Nagellak

Cupcake Nailart

Ik ben echt dol op cupcakes! Niet echt om op te eten, maar ze zien er zo schattig uit! Een tijdje geleden liet ik jullie al een look met Cupcake Nailart zien, en vandaag heb ik me er weer aan gewaagd. Dit is één van de eerste keren dat ik freehand nailart (uit de losse pols) doe, dus het is nog een beetje rommelig en onwennig.

Ik ben echt blij met het resultaat! Het cakeje is goed gelukt, dus ik ben tevreden. De basiskleur is Essie Mint Candy Apple en voor het cakeje heb ik onder andere de Essence Nail Art Pens en een heleboel verschillende nagellakjes gebruikt.

Ik had in eerste instantie op de rest van mijn vingers stipjes in pastelkleuren aangebracht, maar ik vond het resultaat niet mooi. Ik heb toen meteen de stipjes weggehaald en mijn nagels opnieuw gelakt met Essie Mint Candy Apple. Ik heb er nog wel een foto van gemaakt, dus oordeel zelf:

Not so pretty, right? Misschien had ik alleen de tips gestippeld moeten doen of waren andere kleuren beter geweest. De kleuren vielen ook een beetje donker uit, dus het zag er allemaal een beetje maf uit. Een soort confettikots! Hihi, deze mag wat mij betreft onder het kopje ‘#Fail’. Ach, daar leer ik weer van!

Ook al waren de stipjes misschien niet zo’n goed plan, het cakeje is wel geslaagd. Willen jullie hier misschien een tutorial van zien, of lukt het jullie zo wel om ‘m na te maken?

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Florianne zegt:

  I say tutorial 🙂

 2. Leuk!! tutorial graag 😀

 3. Mirjam zegt:

  Heel erg cute! Die stipjes vind ik ook leuk, maar het was denk ik inderdaad leuker geweest om er andere kleuren voor te gebruiken 😉

 4. Mooie kleurtje die van Essie.

  Het is inderdaad beter zonder die stipjes.

  Ik vind het leuk!:)

 5. ik vind het juist heel erg leuk! 🙂

 6. Oh so pretty!! Stipjes zijn er juist leuk bij!

 7. Oooohhh, ik vind die stipjes wel leuk! Misschien had je ze in dezelfde kleuren moeten doen als die stipjes op het cakeje? Verder echt super leuk!

 8. Leuk bedacht! En erg knap voor uit de losse pols!

 9. heel mooi gedaan! 😀

 10. Heeeeel erg gaaf! Vooral met die stipjes!

 11. Ik vind dat cupcakeje zeer goed gelukt hoor! 🙂 En ik ga ook voor de bovenste foto, zonder stipjes.

 12. Wat schattig! En ik vind hem goed gelukt 🙂 mooi ook dat kleurtje van Essie.

 13. Awawaw deze is supervet! Die wil ik zeker wel een keertje namaken 😉

 14. Echt heel leuk gedaan!

 15. Charlotte zegt:

  Ik wil ook wel een tutorial zien! De stipjes zijn leuk, maar in andere kleuren had het beter uitgekomen!

 16. schattttttttttig!

 17. this is too cute!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.