Nagellak Shoplogs

Geshopt: Nagelverzorging + Wimpers

Nee, ik lig niet onder een steen en ben jullie al helemaal niet vergeten! De deadline van mijn scriptie komt heel dichtbij (nog een week te gaan!), dus daar ben ik op dit moment even veel mee bezig. Eigenlijk had ik vanochtend al een ander artikel geschreven, maar doordat ik beetje met wat functies van m’n site zat te rommelen heeft WordPress mijn geschreven stuk opgegeten. Nou ja, dat artikel komt later wel. Even wat anders, want ik kreeg gisteren mijn bestelling van mijn favoriete eBay-verkoper binnen en wil hem zo graag aan jullie showen dat ik dat maar meteen in dit artikel doe!

Geshopt bij Beautyzone2007 - 2

Eigenlijk was ik van plan om alleen wat topcoats te bestellen, aangezien mijn Sally Hansen Insta-Dri Fast Drying Top Coat bijna op is en ik wel weer eens nieuwsgierig was naar andere varianten. Oh, en ik had zin om mezelf op wat leuke items te trakteren omdat ik in de put zat met m’n scriptie én iets te vieren had. Tja, genoeg redenen om een bestelling te plaatsen dus.

Ik bestelde de welbekende Poshé Top Coat ($5.75), een sneldrogende topcoat die ervoor zorgt dat je nagellak razendsnel droog is. Deze had ik nooit eerder geprobeerd, maar bij past in het Cult Favourites-rijtje met Seche Vite en INM Out The Door. Oh, en die laatste besloot ik ook maar weer eens te proberen en die koste $4.90. Deze heb ik lang geleden wel eens gebruikt en vond hem toen ‘wel aardig’, dus ben benieuwd of mijn mening sindsdien veranderd is.

Geshopt bij Beautyzone2007 - 3

Mijn nagels zijn een tijdje behoorlijk slecht geweest (stress, matig eten en onvoldoende verzorging zijn bij mij killing voor m’n nagels), maar gelukkig zijn ze al weer wat aan de betere hand! Ze splijten gelukkig nauwelijks meer, maar doordat ik ze telkens kort moest houden om de gespleten stukken uit te kunnen laten groeien zijn ze voor het mooie wat te kort. Ik had al een paar keer in de drogist bij de Essie Help Me Grow basecoat staan kijken, en besloot hem nu gewoon maar mee te bestellen. Deze variant heet trouwens Essie Grow Faster ($6.64), maar ik vermoed dat het gewoon exact dezelfde is, maar dan onder een (Amerikaanse?) naam. Deze zou ervoor moeten zorgen dat je nagels sneller groeien en ze beschermd worden tegen beschadigingen. Ik ben benieuwd en laat jullie nog weten wat het effect is.

Mijn nagelriemen kunnen ook nog wel een oppepper gebruiken, aangezien ze op dit moment vooral op sommige plekken vrij hard en dik zijn. Daar zou de CND Cuticle Eraser ($5.45) raad mee moeten weten! Dit is een nagelriemcrème die AHA’s (alfahydroxyzuren) bevat en daardoor de dode huidcellen als het ware los zou moeten weken. Ik ben benieuwd, maar de reviews die ik heb gelezen waren vrijwel allemaal erg positief!

Geshopt bij Beautyzone2007 - 4

Als laatste besloot ik nog een pakje nepwimpers mee te bestellen, een 4-pack van de Ardell Demi Wispies ($8.40). Ik ben namelijk gestopt met het bijvullen van mijn wimperextensions. Voorlopig ziet het er nog wel mooi uit als ik mascara draag (omdat er nog een paar extensions per oog op zitten), maar ik heb al wel gemerkt dat mijn eigen wimpers beduidend korter zijn. Daarom leek het me handig om vast wat nepwimpers in huis te halen, zodat ik daarmee de tijd kan overbruggen totdat ze weer een beetje hersteld zijn. Ik vind het altijd lastig om te bepalen welke nepwimpers een mooi effect zullen geven (al helemaal als ik ze online bestel!), maar deze heb ik eerder gehad, dus ik weet hoe ze uitpakken op mijn ogen.

Geshopt bij Beautyzone2007 - 1

Beautyzone2007 (of Beautychain/Top Nail Shop, zo het de eBay-shop) is echt mijn favoriete verkoper op eBay. Ik bestel er regelmatig lakken van Essie, OPI en China Glaze, maar je kunt er dus ook terecht voor nagelverzorging en een breed assortiment aan nepwimpers. Mijn bestelling was op 13 januari verzonden en kwam gisteren (21 januari) binnen. Best snel dus!

