Persoonlijk Video's

Video: Q&A #1 (Fulltime bloggen? Eigen beautylijn?)

Op Instagram konden jullie vragen insturen en die heb ik in deze video beantwoord. Wil ik fulltime gaan bloggen? Wat zou ik als eigen beautyproduct uit willen brengen? En wat doe ik in mijn vrije tijd? Ik ga het vertellen!

Als jullie nog meer vragen hebben, laat ze hieronder in de comments achter, dan ga ik ze voor volgende keer onthouden!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Wat een leuke Q&A

 2. Hele leuke video weer!

 3. leuk om zo wat meer over je te weten te komen:) ik ben nu héél benieuwd naar je pastarecept!:)

 4. Leuk dat je je persoonlijke doelen en dromen met ons deelt 🙂 Zo’n Q&A is echt een superleuke manier om meer over jou te weten te komen.

 5. Wauw, dan heb je het echt enorm druk gehad! Zou inderdaad beetje zonde zijn als je in de toekomst niets zou doen met je opleidingen, maar wel heel leuk dat je ernaast wilt blijven bloggen 🙂

 6. Leuke video, zo iets persoonlijks

 7. leuk beantwoord allemaal 😀

 8. Maartje zegt:

  Hele leuke video! Ik heb nog een vraagje voor je voor de volgende keer 🙂 Wat doe je in situaties waarin je je onzeker voelt? Bijvoorbeeld in je bijbaan/tijdens je studie?

 9. Ah hele leuke, blije video! En leuk antwoord gegeven! Ik heb hetzelfde als jij eigenlijk! Ik heb natuurlijk ook dezelfde master gedaan en ga nu eind november met een nieuwe, fulltime baan beginnen, dat wordt wel even flink aanpassen, maar ik denk dat dat zeker gaat lukken 🙂

 10. Leuk om te zien!

 11. Superleuke video! Zou zeker vaker een Q&A van jou willen zien. Een af en toe een pasta of salade recept lijkt me heerlijk. Vooral pasta gerechten zou ik wel willen zien! 🙂

 12. Caroline zegt:

  ik kijk altijd erg op naar mensen die hoger opgeleid zijn het zijn ook gewoon mensen dat weet ik hoor ;). Ben nu zelf bezig met niveau 4 tandartsassistente om straks hbo mondzorgkunde te doen. Kun je je studieverloop een keer vertellen in een filmpje? ( waar je bent begonnen en waar je wilt eindigen)

 13. Ik denk dat jij bij veel pr bureaus meteen aan de slag zou kunnen!

 14. Leuke video! Receptjes zijn altijd welkom, dus graag 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.