Nagellak

Swatch: MNY – 757

Onlangs heb ik de foto’s van mijn fototoestel eens goed doorgespit en ik kwam allerlei foto’s tegen van lakjes die ik nooit het laten zien. Het is natuurlijk zonde om ze niet te gebruiken, dus de komende tijd kunnen jullie dus wat van deze lakjes verwachten!

Eén van de lakjes die ik al langere tijd van plan was om te laten zien is MNY 757. Net als vele van de andere MNY-lakjes heeft ook deze nagellak een frost-finish. Gelukkig is de formule van dit lakje prima, waardoor je nauwelijks last hebt van vervelende strepen in je nagellak. De kleur vind ik er gaaf! De laatste tijd zien we steeds meer groene nagellakken in de winkels verschijnen en ik begin deze kleuren steeds leuker te vinden. MNY 757 heeft een unieke stoffige metallic groene kleur. Hij zou erg leuk zijn geweest voor de Kerstdagen, maar ook voor de komende winter is het een prima lakje. Om deze lak het beste uit te laten komen is het aan te raden om drie laagjes te gebruiken. Na twee laagjes is hij nagenoeg volledig gedekt, maar om de kleur extra diepte te geven kan je een derde laag gebruiken.

MNY is te koop bij Etos en deze nagellak kost €2,49.

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Wat een prachtige kleur, en heel erg appart!

 2. Hele mooie kleur!

 3. Echt een gave kleur! Love it!

 4. mooie kleur! 😀

 5. Supermooie kleur! Ik zag hem in de winkel, maar ik heb geen flauw idee waarom ik hem niet heb gekocht…ik ga het alsnog doen! Ik hou van groene lakjes.

 6. Wat een aparte kleur, echt tof!

 7. Echt een kerstmis kleurtje.

 8. Mooi lakje!

 9. ooh gorgeous! er komen idd steeds meer mooie groene lakjes in de winkels, voorheen vond ik groen niks maar ze kunnen zelfs groen mooi maken :p

 10. Deze kleur ga ik denk ik nog halen! Voor 2,50 is dat geen geld 😀

 11. Ben geen fan van groene nagellak maar deze staat je leuk 🙂

 12. Mooi kleurtje 🙂

 13. Mooie kleur zeg!

 14. Prachtige kleur, deze gaat zeker op mijn verlanglijstje!

 15. oh deze kleur is echt prachtig!

 16. Ik heb hem ook! Hij is bij jou echt mooi!

 17. Marikee zegt:

  Mooie kleur! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.