Nagellak

Tip: H&M Cracked Nail Polish

H&M heeft tegenwoordig vaak erg leuke nagellakken, dus ik loop altijd eventjes naar binnen om te kijken of ze iets nieuws hebben. Toen ik gisteren even bij het filiaal aan het Leidseplein in Amsterdam binnenliep kwam ik dit lakje tegen, de Cracked Nail Polish van H&M! Ja hoor, Hennes & Mauritz heeft zich ook aan de crackle lakjes gewaagd.

Ziet er prima uit, nietwaar? Op deze foto heb ik één laagje Cracked Nail Polish aangebracht over MAC Bad Fairy. Zoals je ziet barst hij mooi uit elkaar, precies zoals een crackle hoort te doen. Een prima budget-optie dus!

De H&M Cracked Nai Polish kost €2,95 en is (voorlopig) alleen verkrijgbaar in zwart. H&M-cosmetica wordt niet bij alle filialen verkocht, maar ik kocht dit lakje bij de H&M Divided-winkel aan het Leidseplein in Amsterdam.

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. Vet dat H&M nu ook crackle lakjes heeft zeg 😀

  1. Inderdaad! Zouden ze ook op de webshop komen? 😀

 2. Cool! Leuk dat H&M met de trend mee gaat en ook crackle polish verkoopt. Ik vind het zelf niet zo mooi, maar toch leuk.

 3. Leuk zeg, I want!

 4. Gaaf zeg! Binnenkort maar even een kijkje nemen bij de H&M!

 5. Oh gaaf! Hoop dat ze bij ons ook die hebben.
  anders moet ik wel heel ver reizen 😛

  1. Coole nagellak!!

   Wie weet eigenlijk bij welke H&M store’s ze een cosmetica afdeling hebben? Ik weet wel dat ze die bijvoorbeeld niet in Deventer hebben 🙁 !!
   Ik wil namelijk super graag die nagellak en van die body-splaches!!

   xx Artemis

   1. ineke zegt:

    bv. in maastricht hebbben ze deze lak x

 6. Deze crackled wel heel netjes 🙂 Moet zeggen dat ik het hele crackle gebeuren nu wel mooi geweest vind… alle merken komen nu met een crackle collectie! Ik hou het bij mijn Silver en Black shatter van OPI, dat vind ik wel genoeg voor nu ♥

 7. Welke kleur heb je eronder? het lijkt wel roze/oranje metallic gestreept haha

 8. Mooie crackle, echt leuk ook voor dat prijsje ^^

 9. Ziet er goed uit!

 10. Desirée zegt:

  Ik ben ook nog steeds niet crackle-moe :p
  Maar zwart heb ik wel genoeg 🙂
  Heb nu een combi gemaakt met Essence Ultimate pink en daarover OPI Turquoise shatter :):) Deze barst iets minder open maar ik vind het toch wel erg tof! 😀 (Echt alsof je zo’n gebarsten dino-ei hebt ofzo :p)

 11. leuk! hoop dat ze ook nog in andere kleuren komen 🙂

 12. Yes! Eindelijk, een goeie budget cracle lak! Die van Essence vind ik maar niks, namelijk.

 13. Goedkoop zeg! ik ga ze denk ik ook maar is kopen. 😉

 14. Oh jee, H&M gaat ook al aan de cracking nagellak 😉 Het lijkt wel alsof hij niet helemaal lekker dekt, ik heb het gevoel dat die van Essence (die ik heb) het beter doet.

 15. Dat ziet er wel mooi uit!

 16. ja! doet het beter dan essence, als je het mij vraagt

 17. Ik ben geen crackle fan, dus ik hou het bij mijn witte en zwarte van Essence 🙂 Het kartonnetje rond de nagellak vind ik wel cool 🙂

 18. Charlotte zegt:

  Ik had deze ook bij de H&M Beauty gezien, dus als ze hem niet bij Divided hebben kun je daar ook eens kijken!

 19. Dat klinkt wel goed, hij crackt grappig 😀

 20. Gaaf!
  dat had ik eerder moeten weten 😉
  vorige week heb ik die van opi gekocht omdat ik van essence altijd uitverkocht is
  x

  1. *omdat die van essence altijd uitverkocht is*

 21. Leuke combinatie! 🙂

 22. Oh dat is een mooie crack! Ik vind persoonlijk de trend helemaal niks, maar als het dan moet cracken, moet het wel mooi cracken 😉

 23. lois zegt:

  leuk zeg!
  ga deze week ook even kijken bij de h&m bij het leidseplein!
  Hebben ze daar trouwens ook bodylotion’s enzo??

 24. Florie zegt:

  Ik vond ze heel leuk toen nog niet veel mensen ze hadden,
  maar nu de H&M het ook uitbrengt heeft straks iedereen het.. en hoef ik het dus niet meer haha

 25. Mooi mooi mooi! 🙂 leuk dat H&M zich nu ook aan de crackle lakjes heeft gewaagd, het resulteert is mooi! Geeft een leuk effect met het lakje eronder!

 26. Mooi..wat leuk dat H&M ook heb crack lakje

 27. Elien zegt:

  is er ergens een lijst met winkels waar de cosmetica verkocht word?

 28. Wist niet dat ze die hadden, wel erg leuk en hij kraakt mooi. 🙂

 29. Ik vind hem erg mooi! 🙂
  Ik ga snel kijken of ze die bij ons ook al hebben.

 30. Leuke budget optie!

 31. Gaaf! Hij scheurt best mooi 🙂

 32. Christianne zegt:

  Bedankt voor de tip, heb em gelijk vandaag gekocht aangezien de essence versie altijd is uitverkocht! Ik ben benieuwd!

 33. Cilia zegt:

  Wanneer ik er een rode lak van H&M onder gebruik zorgt de cracken ervoor dat er ‘gaten’ in de rode nagellak ontstaan, waardoor je dus mijn eigen nagel kan zien. Ik weet niet of het aan de cracken of aan de rode nagellak ligt :p Ik vind het cracken effect wel leuk maar di gaten dus niet… Ik zal dan eens uitzoeken welk effect het geeft op lakjes van een ander merk 😉
  De Essence versies heb ik al, daar heb ik nog geen problemen mee gehad 🙂

  1. Heb je de eerste nagellak goed laten drogen? Dat kan helpen 🙂

 34. Karen zegt:

  Die van mij werkt helemaal niet! Gewoon een zwarte, matte nagellak die niet crackt… Doe ik iets verkeerd? Ik heb gewoon één laag aangebracht, wel direct op mijn nagel zonder een eerste laag andere nagellak. Ligt het daaraan?

  1. Je moet er inderdaad eerst een andere nagellak onder doen en die goed laten drogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.