Persoonlijk

Mijn doelen voor 2011

Ik heb er lang over getwijfeld of ik dit artikel wel zou plaatsen of niet. Ik ben immers niet de enige blogger die een ‘goede voornemens voor 2011’-artikel plaatst en ik wil jullie natuurlijk niet gaan vervelen! Aan de andere kant laat dit artikel toch weer een stukje van mijn persoonlijkheid zien en aangezien mijn site wel een persoonlijke touch kan gebruiken heb ik ervoor gekozen het wel te plaatsen.

Hoewel goede voornemens in principe het hele jaar door gemaakt kunnen worden lijken ze toch onlosmakelijk met het nieuwe jaar verbonden te zijn. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd, want een nieuw jaar staat symbool voor een nieuw begin met nieuwe kansen. Ik moet bekennen dat ik de afgelopen jaren weinig aan goede voornemens heb gedaan, maar inmiddels begint het een beetje te kriebelen. Vooral op persoonlijk vlak en natuurlijk wat Pinky Polish betreft heb ik zeker plannen en doelen die ik wil bereiken!

Een betere balans vinden tussen studie, werk en site
Eén van de doelen die ik mijzelf voor het komende jaar stel is om een goede balans tussen mijn studie, werk en site te vinden. Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier en ben dan ook geneigd daar veel tijd in te steken. Ook werk ik dagelijks met veel plezier en passie aan Pinky Polish, maar door mijn studie-verplichtingen komt dat nog weleens in de knoop, waardoor ik minder kan updaten dan ik zou willen. Met een betere balans en een goede planning weet ik zeker dat ik zowel mijn studie, werk en Pinky Polish op een goede manier zal kunnen volhouden!

Beter voor mijzelf zorgen
Dit is een puntje dat eigenlijk een beetje verbonden staat met mijn eerste doel voor het nieuwe jaar. Doordat ik altijd maar druk en bezig ben schieten sommige belangrijke dingen er af en toe bij in. Dingen zoals gezond eten en bewegen worden vaak door mij vergeten, simpelweg omdat ik de tijd er niet voor vrij maak. Doordat ik af en toe ontzettend slecht en onregelmatig eet merk ik dat ik gewoon niet zo lekker in mijn vel zit. De afgelopen weken heb ik mijn best gedaan om gezonder en regelmatiger te leven. Wat een verschil! Ik voel me stukken beter en heb veel meer energie. Dat is fijn, want die energie kan ik goed gebruiken! Dit ga ik dus zeker voortzetten in het nieuwe jaar.

Meer experimenteren met make-up en kleding
Ik ben dol op mooie make-up en prachtige kleding, maar ik heb het tot nu toe altijd vrij veilig gehouden. Wat kleding betreft ben ik vrij doorsnee en daar mag echt wel wat verandering in komen. Ook moet ik die mooie hakken maar weer eens uit de kast trekken, want aan het einde van 2011 wil ik effortless op hakken kunnen lopen!
Ik ben het afgelopen jaar echt ontzettend vooruit gegaan qua make-up-technieken en heb inmiddels zelfs mijn eerste opdracht binnen om een bruid te voorzien van een mooie look op haar grote dag! Ik hoop dat ik in 2011 uit mijn comfort-zone durf te stappen en mooiere looks leer creëren. Wie weet komen er dan zelfs video-tutorials!

Pinky Polish naar een hoger niveau tillen
Het afgelopen jaar is mijn site enorm gegroeid en daar ben ik echt trots op, maar ik ben nog lang niet waar ik wil zijn. Ik geniet ontzettend van elke bezoeker, reactie en nieuwe volger. Ik vind het geweldig om te merken dat jullie mijn werk waarderen en dat ik jullie een plezier doe met mijn artikelen. Ik hoop dat Pinky Polish in 2011 nóg harder groeit dan in 2010. Ik ben behoorlijk ambitieus en bereid hard voor mijn succes te werken, dus dat ga ik het komende jaar zeker doen.

Natuurlijk heb ik nog wat kleinere plannetjes zoals meer lezen, vaker bij mijn ouders en schoonfamilie langsgaan, maar dat loopt waarschijnlijk vanzelf wel los. Ik kan in elk geval op 2010 terugkijken met een glimlach en een goed gevoel, en ik hoop dat ik dat na 2011 ook zal kunnen!

Wat wil jij in 2011 bereiken?

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Leuke doelen heb je 😀 had ze van de week ook maar eens opgeschreven 😉 Ik hoop dat het je allemaal lukt 🙂

 2. anne zegt:

  Ik maak mijn voornemens voor t nieuwe jaar altijd halverwege januari.. dat zou misschien mijn voornemen voor (eind)2011 moeten zijn: op tijd voornemens bedenken!

 3. Leuke voornemens en het blijft leuk om ze te lezen op blogs hoor dus op de jouwe ook 😀

  Nou, zelf heb ik niet echt voornemens, hoop gewoon door te gaan met veel water drinken, minstens een paar keer in de week gezond te eten en ehm ja blijven bewegen ook hé 😉

 4. Ik vind het evengoed leuk om te lezen wat ieders voornemens zijn hoor, dus jou stukje vond ik helemaal niet erg 🙂

 5. Succes ermee!
  Ik ben niet van de goede voornemens, als je iets wil bereiken moet je het naar mijn mening gewoon meteen doen 🙂

  1. En waar denk jij dat ik nu mee bezig ben 😉 Ik ben in elk geval goed op weg!

   1. Sorry als het zo overkomt, dat bedoelde ik niet naar jou gericht!
    Ik heb het dan bijvoorbeeld over vrienden die dan in november zeggen dat ze met oud en nieuw gaan stoppen met roken. Dan denk ik, kom op stop gewoon meteen 😉

    1. Hihi, ik begreep al wat je bedoelde hoor 😀 Wat dat voorbeeld van jou betreft ben ik het overigens helemaal met je eens 🙂

 6. SSBNL zegt:

  Grappig, eigenlijk heb ik dezelfde goede voornemens als jij! Vooral het doel om meer te experimenteren met kleding. Ik ga ook altijd op safe, maar eigenlijk is dat zo zonde! 😉

 7. Goede voornemens 🙂 Ik doe er niet aan… te moeilijk om te bedenken en het is veel leuker om alles over me heen te laten komen… ik zie het allemaal wel.

 8. Ik vind het leuk om te lezen. iedere blogger heeft andere voornemens niet waar 🙂

 9. Goede voornemens hoor! Succes ermee! Ik heb deels dezelfde: Beter voor mezelf zorgen en meer experimenteren met make-up en kleding. Maar dat komt vast wel goed!

 10. jegannelies zegt:

  mijn doel voor 2011 is 10 kilo afvallen.

  x'

 11. Ik ben 1 januari met mijn eigen domein van start gegaan, mijn doel is om daar lekker mee verder te gaan. Verder zou ik graag dit jaar samen willen wonen met mijn vriend, dus ook wat meer sparen <3 Maar sparen is moeilijk haha!

  Liefs Ilja

 12. Goede doelen! Ik hoop dat ze allemaal lukken! Succes 🙂
  Zelf wil ik meer discipline opbrengen voor studie, op tijd nar bed gaan, etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.