Nagellak

Swatch: KOH – Blue Universe

KOH - Blue Universe

KOH – Blue Universe

Foto is een beetje blurry, sorry!

Een tijdje geleden heb ik mijn allereerste KOH nagellakje gekocht. KOH is een merk met een uitgebreide collectie nagellakjes en nagelverzorgingsproducten. Ik gebruik af en toe een nagelriemcrème van KOH, en was al een tijdje benieuwd naar de nagellak. Ik wilde een hele bijzondere hebben, en koos uiteindelijk voor Blue Universe.

Flakies! Ik hou daar echt van! Daarom wilde ik deze ook zo graag hebben. Blue Universe heeft een donkerblauwe basis met minuscule zilveren glittertjes en multi-colour flakes. De flakes lijken meestal oranje/roze, maar zijn in bepaald licht ook groen. Op deze foto heb ik twee laagjes gebruikt en is hij behoorlijk blauw. Ik heb hem ook een keertje over H&M Sinful Siñorita gedragen (één laagje eroverheen) en toen werd hij paars. Leuk om mee af te wisselen.

Op de volgende foto heb ik er de Matte Topcoat van Hema over aangebracht:

KOH - Blue Universe (Matte)

KOH – Blue Universe (Matte)

Zo vind ik hem nog leuker! Matte topcoats werken meestal goed op dit type lakjes. Over de Hema Matte Topcoat snel meer!

KOH nagellak is te koop bij onder andere Douglas en kost €14,95 per stuk. Ook kan je deze nagellak bestellen bij de KOH Webshop. Voor verkooppunten kan je terecht op hun site.

6 Comments

 • Reply
  Martine
  2 juni 2010 at 20:22

  Mooi, maar vind ‘m leuker als ie gewoon glanzend is 😀

  x Martine

 • Reply
  Eva!
  2 juni 2010 at 20:39

  ik vind hem leuk! mat is die leuker!

 • Reply
  Aranka
  2 juni 2010 at 22:03

  Een hele mooie lak zeg, ook erg mooi met die roze ‘stukjes’ erin.

 • Reply
  Diede
  3 juni 2010 at 08:55

  Erg leuke site heb je! En lekker veel swatches, ik ga je volgen 🙂

 • Reply
  Marleen
  3 juni 2010 at 12:46

  dit lakje ben ik al een paar keer tegengekomen op andere blogs en hij is echt geweldig!

 • Reply
  Priscilla
  8 juni 2010 at 10:54

  Wauw, heel erg mooi! Vooral als er matte topcoat overheen zit.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.