Nagellak

Swatch: MNY – 445

Op dit moment heeft Etos een leuke actie waarbij je het tweede make-up-product voor de halve prijs krijgt, dus dat leek me een mooi moment om nog een aantal MNY-nagellakken in te slaan. Deze nieuwe lakjes zijn natuurlijk al zeer budgetvriendelijk, maar zo’n aanbieding maakt het nog net even aantrekkelijker.

Ik besloot om uitgebreid het MNY-schap onder de loep te nemen om goed te kunnen ontdekken welke lakjes nou het meest interessant zijn. Toen viel mijn oog op een paar lakjes die mij nog niet eerder opgevallen waren. MNY 445 is één van die lakjes, wat een prachtige kleur!

MNY 445 is het beste te beschrijven als een combinatie tussen glitter en metallic. Hij heeft een gouden basis, maar heeft naast gouden glitters ook zilveren glitters in zich zitten, wat een extra dimensie aan het lakje toevoegt en ‘m erg speciaal maakt. Ook de finish is apart. Zoals jullie kunnen zien is hij niet bijzonder glanzend, maar neigt een beetje naar het matte toe. I like it! MNY 445 lakte fijn en soepel. Op zich zou hij met twee laagjes toe kunnen, maar voor het mooie is een derde laag aan te raden, want dat komt hij pas echt tot zijn recht.

Dit is echt een prachtige nagellak en ik heb eigenlijk nog nooit zo’n lakje gezien. Deze nagellak is draagbaar en is misschien ook wel geschikt voor meiden die een full blown metallic nagellak net iets teveel van het goede vinden. Mocht je een keer voor het MNY-schap staan, neem zeker even een kijkje bij deze lak! Je kan hem vinden bij de kleur-famillie Groen en Geel.

MNY is te koop bij Etos en deze nagellak kost €2,49.

14 Comments

 • Reply
  Eline
  27 oktober 2010 at 20:42

  Ik vind hem niet zo mooi eigenlijk!

 • Reply
  Lisa
  27 oktober 2010 at 21:25

  Mooi kleurtje 🙂 Bedankt voor de swatch 🙂

 • Reply
  Sanne
  27 oktober 2010 at 21:31

  hee die heb ik nu op! hij is echt super mooi inderdaad, ja! me loves it.

 • Reply
  Sharony
  27 oktober 2010 at 21:39

  Wat een mooi kleurtje <3!

 • Reply
  Noor
  27 oktober 2010 at 21:40

  Ooh, deze is echt mooi!

 • Reply
  Charlotte
  27 oktober 2010 at 22:27

  Ik draag vaak nagellak maar heel even als ik het swatch, maar ik heb deze anderhalve dag zonder top- of basecoat opgehad en toen bleef hij perfect zitten. Volgens mij is de houdbaarheid van de MNY-lakjes prima 😀

 • Reply
  Tatjana
  27 oktober 2010 at 22:34

  Wauwie! Geweldig!!

 • Reply
  laar101
  27 oktober 2010 at 22:38

  Ik heb hem nu ook op met een zwarte crack nagellak van Barry M. Echt super mooie combi!

 • Reply
  Frauke
  28 oktober 2010 at 06:51

  Wow vet coole nagellak ! Echt mooi, ik vind het lekker opvallend 😀 Ik vind hem wel wat voor de eindejaarsfeesten 🙂 Liefs

 • Reply
  Marjolein
  28 oktober 2010 at 14:42

  Wauw wat een tof lakje 🙂

 • Reply
  Bea1207
  28 oktober 2010 at 14:45

  Hmm ik vind deze kleur niet heel mooi staan bij m'n lichte/witte handen. Hij lijkt ook een beetje op OPI Glitzerland en die vond ik ook een beetje tegenvallen. Denk dat deze kleur op wat donkere handen mooier staat.

 • Reply
  PinkFairy
  28 oktober 2010 at 22:38

  Deze heb ik nu ook op me nagels!!!! I love it!!! Ik had al eerder swatches gezien en toen vond ik hem een beetje tegenvallen, maar op mijn nagels zat ie schitterend! Niet te glitterig en te glossy, wel erg chique!

 • Reply
  Aranka
  31 oktober 2010 at 11:16

  Bij mij blijft hij 2 dagen zonder de chippen zitten 🙂

 • Reply
  sprinkle mediocre apk
  11 november 2011 at 21:46

  An newsworthy treatment is designer account. I reckon that you should correspond more on this topic, it power not be a sacred content but mostly grouping are not enough to verbalise on much topics. To the next. Cheers like your Swatch: MNY – 445 | Pinky Polish.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.