Overig

Geef je mening: Wat wil jij op Pinky Polish zien?

Ik werk nu alweer bijna anderhalf jaar aan Pinky Polish en ik kan oprecht zeggen dat ik dat dagelijks met ontzettend veel plezier doe. Ik ben telkens weer verbaasd als ik de stijgende bezoekersaantallen zie, daar kan ik echt zo van genieten! Pinky Polish trekt dagelijks steeds meer en meer bezoekers en dat vind ik echt geweldig, want dat geeft mij de drive om door te gaan.

Eén van mijn doelen voor 2011 is om Pinky Polish naar een hoger niveau te tillen en daarbij wil ik jullie hulp inroepen! Omdat Pinky Polish niet zonder jullie zou kunnen bestaan vraag ik jullie vandaag om jullie oprechte mening te geven. Wat vinden jullie leuk om te zien? Wat kan beter, wat gaat goed of wat missen jullie? Wat zijn de onderwerpen waar jullie meer over willen lezen of wat mag juist wat minder? Alle suggesties  en op- of aanmerkingen zijn welkom bij de comments!

Ik schrijf graag over luxe-merken, maar ik merk aan jullie comments dat jullie vooral budget-producten erg interessant vinden. Ook staan er filmpjes en video-tutorials in de planning, maar dat laat nog eventjes op zich wachten totdat ik een nieuwe camera heb.Verder ben ik zelf ook geïnteresseerd in onderwerpen die met lifestyle te maken hebben (denk aan fitness/voeding/gezondheid/etc.). Ik zou het leuk vinden om daar wat meer over te gaan schrijven, maar ik vind het natuurlijk ook belangrijk dat jullie het interessant vinden om te lezen!

Wat wil jij op Pinky Polish zien?

Als je liever geen comment achter wil laten kan je natuurlijk ook het contact-formulier invullen!

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Sylvia zegt:

  Ten eerste vind ik dat je goed bezig bent en dat je daarover moet schrijven wat jou op het lijf geschreven is. Natuurlijk leuk dat je ons een input wilt geven, maar alles wat uit jezelf komt komt vaak toch het beste over in een blog. Het is al gevarieerd en gaat niet alleen over nagellak maar ook over allerlei andere verzorgings en make-up produkten. Persoonlijk zou ik het goed vinden om aandacht te besteden aan de lifestyle issues, want schoonheid komt niet alleen uit een potje of een tubetje ….dus ervoor gaan zou ik zeggen.
  liefs, Sylvia

  1. Geen zorgen, ik schrijf alleen maar artikelen waar ik zelf achtersta. Het moet natuurlijk wel leuk blijven! Bedankt voor je input 😀

 2. nurchamiel zegt:

  Ik ben juist blij dat je veel over luxe-merken schrijf! Ook vind ik de lifestyle artikelen een goed idee. Goed idee dat je ook af en toe eens aan je lezers vraagt wat ze willen doen.

 3. Merel zegt:

  Lifestyle vind ik ook heel leuk om te lezen. En butget mag van mij ook wel, ik heb zelf namelijk niet zoveel te besteden voor make-up e.d. Verder vind ik DIY ook superleuk dus als je die weet, dan mag dat er van mij ook op. En voor de rest mag je gewoon zo doorgaan, je doet het heel goed (Y)

  1. Merel zegt:

   trouwens, meer (simpele) nail art dingetjes vind ik ook leuk. Want ik wil altijd wel nailart maken maar het zou handig zijn als ik eens wat voorbeeldjes heb. Misschien weet jij iets?

   1. Charlotte zegt:

    Nail art vind ik ook geweldig!

 4. Mirjam zegt:

  Je hebt altijd erg leuke artikelen naar mijn mening 🙂 Ik vind het zelf ook wel leuk om wat persoonlijke dingen te lezen.

 5. Lifestyle artikelen vind ik niet heel erg interessant dus voor mij hoeven die niet te komen. Maar het is jouw blog en ik vind dat jij moet posten wat jij interessant vind!

  Looks of the day en nailart tutorials vind ik erg leuk om te zien. Make-up tutorials zou ik graag in de toekomst willen zien maar daar ben je al mee bezig. Ik ben gewoon tevreden over je blog.

