik was al een tijdje op zoek naar een goed dekkende witte nagellak, bij deze gevonden dus!

 8. Heel mooi!
  Mooi gelakt ook!

 9. linsey zegt:

  Ik had is een witte nagellak in america gekocht voor 1 dollar en die dekt al na 1 laagje!

 10. Ja, als mijn nagels net zo lang zouden zijn als die van jou wel.

 11. IK vind witte nagellak supermooi dus zou het zeker dragen!

 12. appleblood zegt:

  Tof! Past zeker goed bij een witte outfit, maar het is niks voor mij 😉

 13. heeft iemand je ooit al gezegd dat je echt super mooie vingers hebt! Wat heb je je nagels mooi gelakt! zoals je weet kan ik zelfde nagellak dragen, maar puur door die foto wil ik die nagellak kopen!

  1. Hihi, dank je!

 14. Ik heb witte lak wel eens gedragen, maar ik vond het lelijk bij mij staan. Ik draag het ook nooit meer.

 15. Naomi zegt:

  Ik vind het niet mooi, een beetje typ-exx achtig..

 16. Veel mensen verklaren me voor gek, maar ik vind witte nagellak soms eigenlijk wel heel mooi. Maar dan wel alleen als je mooi gevormde, gelijke nagels hebt en je netjes lakt. Zelf zou ik het dus niet zo snel dragen, ik vind mijn nagels niet zo geschikt.

 17. Hmm, niet mijn ding. Te veel typ-exx haha. Maar voor nailart is het idd wel mooi!

 18. Jazeker wel 🙂 Ben alleen nog op zoek naar een mooi wit lakje… Vind het wel leuk staan, ook super handig voor nailart <3

 19. Ziet er mooi uit! Wit blijft toch beetje raar uitzien, maar ik zou het wel dragen.

  Mooie nagels heb je trouwens 🙂 dat is me al vaker opgevallen, toch even iets van zeggen 🙂

  1. Lief van je, dank je!

 20. Wauw, mooie nagels heb je!
  Mooi wit lakje ook, ik heb er 1 van 2b geloof ik en dan heb je ook echt mooie witte nagels & het droogt snel, ook een mooi voordeel!

 21. Zo alleen wit zal ik het niet snel dragen, maar bv met nail art wel.
  Maar mijn nagels zijn zo mooi niet als die van jou!

 22. Marikee zegt:

  Ik heb witte nagellak van de Etos! Die dekt in twee laagjes! En soms heb ik het wel eens op, maar het voelt toch een beetje raar.. Kleurtjes vind ik leuker! 🙂

 23. Ik heb dezelfde, en nu ik jou nagels zie omg, zoooo mooi!
  en je hebt echt hele mooie vorm van nagels. (:

 24. Michel zegt:

  ik draag zelf nooit alleen witte nagellak maar deze is wel erg mooi!
  wel draag ik het als ik iets met nailart ga doen =)
  ik mag van mezelf geen nagellak meer kopen maar wil deze nu wel hebben!

 25. May Yi zegt:

  Ik vind witte nagellak echt tof. Zelf het ik een best goeie gevonden op de markt voor 3,- , alleen erg jammer dat ie nu wat dikker is geworden.. Maar ik ken nog wel een winkeltje met nagellak voor 1,- dus daar ga ik de witte zeker proberen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.