Nagellak

OPI Couture de Minnie Mini Pack

OPI lanceerde vorig jaar al een speciale collectie geïnspireerd door Minnie Mouse (daar kwam onder andere deze lak uit), maar dit jaar doen ze het nog eens dunnetjes over. Met succes, want de nieuwe OPI Couture de Minnie-collectie is nóg leuker dan de vorige. Ik testte het Mini Pack met vier verschillende lakjes uit de collectie uit!

A Definite Moust-Have is een warme kleur donkerroze met minuscule shimmer die niet goed op de foto overkomt. Deze doet me heel erg denken aan OPI Flower To Flower, maar dan een iets warmere en fellere versie.

Magazine Cover Mouse is de enige Liquid Sand-lak uit de collectie. Ik vind ‘m ontzettend leuk! Hij bevat een mooie combinatie van rood, roze en goud. Ik had gehoopt dat hij een beetje donkerroze zou zijn, maar hij neigt vooral naar rood. Ik houd echt van Liquid Sand-lakjes, ze geven altijd zo’n mooi effect.

Chic from Ears to Tail was een leuke verrassing. Die had ik niet zo mooi verwacht! Het is een vrij lichte kleur roze met een neutrale ondertoon. Deze is eindelijk eens niet te koel! Ook deze heef een piepklein beetje shimmer in zich, al is dat op de nagel niet helemaal zichtbaar. Ik weet het niet meer precies, maar volgens mij heb ik drie laagjes gebruikt om ‘m mooi dekkend te krijgen.

Innie Minnie Mightie Bow vind ik een beetje saai. Tja, OPI zou OPI niet zijn als er geen rode nagellak in de collectie zou zitten! Het is een mooie kleur rood met een lichte metallic finish, maar verder niks spectactulairs.

In de Couture de Minnie-collectie zit ook nog een geweldige glitterlak die ik nog op mijn lijstje heb staan, dus die moet ik binnenkort maar snel ergens vandaan gaan halen. Ik vind deze collectie in elk geval erg leuk! Mijn favorieten zijn Magazine Cover Mouse en Chic from Ears to Tail, maar dat zal voor jullie vast geen verrassing zijn.

De OPI Couture de Minnie-collectie is exclusief verkrijgbaar bij Douglas. De losse flesjes van 15 ml kosten €14,25 per stuk en het Mini Pack kost €18,95.

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | Facebook

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Hele leuke kleurtjes! Vooral de liquid-sand en licht roze! Weer mooie swatches en foto’s!

 2. Ik vind het allemaal zulke mooie kleurtjes! 😀 Ik vind je nagellak swatches ook altijd heel mooi! Als ik een swatch van een lakje zoek hoop ik er altijd één van jouw te vinden, omdat je daarbij de kleur altijd goed ziet en je nagels er zo mooi verzorgd uitzien!

  1. Bianca zegt:

   Helemaal mee eens : D

 3. Wat een mooie set! Leuke kleuren 🙂

 4. Wat een leuke en lieve mini pack! I like!

 5. Wat een lief setje, ook perfect als cadeautje!

 6. Ik vind vooral de roze prachtig!

 7. Die lichtroze is gorgeous! ♡

 8. Whaaaaa, ik wil dit pakketje hebben! TE mooi!

 9. Wat een heerlijke collectie! Ik vind ze echt geweldig.

 10. Lieve kleurtjes! Cute 😀

 11. Leuke collectie!xx

 12. Die liquid sand vind ik mooi!

 13. Wat een mooie kleurtjes zijn dat zeg!

 14. Mooie kleuren de tweede is vooral erg leuk!

 15. Ik heb de cover mouse en hij is zo mooi. Zeker een van de mooiere lakjes. Ik weet niet waarom, maar het doen me een beetje aan kerst denken 🙂

 16. Hele mooie lakjes 🙂

 17. Leuke lakjes!

 18. Wat een lieve kleurtjes!

 19. Wat een leuke kleurtjes!

 20. Desirée zegt:

  Oow echt een leuk setje he, ik ben er ook zo blij mee 🙂
  Ben ook nog steeds gek op de liquid sand lakjes, Magazine cover mouse heeft weer een week mooi op mn nagels gezeten 🙂
  En die glitters moet je zeker nemen, die zijn ook zooo leuk 😉

 21. Aah, ik vind de kleurtjes echt prachtig!

 22. Ooohh deze wil ik ook! Super schattig 😀

 23. Wat een leuke set!!!

 24. Die liquid sand nagellak vind ik geweldig <3!

 25. Willeke de Heus zegt:

  echt mooie lakjes vooral met die korrel zo mooi 🙂

 26. ze zijn heel erg mooi! x

 27. Super leuke kleurtjes. Vooral de 2e is erg leuk 🙂

 28. Hele leuke kleurtjes allemaal!

 29. Mooie collectie;)leuke schattige kleurtjes.

 30. Wat een prachtige kleurtjes!

 31. Erg mooi! Vooral het Liquid Sand lakje, wauw!

 32. Set van de eeuw! Vind ze zo gaaf!

  XO

 33. Ze zijn erg leuk! Ik ben zo benieuwd naar het liquid sand lakje die heb ik namelijk besteld op ebay 🙂

 34. Ik vind alle lakjes wel mooi. Alleen jammer dat ze Minnie Mouse verder niet in de flesjes verwerkt hebben… Dit zou het net wat schattiger gemaakt hebben. Voor de rest vind ik ze er erg leuk uitzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.