 6. Ik zou het erg leuk vinden als er af en toe ook wat anders voorbij komt, zoals je zelf al aangeeft lifestyle en dat soort dingen. Voor de rest vind ik je artikelen goed, ik vind dat je een prima afwisseling hebt van dure en budget producten. Ik ben erg benieuwd naar je filmpjes als die er in de toekomst komen!

  Ga gewoon zo door, je doet het echt geweldig!

 7. Noortje zegt:

  Als eerste ben ik groot fan van 'Outfit of the days', ik ben altijd benieuwd naar wat mensen dragen, dat hoeft helemaal niet zo speciaal/origineel te zijn, maar gewoon "voor de leuk", haha.

  Daarnaast vind ik inderdaad budgetreviews fijner dan luxereviews. Ik vind reviews van luxe producten wel leuk om te zien, maar uiteindelijk zullen de meesten hier geen eindeloos budget hebben, en is het handiger om meer reviews van low-budget producten te zien 🙂

  En ehm, ik had nog iets.. Oja! Lifestyle artikelen lijken me ook erg interessant, schoonheid komt juíst ook van binnen, en ik denk dat het daarom erg leuk is om ook wat artikelen over gezondheid/voeding/etc. te posten!

  Als laatste wil ik nog zeggen: ik vind je blog echt super! Je site is heel overzichtelijk (wat ik écht fijn vind!), daarnaast kunnen we vrijwel elke dag rekenen op een nieuw artikel, en er zijn bíjna geen artikelen die me niet interesseren. Echt, ga zo door! 🙂

 8. Voor mij hoeft die lifestyle artikelen niet want dan zal ik wel naar een ander blog gaan. Ik zou vooral niet zo zeer echt budget producten een revieuw van geven maar meer producten die daar een beetje tussen in zitten zoals; Max factor, maybelline, rimmel je weet wel dat soort merken.

 9. Florie zegt:

  Iets meer nail art lijkt me wel leuk !

 10. Oei ik vind het best moeilijk, want ik vind eigenlijk al je artikels leuk! Maar misschien zou een OOTD wel eens leuk zijn? Geen idee of je dat zelf ziet zitten maar ik vind het altijd erg leuk om te lezen en om ideetjes op te doen. Ook vind ik persoonlijk artikeltjes over gadgets ook heel erg leuk! Ik heb zelf ook een iPad en ik ben altijd op zoek naar leuke Apps etc, dus misschien is dat een ideetje? En verder heb ik zelf eigenlijk weinig problemen met luxe-reviews. Kwijlen is áltijd leuk toch 🙂 Afwisseling met budget-reviews kan ook zeker geen kwaad. Eeeeh, tja, verder wil ik eigenlijk vooral zeggen; blijf zo door gaan, wat ik ben gek op je site!!

 11. Carli zegt:

  Ik ben gek op je site, een paar dingen die ik graag zou zin
  meer nail art, afwisseling tussen budget en luxe. en meer lifestyle lijkt me ook wel leuk en als ht kan maar dat ga je al doen af en toe een filmpje

 12. Ik wil eerst even zeggen dat ik vind dat je het super leuk doet 😀
  Ik vind eigenlijk alles heel leuk aan pinkypolish (ja, echt!), alleen vind ik juist de artikeltjes over lifestyle enz. niet zo heel erg interessant, maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening. Ik lees net dat je bezig bent met filmpjes, dat lijkt me écht heel erg leuk, ik ben namelijk gek op filmpjes. Ook zou ik wel iets meer over je persoonlijke leven willen weten, al heb je misschien een reden om daar juist niet over te schrijven. Ook vind ik de balans tussen budget en luxe gewoon goed 🙂 Keep on goin' 😀

 13. leinsbeauty zegt:

  Ik vind het zelf wel leuk als er een beetje afwisseling is tussen budget producten en dure luxe producten. En, ik ben echt heel benieuwd naar de filmpjes! Ga zo door zou ik zeggen!

 14. Chloe zegt:

  Dat plaatje 😀 Ik vind dat je het goed doet hoor, meer lifestyle zou misschien inderdaad wel een leuke toevoeging zijn.