Ik was voor de verzendkosten $12.45 kwijt, maar die zijn afhankelijk van het aantal producten dat je bestelt. Je betaalt een bepaald basisbedrag en voor elk extra product komen er nog wat extra kosten bovenop. Je kunt een aangepaste factuur krijgen door in je eBay-mandje te kiezen voor ‘Request total from seller‘. Het is in elk geval een fijne betrouwbare verkoper waar ik al heel wat keren besteld heb en die ik jullie absoluut aan kan raden!


Beautyzone2007/Beauty Chain/ Top Nail Shop
eBay

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Ik ben erg benieuwd naar de nepwimpers ! 🙂

 2. Wat een fijne shoplog!

 3. Die Top coat wil ik ook hebben

 4. Ik vind INM erg fijn, maar ik ben benieuwd wat jou favoriete topcoat wordt!

 5. Succes met je scriptie! Die nepwimpers zien er heel mooi uit! Over INM hoor ik zoveel goede verhalen, ben benieuwd wat je er van vind!

 6. Wat een leuke producten allemaal!

  Xo

 7. Zo wil ik mezelf ook wel weer eens verwennen… maar ik spaar stug door voor de Zoya lakjes die eraan komen 🙂

  Heb jij er nou geen last van dat de douane en PostNL er nog fijn even een ‘bonusje’ bovenop doen voor invoerrechten en zo? Ik bestel meestal maar kleine beetjes omdat het me anders te prijzig wordt met het sponsoren van de postbode 😉

  1. Oh, Zoya-lakken zijn ook mooi! Ik heb de nieuwste collectie nog niet gezien, ga zo meteen even kijken. Nee, via eBay heb ik nooit douanekosten hoeven te betalen! Enkel een keertje bij FeelUnique (daar wordt het vergoed), Everyday Minerals en iHerb (maar niet als ik daar DHL Express gebruik). Dus het valt heel erg mee 🙂

 8. Op dit moment is INM Out the Door mijn favoriete topcoat. Ik vind het fijner dan Sèche Vite want het wordt minder gauw stroperig alleen is het net iets minder glanzend.

 9. Leuke aankopen, ik bestel ook vaak bij die verkoper! Ben benieuwd wat je van INM out the door zult vinden. Bij mij is hij favoriet :).

 10. Klinkt goed !!

 11. Wat een leuke aankopen

 12. Oeh pretty wimpers 😀

 13. Ik vind het altijd risky om via e-bay te bestellen, ondanks dat sommige producten er veel goedkoper zijn of slechts enkel daar te verkrijgen. Hmmm ik twijfel nog, maar je hebt me al een positieve ervaring gegeven.

 14. Sjoukje zegt:

  Ken je het merk ‘Lacquester’ al? Zij heeft naast allemaal leuke nagellakjes ook een sneldrogende topcoat in haar webshop, mocht je de volgende keer weer een nieuwe willen proberen. 🙂

 15. Wauw, die wimpers lijken me heel erg mooi! Ik ben er erg benieuwd naar, ik zoek ook nog een leuk setje

 16. leuke producten!
  benieuwd naar de reviews

  liefs
  Karlien

 17. Fijne spulletjes heb je gekozen 😀 Ik ben vooral benieuwd geworden naar je nagelverzorging spulletjes. Klinkt zo alvast wel goed! 🙂

 18. Erg leuke producten!

 19. Ik dacht dat die Out the Door altijd in zo’n bolvormig flesje zat? Of ben ik in de war met een ander merk. Benieuwd naar dat spulletje van Essie. Mijn nagels groeien prima, maar ik heb de laatste tijd wel last van nagels die afbladderen. Heel irritant!

  1. Nee, dat is de extra grote fles! Die is inderdaad groot en bol, maar de gewone van 15ml zitten altijd in dit model 😀

 20. Leuke dingetjes heb je geshopt! Ik heb de INM out the door topcoat ook gehad, vond ‘m fijn werken alleen werd ie al snel heel stroperig helaas. Nu gebruik ik een sneldrogende top coat van KOH, die is ook echt super fijn! 🙂

 21. Die Grow Faster nagellak heb ik ook eens geprobeerd. Herinner me niet of ’t echt effect had of niet… I’m guessing not.

 22. Lenneke zegt:

  Die cnd cuticle remover heb ik ook, die is echt superfijn!! Mn tubetje is alleen alweer bijna op :(( Snel maar weer nieuwe bestellen 🙂

 23. Femke zegt:

  Geen wimperextensions meer? Waarom niet?

 24. Fijne shoplog 🙂 Ik ben benieuwd hoe de nagel artikelen bevallen, komt er misschien een review van nog online? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.