Nagellak

Aankomende Nagellak-collecties voor begin 2011

Onlangs twitterde ik dat ik al een aantal maanden geen bestelling bij Transdesign heb geplaatst. Bijna een half jaar kocht ik geen nieuwe lakjes van OPI, China Glaze of Essie. Dat is opmerkelijk, want er is een tijd geweest dat ik maandelijks wel een nieuwe TD-pakketje in de bus had zitten. Ik realiseerde me dat ik zo lang niks meer heb besteld omdat er de afgelopen maanden gewoon geen interessante nagellak-collecties uit zijn gekomen. Tuurlijk, de OPI Burlesque-collectie was erg mooi en ook tussen de kerst-collectie van China Glaze zaten mooie nagellakken, maar er was niks waarvan mijn hartje echt sneller ging slaan. Daar komt ook nog eens bij dat er de laatste tijd genoeg interessante nagellakjes in de Nederlandse drogisterijen te vinden zijn (denk maar eens aan MNY), dus bestellen was niet echt nodig.

Ik moet toegeven dat ik de afgelopen tijd minder goed het nieuws rondom nieuwe collecties in de gaten heb gehouden, maar de afgelopen weken heb ik mijzelf even goed ingelezen. Ik was blij verrast, want het ziet er naar uit dat er eindelijk een paar collecties uit gaan komen waar ik echt zin in heb! Ik heb mijn favorieten voor jullie op een rijtje gezet:

China Glaze Grackle Glaze
Januari 2011Meer kleuren crackle-lakjes! Dit is echt iets waar ik op zat te wachten. Andere merken (zoals Pupa) brachten het afgelopen jaar crackle-lakjes uit, maar de meeste lakjes waren zwart of een andere donkere kleur. China Glaze pakt het net even wat anders uit door een volledige collectie crackle-lakjes uit te brengen, waaronder ook roze en blauwe varianten. Ik weet dat er ontzettend veel dames zijn die deze trend helemaal niks vinden en om eerlijk te zijn denk ik ook dat dit type lak snel weer uit de mode zal raken, maar ik zie het helemaal zitten!

China Glaze Tronica
Januari/Februari 2011

Holo’s! China Glaze heeft de afgelopen jaren een aantal geweldige collecties met holografische lakjes uitgebracht en voor het nieuwe jaar staat er ook weer eentje op de planning. Ik ving ergens op dat deze collectie misschien alleen bij een bepaalde beauty-winkel in Amerika te koop zal zijn, maar daar heb ik verder weinig over kunnen vinden, dus dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Ik hoop het niet, want het zou natuurlijk jammer zijn als wij deze collectie moeten missen!

OPI Katy Perry
Januari 2011

Ook OPI probeert een graantje mee te pikken van de crackle-trend. In tegenstelling tot China Glaze beperken zij zich helaas tot één zwart crackle-lakje, genaamd Black Shatter. Deze lak zal in eerste instantie bij de Katy Perry-collectie worden uitgebracht, maar zal opnieuw zijn opwachting maken bij de Serena Williams-collectie (die ook gepland staat voor Januari 2011). De Katy Perry-collectie is klein, maar toch zijn er naast Black Shatter een paar interessante lakjes te vinden. Teenage Dream en The One That Got Away staan alvast op mijn verlanglijstje!

Naar welke collectie kijk jij uit?

Bron 1, Bron 2, Bron 3

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. de holo collectie!

 2. Die Katy Perry collectie lijkt me ook leuk! Hoeveel verzendkosten betaal je ong. tegenwoordig bij Transdesign?

  1. $20.00 voor 9 flesjes, dus iets duurder dan het een paar maanden geleden was 🙂

 3. Naar geen een eigenlijk…

  1. Hihi, dat kan natuurlijk ook 😉

 4. Nog meer crackle! Ik word een beetje crackle-moe… 😛

  1. Ik begrijp je helemaal! Het is een leuke tijdelijke trend, maar je moet er echt van houden… Gelukkig staan er nog genoeg andere collecties op de planning 😀

 5. Ik heb nog geen crackle nagellak (vroegah wel eens eentje gehad, die niet echt werkte), dus ik vind de broken hearted en de cracked concrete wel tof!