 15. Afwisseling tussen budget en luxe merken, kwijlen over luxemerken is heerlijk! En áls je dan een keer een luxemerk wil kopen, moet je natuurlijk wel weten of het wel niet aan de eisen voldoet..
  Verder vind ik je blog top!

 16. Ik vind reviews het leukst om te lezen dus het liefst zo veel mogelijk daarvan. Ook vind ik shoplogs erg leuk. Ik vind je blog sowieso al erg leuk:) Je hoeft van mij niet over voeding, leefstijl en dergelijk te schrijven omdat ik zelf Voeding en Dietetiek studeer.. x

 17. Kelly zegt:

  Mij lijkt het inderdaad leuk als je misschien regelmatig een filmpje op je blog post! Dus het is fijn dat je daar mee bezig bent. Ik kom nog niet heel erg lang op je blog dus ik weet niet of je dit weleens doet, maar een FOTD -face of the day- die vind ik ook altijd super om te lezen!
  xxx

 18. Pauline zegt:

  Charlotte, ik vind dat je hier echt een prestatie neerzet! Ik ben zelf helemaal niet zo van de make-up en nog minder van de nagellak, maar voor een klus (ik ben eindredacteur) kwam ik op jouw blog terecht en in de rest van mijn vrije tijd vandaag heb ik van alles en nog wat van je gelezen. Geweldig, hoe je het doet! Ik lak alleen 's zomers mijn tenen en dan in 1 kleur, maar ik heb me rotgezocht naar je Konad-posts, want die zijn super. Je bent eerlijk, enthousiast en schrijft lekker weg (op wat taalfouten na, maar daar gaat het nu niet om). Dus het enige dat ik je zou willen aanraden: maak je blog wat beter doorzoekbaar, zodat bijvoorbeeld alle Konad-posts meteen te vinden zijn. Of bouw een side-bar in met onderrubrieken of data. Wat je doet, doe je goed; het moet alleen allemaal iets beter te vinden zijn.
  Maar voor de rest: petje af!

  1. Bedankt voor je input! Wat leuk dat je zo enthousiast bent! Ik vind zelf ook dat de site iets overzichtelijker mag worden, maar aan de linkerkant is een 'tag cloud' te vinden waar je mijn meest gebruikte tags (zoals bijvoorbeeld Konad) kan aanklikken waardoor je bij alle posts met die tag uitkomt. Verder is er linksboven een zoekfunctie, maar die moet nog een beetje geoptimaliseerd worden.

 19. Het kan inderdaad iets persoonlijker, maar zo spannend ben ik echt niet hoor 😉 Ik zal kijken watvoor vorm ik er aan kan geven!

 20. Brenda zegt:

  Ik volg je blog pas sinds een week, maar ik vind je echt fantastisch. Hoewel je opzich niet heel erg origineel bent in de producten die je reviewt, (dat kan ook niet aangezien er zoveel beautyblogs zijn, waarvan ik er zo’n 6 dagelijks volg) ben je toch anders dan anderen. Op een positieve manier dus!
  Als ik een voorkeur uit mag spreken: houd je juist in wat persoonlijke verhalen betreft. Ik vind het bij de grote(re) blogs zo irritant dat ze telkens op twitter en hun blog hun beklag doen over lezers, andere bloggers of wat dan ook, dat ik een nare bijsmaak krijg tijdens het lezen van hun artikelen.
  Dat wil niet zeggen dat jij dat ook zou doen natuurlijk, maar het is gewoon iets waar ik me enorm aan irriteer.
  Ik vind je in ieder geval top en blijf je zeker volgen!

  1. vlala zegt:

   Ik vind juist wel dat je heel origineel bent! Ik zie bij geen enkele andere blog namelijk reviews over make up van The Body Shop! (Of ik heb dat even gemist…) Daarnaast vind ik je altijd eerlijk en heb ik het idee dat je echt vanuit je eigen ervaring schrijft en niet iets wat misschien opgelegd is. Ik vind het tof dat je authentiek blijft zonder winacties en advertorials (heb ik NIETS tegen, wie wil er nou niets winnen? en ik snap dat advertorials fijn zijn om geld mee te verdienen, ook om je domein te betalen enzo…). Maar ik vind het knap dat je je staande houdt zonder die dingen.

