Video's

Filmpje: Handige smartphone apps (Femme)

Voor Femme maken we video’s over allerlei onderwerpen en het leek me leuk om deze keer eens een video met een aantal handige smartphone apps te maken. Dit zijn niet de standaard apps die je vast al op je telefoon hebt staan, maar juist wat apps die ietsjes minder bekend zijn, maar die wél heel erg handig zijn. Vergeet je trouwens niet hier op Femme te abonneren (we zijn de 50.000 deze week gepasseerd!), dan ben je altijd op de hoogte van nieuwe video’s.

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Gefeliciteerd met de 50.000 abonnees!
  Op naar de 100.000 😉
  Nooit geweten dat dropbox zo handig is. Apps zijn zeer handig maar er zijn nog veel die ik niet ken.
  Wat een leuke info. Ik leer hier nog veel van.

  Happy Friday Xoxo

 2. Leuke apps. Jammer dat die wekker app geld kost. Ik mag nog geen apps kopen van mijn ouders omdat ik pas 12 ben. 🙁 Ik heb altijd een wekker naast mijn bed liggen en ik schrik me rot als die wekker afgaat.

 3. Handige apps zeg! 🙂 Ik ga toch maar even kijken naar Pocket en Dropbox.

 4. Wat leuk, ik heb al heel veel van de apps die jij bespreekt. Ze zijn echt super handig en makkelijk 🙂

 5. Wat een handige apps! Ik ga op vakantie naar het buitenland en daarom heb ik de Vakantiebieb app gedownload: je kunt een keuze maken uit boeken en tijdschriften die je dan offline kunt lezen. Dus een soort e-reader, maar dan gewoon op je telefoon. 😀

 6. Handige apps! Ik ben echt een noob met apps, dus bedankt voor deze video!

 7. Wat een handige apps! Evernote is inderdaad geweldig!

 8. Handig! Ga er gelijk een paar ip mijn iphone zetten.

 9. Handige apps! Ik heb dropbox al, maar doe er eigenlijk niks mee. Toch maar eens verder in verdiepen. Pocket lijkt me ook zeer handig!

 10. Hé, wat handig! Ik wist helemaal niet dat Dropbox zo handig was, ja die ga ik downloaden!

 11. Annemieke zegt:

  zou je alsjeblieft een makeup tutorial willen maken van de look die je hier hebt? Het is zo mooi!

 12. Tessa zegt:

  ik heb een tip aan iedereen!
  ik mag ook geen geld uitgeven aan apps en die wekker leek me toch heel handig. nu heb je de gratis app Sleepbot (sws voor android) die precies hetzelfde doet als Sleepcycle maar dan gratis
  hoop dat ik hier mensen mee help 😉

 13. Handig! Ik gebruik nu sleepbot als slaapapp, maar die andere app ga ik zeker eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.