beste beautyproducten van 2017
Video's

De beste beautyproducten van 2017

Laat het aftellen beginnen, 2017 is bijna tot een einde gekomen! Maar natuurlijk laat ik jullie eerst nog de beste beautyproducten van 2017 zien. Kijk snel verder voor de video en mini reviews van mijn ultieme favorieten van het afgelopen jaar op het gebied van make-up, huidverzorging en meer!

De beste beautyproducten van 2017 – Reviews en informatie

Kruidvat Super Lash Wimperserum

Koop hier

Geloof het of niet, maar het werkt echt! Ik heb nog nooit zulke lange wimpers gehad, het resultaat mag er absoluut zijn. Een review volgt snel!

Colab Dry Shampoo

Review | Koop hier

Dit is wat mij betreft de allerbeste droogshampoo, vooral als je dun of fijn haar hebt. Dit is de enige droogshampoo die mijn haar niet vet maakt en weer luchtig aan laat voelen. Love it!

NYX Matte Finish Setting Spray

Koop hier

De beste budgetproof settingspray om je make-up te fixeren? Dat is de NYX Matte Finish Setting Spray! Hierdoor blijft mijn make-up beduidend langer zitten en gaat mijn huid minder snel glimmen dan anders, dus deze moet je echt eens proberen.

Rituals The Ritual of Ayurveda Shower Foam

Koop hier

De shower foams van Rituals gebruik ik al jaren, maar sinds kort is The Ritual of Ayurveda mijn favoriete geur. Zoet, met een bloemig randje en vooral heel erg lekker!

Crème de La Mer

Review | Koop hier

Eigenlijk is deze crème gewoon absurd duur, maar wat is hij toch fijn! Als ik deze gebruik is mijn huid beduidend beter gehydrateerd en soepeler. Tja, dan toch maar af en toe mezelf trakteren op deze luxe!

Superdrug Simply Pure Hydrating Serum

Koop hier

Dit budgetproof serum ontdekte ik dankzij Reddit en daar ben ik nog steeds zo blij mee! De substantie is parfumvrij, zit bomvol kalmerende ingrediënten en helpt de huid herstellen dankzij een flinke dosis ceramiden. Niet te koop in Nederland, maar een aanrader om aan te schaffen als je een keer in Engeland bent!

The Ordinary Advanced Retinoid 2%

Koop hier

Aan dit product moest ik even wennen omdat ik in de eerste paar weken weinig resultaat zag, maar na ‘m een maandje niet gebruikt te hebben lijkt mijn huid er toch minder goed uit te zien. Dit product houdt mijn huid egaal en stralend, en helpt ook nog eens tegen rimpels. Top!

Clinique Even Better Glow Light Reflecting Foundation SPF 15

Review | Koop hier

Deze foundation ontdekte ik een paar maanden geleden en ik ben verkocht! Hij geeft een prachtig natuurlijk resultaat, geeft een gezonde gloed zonder te glimmen, blijft geweldig goed zitten en belooft ook nog eens je huid gaandeweg te verbeteren. Oh, en hij heeft ook nog SPF15! Ik was altijd extreem trouw aan m’n Max Factor foundation, maar die heeft stevige concurrentie van deze van Clinique!

EOS Lipbalm

Koop hier

Nieuw zijn de lippenbalsems van EOS natuurlijk niet, maar het was wel dit jaar dat ik deze fijne bolletjes met verzorgende lipbalm echt ontdekte. Ik gebruik inmiddels niks anders meer!

The Body Shop Matte Lip Liquid Nairobi Camellia

Koop hier

Hoewel ik dit jaar weinig lipsticks heb gedragen, droeg ik wel regelmatig de Matte Lip Liquids van The Body Shop! De kleur Nairobi Camellia was echt wel favoriet, maar ook veel van de andere kleuren draag ik graag. Makkelijk verkrijgbaar, niet te duur en prachtige kleuren.

NYX Micro Brow Pencil

Koop hier

Ik ben altijd al aan het worstelen geweest met mijn wenkbrauwen, maar in 2017 heb ik ze eindelijk onder controle gekregen! Onder andere met dank aan het NYX Micro Brow Pencil, een potlood met geweldige pigmentatie waarmee je heel precies kunt werken. Oh, en het is ook nog een (betere) dupe van de welbekende Anastasia Brow Whiz potloden. Ja echt!

OPI Infinite Shine Excuse Me, Big Sur

Koop hier

Ik was het afgelopen jaar slechts van weinig nagellakken onder de indruk, maar deze van OPI uit de Infinite Shine serie was toch wel mijn favoriet! Een mooie neutrale roze kleur die altijd en overal bij kan, maar ook nog eens goed blijft zitten! Helaas niet in Nederland te koop, maar wel makkelijk te scoren via eBay.

Happy new year!

Zo, dat waren ze, de beste beautyproducten van 2017 wat mij betreft. Wat waren jullie favorieten van het afgelopen jaar? Laat het weten in de comments!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Wat een mooie favorietjes! Bij mij is de NYC Show Time mascara ook favoriet! Echt een budget toppertje en prachtige lange, zwarte en gescheiden wimpers. 🙂 Fijne jaarwisseling!

  1. Ah, die ken ik nog niet, bedankt! Jij ook een hele fijne jaarwisseling gewenst. ✨

 2. VWillemse zegt:

  Hele fijne favorieten lijstje hoor.
  Luxe en budget door elkaar, een mooie mix.
  Ik ben dankzei jouw bij Colab uitgekomen, echt een ontdekking.
  Ook de Body Shop matte lip’s zijn zo prettig in gebruik, ik heb er ook 1 in gebruik.
  Fijne jaarwisseling !

  1. Wat leuk om te horen! Ik wil niks anders meer dan Colab, haha. Alvast een gelukkig nieuw jaar gewenst!

 3. Je hebt hele fijne favorieten!

  1. Bedankt! 🙂

 4. leuk lijstje, kan me in een aantal wel vinden vooral de shower foam van rituals, de nieuwe LE vind ik al helemaal super

  1. Heerlijk zijn ze hè? Ik vind ook de LE van afgelopen zomer zo lekker….

 5. Dat lash serum moet ik nog steeds eens proberen!

  1. Ja, dat moet je echt eens doen! Ik heb nog nooit zoveel complimenten over m’n wimpers gekregen…

 6. Anne zegt:

  Leuk om je favorieten van 2017 te zien!
  Die van mij zijn:
  The Ordinary Advanced Retinoid 2%, inderdaad veel effect na een aantak weken. Ik ben al toe aan mijn derde flesje. De nieuwe retinoids in squalane vind ik minder prettig in gebruik.
  The Ordinary Buffet, hetzelfde verhaal, veel effect na een aantal weken.
  The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution, fantastische peeling. Hierna ziet mijn huud er herboren uit en het geeft minimale irritatie.
  Kerastase discipline keratine thermique, ik heb fijn haar en pluis is mijn grootste ergernis. Dit houdt de pluis zelfs bij vochtig weer een tijdje weg
  Shu Uemura Essence Absolue, beste haarolie. Lichtgewicht, geeft glans en ruikt heerlijk.
  Kruidvat wimperserum, inderdaad: het werkt!
  Een heel gelukkig 2018!

 7. Je video is leuk en je persoonlijkheid ook, maar je praat zooooo snel 🙁 soms lijkt het alsof je over je eigen zinnen struikelt.

 8. Mooie favorieten, ik ben benieuwd naar de Kruidvat wimperserum. Liefs Soraya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.