Overig

Herinnering My First Clarins Winactie!

Ik ben de afgelopen dagen een beetje afwezig geweest van het web, excuses daar voor! Soms is het gewoon even lekker om jezelf te ‘unpluggen’ en een paar daagjes zonder Internet te zijn. Geen zorgen, ik ben weer helemaal opgeladen om er weer hard tegenaan te gaan.

Zoals jullie misschien wel weten loopt er op dit moment een winactie in samenwerking met Mooi Parfurmerie. In dit artikel lees je er meer over. Morgen (donderdag 30 september) is de laatste dag dat je mee kan doen. Mocht je nog mee willen doen, stuur dan snel je inzending in! Ik heb al ontzettend veel leuke mailtjes gekregen en er staan zoveel leuke dingen in. Aanstaande zondag zal ik de winnaars bekend maken, dus jullie moeten nog eventjes geduld hebben.

Succes met meedoen allemaal!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. ja ik ben benieuwd of ik misschien gewonnen heb! Vol verwachting klopt mijn hart! 😉

  2. Ik heb niet meegedaan ^^

  3. Oh goed dat je het zegt! Ik vind Clarins een heel fijn merk, dus heb je gelijk gemaild haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.