Nagellak

Swatch: China Glaze – Ruby Pumps

Het overkomt mij regelmatig dat ik een nieuwe nagellak heb gekocht, hij in mijn kastje verdwijnt en ik ‘m gewoon vergeet. China Glaze Ruby Pumps is zo’n lakje. Ik heb ‘m al een maand of 3 in huis, maar ik had ‘m nog nooit geprobeerd. Toen ik voor vandaag een nagellak ging kiezen bedacht ik me opeens: “Hmmm, volgens mij heb ik nog ergens Ruby Pumps liggen…’. En ja hoor! Ik had ‘m inderdaad.

Ruby Pumps valt onder het kopje ‘Legendarische Nagellakken’. Af en toe zijn er van die kleuren die binnen no-time bestempeld worden als klassiekers. Volgens mij is deze nagellak jaren geleden uitgebracht in de originele Wizard of Oz-collectie van China Glaze. Later dook hij af en toe op in speciale collecties en onlangs bracht China Glaze opnieuw de Wizard of Oz-lakken uit omdat er zoveel vraag naar was. Ik kocht deze lak omdat ik benieuwd was naar de hype, en nu begrijp ik het helemaal. Deze nagellak is zo mooi! Ik heb al vaker gezegd dat ik niet van rode nagellak houd, maar deze is fantastisch.

De lak heeft een rode jelly-achtige basis met prachtige gouden glitters. De glitters zijn niet cheap of chunky, maar juist ontzettend sophisticated. Ik krijg echt een luxe gevoel bij het dragen van deze lak! Ik blijf ook naar mijn nagels staren, omdat ik ‘m zo mooi vind. In het zonlicht komen de glitters het beste uit:

Deze foto is helaas niet helemaal accuraat, want in het echt is de nagellak nog mooier.

Deze lak kan wat mij betreft altijd, maar ik krijg er ook een beetje een Kerst-gevoel bij, heerlijk! Ik ben dol op de december-maand, dus ik kan niet wachten totdat het zover is. Rond die tijd zal ik Ruby Pumps vast nog heel vaak dragen.

Dit is inderdaad een klassieker en deze lak verdient absoluut een plekje in de stashes van alle nagellakliefhebbers!

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Ja moooi!!! Echt leuk zo met die glittertjes er in!

 2. waaaauw, prachtige kleur is dit!

 3. Zoooo mooi!

  mijnberichtistekort ;(

 4. Wauw. Dat is echt een héle mooie kleur!

 5. Wauw mooi kleurtje! :mrgreen:

 6. Ziet er erg mooi uit! Zeker nu het vroeger donker wordt krijg ik zin in de feestdagen! 😉

  Liefs Ilja

 7. p.s wat lak jij je nagels netjes 🙂

  xx Ilja

 8. Ohh mooi lakje! Inderdaad echt een kerstgevoel krijg je ervan haha. En lekker zomers!

 9. Christianne zegt:

  Waaauw, heel mooi! <3

 10. Mooie rode nagellak zeg!!!

 11. Ik heb deze kleur ook en vind m echt geweldig! :mrgreen:

 12. Ik heb hem ook en vind het niks.. werkelijk ik haat rood op mijn nagels! En ook deze vind ik niet mooi. Behalve voor kerst;)

 13. Sophie zegt:

  Dit artikel heeft ervoor gezorgd dat ik hem binnen 3x klikken op ebay heb gekocht! kan niet wachten hem op te doen. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.