Nagellak

Swatch: China Glaze – Ruby Pumps

Het overkomt mij regelmatig dat ik een nieuwe nagellak heb gekocht, hij in mijn kastje verdwijnt en ik ‘m gewoon vergeet. China Glaze Ruby Pumps is zo’n lakje. Ik heb ‘m al een maand of 3 in huis, maar ik had ‘m nog nooit geprobeerd. Toen ik voor vandaag een nagellak ging kiezen bedacht ik me opeens: “Hmmm, volgens mij heb ik nog ergens Ruby Pumps liggen…’. En ja hoor! Ik had ‘m inderdaad.

Ruby Pumps valt onder het kopje ‘Legendarische Nagellakken’. Af en toe zijn er van die kleuren die binnen no-time bestempeld worden als klassiekers. Volgens mij is deze nagellak jaren geleden uitgebracht in de originele Wizard of Oz-collectie van China Glaze. Later dook hij af en toe op in speciale collecties en onlangs bracht China Glaze opnieuw de Wizard of Oz-lakken uit omdat er zoveel vraag naar was. Ik kocht deze lak omdat ik benieuwd was naar de hype, en nu begrijp ik het helemaal. Deze nagellak is zo mooi! Ik heb al vaker gezegd dat ik niet van rode nagellak houd, maar deze is fantastisch.

De lak heeft een rode jelly-achtige basis met prachtige gouden glitters. De glitters zijn niet cheap of chunky, maar juist ontzettend sophisticated. Ik krijg echt een luxe gevoel bij het dragen van deze lak! Ik blijf ook naar mijn nagels staren, omdat ik ‘m zo mooi vind. In het zonlicht komen de glitters het beste uit:

Deze foto is helaas niet helemaal accuraat, want in het echt is de nagellak nog mooier.

Deze lak kan wat mij betreft altijd, maar ik krijg er ook een beetje een Kerst-gevoel bij, heerlijk! Ik ben dol op de december-maand, dus ik kan niet wachten totdat het zover is. Rond die tijd zal ik Ruby Pumps vast nog heel vaak dragen.

Dit is inderdaad een klassieker en deze lak verdient absoluut een plekje in de stashes van alle nagellakliefhebbers!

13 Comments

 • Reply
  Eline
  24 september 2010 at 18:57

  Ja moooi!!! Echt leuk zo met die glittertjes er in!

 • Reply
  Lara
  24 september 2010 at 19:09

  waaaauw, prachtige kleur is dit!

 • Reply
  Arantxa
  24 september 2010 at 19:15

  Zoooo mooi!

  mijnberichtistekort ;(

 • Reply
  Frauke
  24 september 2010 at 19:34

  Wauw. Dat is echt een héle mooie kleur!

 • Reply
  Amanda
  24 september 2010 at 20:14

  Wauw mooi kleurtje! :mrgreen:

 • Reply
  Ilja
  24 september 2010 at 20:50

  Ziet er erg mooi uit! Zeker nu het vroeger donker wordt krijg ik zin in de feestdagen! 😉

  Liefs Ilja

 • Reply
  Ilja
  24 september 2010 at 20:51

  p.s wat lak jij je nagels netjes 🙂

  xx Ilja

 • Reply
  Marjolein
  24 september 2010 at 22:35

  Ohh mooi lakje! Inderdaad echt een kerstgevoel krijg je ervan haha. En lekker zomers!

 • Reply
  Christianne
  25 september 2010 at 10:12

  Waaauw, heel mooi! <3

 • Reply
  Denise
  25 september 2010 at 14:26

  Mooie rode nagellak zeg!!!

 • Reply
  Teddy
  26 september 2010 at 13:50

  Ik heb deze kleur ook en vind m echt geweldig! :mrgreen:

 • Reply
  Laura
  26 september 2010 at 14:37

  Ik heb hem ook en vind het niks.. werkelijk ik haat rood op mijn nagels! En ook deze vind ik niet mooi. Behalve voor kerst;)

 • Reply
  Sophie
  30 september 2010 at 01:46

  Dit artikel heeft ervoor gezorgd dat ik hem binnen 3x klikken op ebay heb gekocht! kan niet wachten hem op te doen. 😀

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.