   Ik vind je site leuk, en je NOTD's zijn GODDELIJK! Wat een lust voor het oog zijn die nagels van jou. 🙂 Dus van NOTD's mogen er wat mij betreft weer meer komen. Daarnaast vind ik het fijn als je met van die bullets werkt, zoals je bijv. deed in het artikel over je nagelverzorging. Het enige verbeterpuntje wat ik heb: je schrijft lange artikelen. Het is fijn om uitgebreide info te krijgen, maar als er wat meer foto's tussen staan is het (voor mij iig) wat makkelijker leesbaar.

   1. vlala zegt:

    Ik zou het trouwens super leuk vinden om eens foto's of een filmpje van je stash te zien! Hoeveel je hebt… wat voor lakjes, hoe je ze opbergt….

 21. Je hebt een leuke site maar wat mij niet echt interesseert is make-up. Nagellak en OOTD is wel leuk en wat meer over celebs.

 22. Ik lees heel graag artikels over je skincare routine. Zo heb ik het geweldige vitamin E serum leren kennen. Dus dit zou ik graag in de toekomst blijven zien, want je reviewt erg grondig en duidelijk. Verder zou ik graag wat meer fotds zien bvb als je iets speciaals doet voor een feestje of een gewone dagelijkse look.
  Veel succes nog!

 23. Lotte zegt:

  Ik vind dingen over nagels superleuk om te lezen, NOTD's, nailart, noem maar op. Ook kleding vind ik interessant, dus OOTD's zou leuk zijn 🙂

 24. Linda zegt:

  Ik zou wel eens willen zien bij welk licht je je make-up aanbrengt, zodat je echt kunt zien hoe het er in het daglicht uitziet! Vind je blog erg leuk en gelukkig niet commercieel.

 25. Joanne zegt:

  Ik vind dat je het al super goed doet! Wat ik leuk vind zijn filmpjes, FOTDs, reviews, how-to's, DIY, skincare, algemene beauty tips. Die serie die je doet over nagelverzorging vind ik erg leuk. Make-up en cosmetica vind ik trouwens (veel) leuker dan nagellak. Ook vind ik het altijd belangrijk dat er regelmatig een post komt, maar dat zit wel goed. Keep up the good work!

  1. Joanne zegt:

   Oh I forgot: Ik zou ook willen adviseren om terughoudend te zijn met persoonlijke artikelen. Ik stoor me daar soms wel eens aan op andere beauty blogs, met alle respect, dat interesseert me niet zo veel. Ik kom echt voor de beauty. Je persoonlijkheid komt ook tot uiting in de artikelen die je schrijft. Als een filmpje bijvoorbeeld te veel 'intro' heeft dan klik ik al weg. Ik zie het liever graag overzichtelijk en to the point.
   Ik kan me ook goed voorstellen dat jij dat allemaal lekker privé wilt houden. Wat je wel zou kunnen doen voor mensen die het wel leuk vinden om wat meer over jou te weten is een apart persoonlijk blog bijhouden waar je dat soort artikelen dan plaatst, en dan de link naar die blog ergens in de sidebar zetten ofzo.
   Wat betreft lifestyle, dat lijkt me wel leuk. Maar dan vooral als het ook betrekking heeft op beauty, bijvoorbeeld gezond eten voor je huid etc.

 26. Mij lijkt iets meer budget leuk, maar je doet het echt heel goed dus ga vooral zo door!

 27. milou zegt:

  meer nail art

 28. Emma zegt:

  Jaaa, lifestyle artikelen! Fijn! En inderdaad meer filmpjes en budgetproducten. Verder wil ik even kwijt dat ik je echt een top meid vind en je het super goed doet! Ga zo door!

 29. Marieke zegt:

  Jij hebt een erg lichte huidskleur, daarintegen heb ik een vrij bruine huidskleur
  Waardoor een goede foundation(of te licht, of te oranje, of meteen heel donker) en nagellak soms erg lastig te vinden is! Ik hoop dat jij hier tips voor hebt!

 30. Ik vind de nagellak gedoetjes het leukste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.