Make-up Reviews

MAC Viva Glam Gaga Lipstick (Swatches + Review)

Ik liet jullie op deze haul-foto al zien dat ik de MAC Viva Glam Gaga lipstick gekocht had. Ik heb hem nu een aantal keer gedragen en ben er heel erg blij mee!

MAC - Viv Glam Gaga
MAC – Viv Glam Gaga

Ik had deze al een tijdje op het oog, maar wist niet zeker of zo’n bleekroze kleur mij zou staan. Aangezien ik erg tevreden was over Lazy Day leek het me tijd om deze ook een kans te geven. Het leuke aan deze lipstick is dat de opbrengst naar het MAC Aids Fund gaat. Zij doneren geld aan stichtingen die zich inzetten voor mensen die getroffen zijn door Aids/HIV. Eens in de zoveel tijd brengt MAC een lipstick of lipglass uit waarvan de opbrengst naar dit fonds gaat. De MUA vertelde mij dat er dit jaar al €50.000,- euro aan Orange Babies in Nederland is gedoneerd. Fantastisch initiatief toch?

Dit jaar zijn er twee Viva Glam lipsticks uitgebracht. Eéntje geïnspireerd door Lady Gaga en eentje door Cindy Lauper. Ik ben eerlijk gezegd niet heel erg dol op Lady Gaga, maar deze kleur leek me heel erg mooi. Toen ik deze in de winkel ophad was ik meteen verkocht!

MAC - Viva Glam Gaga Lip Swatch
MAC – Viva Glam Gaga Lip Swatch

Ik draag hem hier in combinatie met de Life’s A Breeze Lip Pencil uit de To The Beach Collectie. Ik wilde graag een lippotlood hebben dat mooi bij deze lipstick paste, en deze bleek het beste te zijn. Hij past ook goed bij Lazy Day, dus dat komt perfect uit.

De lipstick is weer lekker romig en verzorgend. Ook is deze heel erg gepigmenteerd! Je ziet de kleur van mijn eigen lippen er nauwelijks doorheen. Je moet wel zorgen dat je lippen goed gehydrateerd zijn, want hij heeft af en toe de neiging om in de lijntjes te kruipen. Hij blijft redelijk goed zitten, maar ik merk wel dat hij na een uur of twee zijn glans kwijt is en er een waasje kleur overblijft. Dan is het weer tijd om ‘m opnieuw aan te brengen.

Ik heb wat lipswatches gezien van Viva Glam Cindy, en ik denk dat ik die ook eens ga proberen. Ik raad jullie echt aan een keertje een kijkje bij de MAC Viva Glam lipproducten te nemen. De substantie van de lipsticks is ontzettend fijn, er zitten mooie kleuren tussen en je steunt er een fantastisch goed doel mee.

MAC Viva Glam Gaga is te koop bij alle MAC verkooppunten, zoals de Pro Store aan de Heiligeweg in Amsterdam, counters in een aantal filialen van de Bijenkorf en enkele filialen van Douglas. Deze lipstick kost €17,50 en de opbrengst gaat naar het MAC Aids Fund.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Roxanne zegt:

  Hoe goed past het lippotlood bij de kleur? Is het een perfect match? Ik vraag het omdat ik ook een lippotlood zoek voor dit schatje 😉 Mooie kleur, hé?

 2. Nice! Ziet er zeker mooi uit, lekker zomers 😀

 3. Wat een prachtige kleur, maar bij mij zou hij definitely niet staan 😛

  x Martine

 4. oooo zoooo pretty!

 5. leuk! ben eigenlijk ook wel benieuwd naar een full-face foto 😉

  1. Nathalie zegt:

   Me too! Ik vind het een mooi kleurtje maar ik weet niet of hij me zou staan.

 6. Ooooh, wat een super mooie kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.