Nagellak

Swatch: Make Up Store – Siw

Make Up Store - Siw

Make Up Store – Siw

Het is voor jullie geen verrassing dat ik gek ben op holografische nagellak. Ik was dus ook heel blij toen ik zag dat Make Up Store een aantal holografische nagellakjes in de collectie heeft. Er zijn verschillende kleuren (zilver, roze etc.), maar ik koos een lichtblauwe variant.

Ik had gehoopt dat deze echt lichtblauw zou zijn, maar het is meer een zilvergrijze lak. In het flesje lijkt het alsof hij alleen maar kleine zilveren en gouden glittertjes heeft, maar zoals jullie op de foto kunnen zien is het een echte holo. Op deze foto heb ik twee laagjes gebruikt, maar ik zie nu dat hij nog wel een derde laag kan gebruiken. Dat is jammer, want holo’s dekken meestal erg goed! Toch is het een leuke nagellak en ik zal ‘m deze zomer vast nog veel dragen!

Make Up Store is een nieuw make-up merk in Nederland en is verkrijgbaar bij de Make Up Store-winkel in de Heiligeweg in Amsterdam. Deze nagellak kost €14,50.

5 Comments

 • Reply
  Marleen
  1 juni 2010 at 09:40

  erg leuk, alleen jammer dat er weinig glans in lijkt te zitten?

 • Reply
  Selina
  1 juni 2010 at 12:23

  Heel erg mooi! Ik hou van dit soort lakjes 🙂

 • Reply
  Eva!
  1 juni 2010 at 22:41

  ik vind hem erg mooi!

 • Reply
  Priscilla
  8 juni 2010 at 10:55

  wauw, heel mooi.

 • Reply
  Schneevante
  11 juni 2010 at 23:35

  how beautiful! I didn't know they sell MAK in Amsterdam – thanks for sharing!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.