Video's

Video: Vlog I’m baaaaack!

I’m baaaack! Het heeft even geduurd, maar ik heb weer eens een vlog opgenomen! Ik laat jullie onder andere wat nieuwe producten van L’Oréal, Garnier, Maybelline en NYX zien en ik geef jullie tevens een kijkje in mijn avondroutine. Meer vlogs zien? Geef deze video een duimpje omhoog en laat het weten in de comments!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

nietovernemen

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Leuk weer eens een vlog. Ik ben met name benieuwd naar de uitbreiding van de NYX, want we hebben in Nederland wel NYX maar toch niet echt zonder alle sterproducten.

 2. Welkom terug! Ik vond het een leuke vlog en dat moet je zeker vaker doen! Sowieso leuk om te horen dat NYX hun assortiment gaat uitbreiden bij Douglas, want ik vond er ook niet veel aan. Ik wil ieder geval nog steeds zo’n witte jumbo potlood, dus hopen dat die dan in het schap komt!

 3. TingTing zegt:

  Welcome back! 😀 Ik heb net ook dezelfde crackers gemaakt die je als lunch hebt gehad. Ik had toevallig alle ingredienten in huis, maar nooit bij stil gestaan dat basilicum het zoveel lekkerder maakt! Thanks! Weet je toevallig of er in meer filialen ook NYX te koop zijn of blijft het nog steeds beperkt in een aantal filialen?

 4. Welkom terug! Wat een leuke vlog 😀

 5. Ah grappig, ik heb net een product besteld dat heel erg lijkt op die L’Oreal Magic Retouch spray! Van L’Oreal ook… Denk dat het gewoon hetzelfde is, maar dan in een andere verpakking. Hier bestaat ’t dus al. Naar die kleurende conditioner ben ik ook wel heel benieuwd.

 6. Oeh wat een goodiebag!! Het was een leuke vlog om naar te kijken

 7. laura zegt:

  jee!! super leuke vlog! Ik kijk uit naar je pinkypower videos en vlogs!!

 8. Leuke vlog! Wat een mooie nieuwe producten komen er volgend jaar aan!

 9. Welcome back 😉
  Leuke video.
  Wat een mooie nieuwe producten.

  Xoxo

 10. Linda zegt:

  Fijn dat je er weer bent, het is een erg leuke vlog en dat Pinky Power terug komt vind ik erg leuk.
  Er staat ons van allerlei moois te wachten in het nieuwe jaar zeg, leuk!
  Wat ontzettend leuk dat je goodiebags, zo vol zaten en ik ben erg benieuwd naar je reviews. Heb met veel plezier naar je vlog gekeken 🙂

 11. dat blushed nudes palette lijkt me mooi 😀

 12. Oh, leuk dat je terug bent! Ik vind het trouwens altijd zo leuk om filmpjes van events te zien!

 13. Roxanne zegt:

  Die blushed nude oogschaduw palette is al een poos te koop in amerika, er is zelfs nog 1 ander soort te koop die wij hier ook nog steeds niet hebben.

  En zo’n spray om je uitgroei bij te werken bestaat ook al een tijdje maar dan van een ander merk. gebruikte ik eerst ook haha

 14. Leuk! En wat leuk om te zien wat er allemaal aan gaat komen, goeie goodie-bag. Heerlijke verzorging, doe je goed. En ja graag, leuk deze video.

 15. Leuk leuk leuk!

 16. Leuk om weer een vlog van je te zien! Ik ben heel erg benieuwd naar de producten van NYX! 🙂

 17. Super leuke vlog, je enthousiasme is erg aanstekelijk!

 18. Wat leuk om te horen wat voor producten er komen volgend jaar! Liefs soraya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.