Make-up

Face of the Day: 4 Maart 2011

Vanochtend beloofde ik jullie een look met mijn MAC Defiance Eyeshadow Quad en hier is hij dan. Het zijn best lastige kleuren om op de ogen te dragen, maar bij groene ogen staan deze tinten prachtig. Ik heb mijn best gedaan om er wat moois van te maken!

Als eerste bracht ik een laagje Urban Decay Primer Potion aan. Vervolgens depte ik met een platte kwast Star Studded over mijn gehele bewegende ooglid. Met een luchtige kwast vervaagde ik de randen en bracht ik een beetje Paradise Island aan in de arcadeboog. Vervolgens bracht in onder het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek Defiance aan. In de buitenste ooghoek gebruikte ik een klein beetje Real Drama om de look iets krachtiger te maken. Langs mijn bovenste wimpperrand en een deel van mijn onderste wimperrand trok ik een zacht lijntje met MAC Eye Kohl in de kleur Prunella. Als laatste bracht ik Pupa Pupalash Mascara Energizer aan op mijn wimpers op de look af te maken.

Ik vind de look best goed geslaagd en mijn groene ogen komen erg goed uit dankzij deze kleuren. Ze zijn vrij heftig (in werkelijkheid zijn de kleuren nog iets feller dan op de foto), maar nog net draagbaar. Mocht je het toch wat te heftig vinden, dan zou je eventueel Star Studded kunnen vervangen door Paradise Island, aangezien die een stuk minder fel is.

Gebruikte Producten:

Gezicht

Ogen

Lippen

 • Rosebud Salve

 

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Deze kleuren staan je inderdaad erg goed! 🙂

  1. Ik wou echt exact hetzelfde zeggen xD Tot op de uitroepteken na haha

   helemaal mee eens dus 🙂

   1. het uitroepteken.. xD ?

 2. Mooie look 🙂 Staat je ook goed, niet te overdreven en toch mooi aanwezig.

 3. Wauw, staat je erg goed!

 4. Staat je prachtig!

 5. Rianne zegt:

  Is het niet 7 maart vandaag? :

  1. Jazeker, maar ik droeg deze look op 4 maart 🙂

 6. Mooie look!!

 7. Wauw 😀 Echt mooie look!

 8. Marieke zegt:

  Het staat je goed! Ik ben ook zo iemand die het eng vindt om met roze te werken.

  Het valt me trouwens op dat je heel mooie wenkbrauwen hebt. Hoe werk jij die bij?

  1. Ik gebruik meestal een wenkbrauwpotlood en wenkbrauwgel van Hema, maar soms gebruik ik ook een wenkbrauwpoeder van The Body Shop. Het heeft lang geduurd voordat ik ze eindelijk in een model had waar ik tevreden mee ben, maar nu ben ik er helemaal happy mee!

 9. Joanne zegt:

  Staat je mooi! Ik vind je ogen alleen meer blauw dan groen? Of ligt dat misschien aan het licht?
  Of misschien komt het doordat ik zelf groene ogen heb (smaragdgroen zegmaar), waarmee in vergelijking die van jouw meer blauw-groen zijn :p
  In ieder geval is je oogkleur mooi en staat de oogschaduw er goed bij!

  1. Ik snap wat je bedoelt hoor, hihi! Ze neigen inderdaad lichtjes naar blauw, maar wanneer ik kleuren draag die mooi bij blauwe ogen staan (zoals koper, koraal en oranje) vallen ze een beetje weg. Bij paars en roze komen ze weer mooi uit, dus ze zijn toch meer groen 😉

 10. fleursbeautytips zegt:

  Ik hou niet zo van roze, maar jou staat het goed. Je gezicht vind ik trouwens erg mooi opgemaakt! Goed dat je niet teveel make-up op je gezicht smeert, met jouw huid is dat natuurlijk ook niet nodig. Staat je heel goed die blush en de gloss =D

 11. Hele mooie look! 🙂

 12. annabelle zegt:

  Je hebt echt super mooie ogen+wimpers!
  En de look is prachtig!

 13. Mooie kleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.