 6. Die holo's wil ik echt allemaal hebben!
  En misschien nog Teenage Dream van OPI, maar de crackle lakjes laat ik aan me voorbij gaan, ik heb het nooit mooi gevonden eigenlijk.

 7. Ziet er goed uit allemaal! Ik ga snel voor een paar OPI lakjes kijken uit de bovenstaande collecties!

 8. chantal zegt:

  Weet je ook hoe veel de crackle lak van china glaze gaat kosten?

  1. Nog niet, die informatie is nog niet bekend. Afhankelijk van waar je bestelt betaal je over het algemeen zo’n $3.00 tot €6,95 voor een flesje China Glaze.

   1. chantal zegt:

    Ok! Ben benieuwd. Heb ook de crackle lak van pupa, en die bevalt me prima! Heb nu de paarse crack over een heel donker paarse lak (ipv de zilvere lak die er bij zit), is ook een leuk effect!

    1. Ja, lekker combineren! Ik heb zelf ook nog wel wat leuke combinaties in mijn hoofd met de crackles van Pupa 😀

 9. Ik moet echt zo'n crackle lakje hebben! Ik vind het zo apart, en ook mooi. Als nagellak-addict kun je dat niet aan je voorbij laten gaan natuurlijk, haha.

 10. Ooooh eindelijk, ik wil ook een crackle lak van China Glaze, en ik vind holo ook mooi en aaaah die van Katy Perry, de 2de ook!

  Jeetje, klink ik nu hebberig? hahaha

 11. Die holo's zien er heeeel mooi uit, maar ik ben ook wel fan van de crackles! Och, ik weet niet wat ik moet kiezen ;P

 12. Hihi, valt mee hoor! Is ook niet zo verrassend met van die leuke collecties 😉

 13. Ik vind alle collecties zo leuk, maar die crackle collectie lijkt me toch wel het leukst 🙂

 14. Ik kijk voor de eerste keer op je site en vind hem echt super! Je blog komt bij m'n favorieten 😉
  Verder kijk ik niet echt uit naar een van deze trends. Crackle polish zie je bij zo veel merken verschijnen.
  China Glaze nagellak is super, maar ik ben niet zo voor holografische lakjes.

  1. Dat vind ik leuk om te horen! Niet getreurd, voor het komende seizoen staat er ook nog een andere China Glaze-collectie gepland met allerlei cream-lakjes. Dat zal vast wel wat voor jou zijn 😀

 15. Leuke nagellakjes allemaal! Heb wel gelezen dat die Katy Perry collection niet zo bijzonder is helaas :/ Maar goed, mooie nagellakjes verder! 😀

 16. jegannelies zegt:

  Leuke nagellakjes ! Zelf heb ik 2 lakjes van opi. Maar ik vindt dit van hun wel heel leuk verzonnen !

  x

 17. Ik vind ze allemaal wel leuk!

  x

 18. Valérie zegt:

  Vergeet de Navy collectie van CG niet. 🙂 Zag hem van de week op blogginbeauties.nl volgens mij. Die lijkt me erg leuk!
  Leuk dat je het allemaal op een rijtje hebt gezet! Ik heb nog nooit iets bij transdesign besteld, maar wil het wel graag een keer doen. 🙂

  1. Ah, jij bedoelt waarschijnlijk Anchors Away van China Glaze! Ik weet dat die eraan gaat komen, maar ik vind ‘m niet zo heel spannend, vandaar dat ik ‘m hier niet genoemd heb, net als de OPI Texas-collectie.

 19. sisier zegt:

  ik heb toevallig deze week voor het eerst bij transdesign besteld (nog bedankt voor je uitleg met het artikel hoe je er moet bestellen, ze hebben tegenwoordig flat rate box bij de opties al staan voor 20 dollar )

  En er komen meteen 2 dozen, eentje voor mij alleen en eentje voor 2 andere meiden 😛 dus dat wordt leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.