Video's

Filmpje: Favorieten November 2012

Genoemde Producten:

 • Clarins Beauty Flash Balm
 • Clarins Eye Contour Gel
 • Bourjois Healthy Mix Foundation
 • Maybelline Color Tattoo in On And On Bronze
 • MAC All That Glitters Eye Shadow
 • Philosophy Amazing Grace Eau de Toilette
 • Apple iPad Mini 16GB Wit

Nagellak: China Glaze It’s A Trap-Eze
Oorbellen: Forever 21
Camera: Panasonic FZ-100

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Mendy zegt:

  Leuk filmpje! Je haar zit trouwens mooi zo in een knot. Staat je goed. Zou je een keertje een get ready with me filmpje willen maken? Lijkt me heel leuk!

 2. Wat een leuke favorieten! Ben benieuwd naar deze kleur in het echt van de Color Tattoo.

 3. Marjolein zegt:

  Inderdaad leuk filmpje! Ik heb alleen een vraagje:
  Ik zie achter je in dit filmpje de advent kalender van Clarins.
  Waar heb je die gekocht??(op welke site bedoel ik dan;) )
  En denk je dat ze volgend jaar weer een kalender hebben?

  xx Marjolein

  1. Hij is van Ciaté, niet van Clarins. Ik heb hem in het vorige filmpje al laten zien en ik heb hem bij de Britse Ciaté-webshop besteld!

 4. Die color tattoo van Maybeline blijft mooi ! 🙂 Leuk filmpje

 5. Wat een mooie favorieten allemaal! Ik heb nu een week de ipad mini en hij is inderdaad echt geweldig! Je makeup ziet er echt prachtig uit! De lipkleur in combinatie met je oogchaduwlook is echt prachtig!! Ga je er nog een tutorial van maken?

 6. Echt leuk om te zien!

 7. super leuk filmpje 😀

 8. Leuk filmpje 🙂

 9. Wat een leuke video. Ik vind je ooglook er echt prachtig uitzien:D

 10. Claudia zegt:

  slaapverwekkend, die tutorials ;D

 11. Ik ben het zo eens met de Bourjois Healthy Mix foundation. Ik baal nog steeds dat ‘ie op is ook al heb ik genoeg andere foundations liggen haha! 😛 En de iPad mini vind ik zo chill, Cynthia (MLG) had ‘m ook mee in de trein en dat ding is echt zo klein maar je kunt alles echt nog perfect zien en alles!

 12. ken de producten zelf niet maar heb inderdaad vaker gehoord dat de bourjois paris foundation erg fijn is

 13. Ik vond dat je nog goed up-date te al had je het verschrikkelijk druk.

  Leuk filmpje 🙂

 14. Joanne zegt:

  Leuk filmpje! Welke lipkleur heb je op? Staat je echt fantastisch!

  1. Dank je! Het is de rode versie van de NYC Appleicious lippenbalsem.

 15. Whieee nog een filmpje! Leuke favorieten. Ik ben zelf helemaal fan van de bourjois healthy mix serum foundation,al moet ik zeggen dat ik de gewone healthy mix foundation nooit heb gebruikt. En dankjewel voor je opmerkingen over de ipad mini. Ik heb zelf ook nog een ipad 1 en ik twijfel zo erg of ik een mini zal nemen, maar inderdaad ik ben bang het grote scherm te gaan missen. En of het dan niet te veel gaat lijken op mijn iphone 5. Jij zegt dus van niet?

  1. Nee, zeker niet! Ik heb sinds kort ook een iPhone 5 en ik vind echt niet dat de een de ander zou kunnen vervangen. M’n iPad gebruik ik nog precies zoals de iPad 1. Ik had toevallig gisteren de iPad 2 van m’n vader in m’n handen en ik vond ‘m opeens erg grof en groot, haha!

   1. Ik ben bang dat ik bij deze een bestemming heb gevonden voor het deel van mijn eindejaarsuitkering wat ik uit mag geven van mezelf…. 😉

 16. Mooie producten! En die kalender van Ciaté op de achtergrond, haha.

  1. Haha, daar staat hij normaal ook, zodat ik elke dag bij het ontbijt weer een vakje open kan maken!

 17. Lysanne zegt:

  Vind je ooglook + eigenlijk je hele look erg mooi ! Ga je een tutorial laten zien?? En een “get ready with me” fimpje zou ook erg leuk zijn !!

  1. Ik ga er vandaag een tutorial van opnemen!

 18. Leuke favorieten 😀

 19. Suzanne zegt:

  Ik word zooooo blij van het intro liedje! En dan nog deze leuke video, super!!!

  XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.