Nagellak

Regenboog Luipaard Konad

Ik kwam onlangs op een Amerikaanse nagelblog een ontzettend leuke Konad-look tegen. Ik vond ‘m zo gaaf dat ik ‘m zelf na ben gaan maken. Dit was het resultaat:

Gaaf hè? Voor dit ontwerp heb ik OPI Alpine Snow als basis gebruikt en daaroverheen gestempeld met de Special Polish van Konad in Black en het luipaard-printje van de Konad Imageplate M57. De stipjes heb ik daarna met behulp van een Essence Dotting Tool ingekleurd met OPI La Paz-itively Hot, China Glaze Lemon Fizz, American Apparel Coney Island, OPI Rumple’s Wiggin’ en OPI What’s With The Cattitude?.

Je kan deze look heel makkelijk namaken, ook als je geen Konad hebt! Ik heb een tijdje geleden een tutorial gemaakt waarin ik laat zien hoe je een luipaardprintje op je nagels kan maken zonder Konad. De tutorial kan je hier vinden. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de stipjes inkleuren en je bent klaar!

Wat vinden jullie ervan? Gaan jullie het ook een keertje proberen?

20 Comments

 • Reply
  Laura
  15 oktober 2010 at 18:16

  Ziet er leuk uit, maar ik hou niet van de luipaard print 😳

  Vind het wel leuk om weer eens een nail art look te zien 😀

 • Reply
  Sharon
  15 oktober 2010 at 18:44

  Waaaaauw ziet er prachtig uit!

 • Reply
  Frauke
  15 oktober 2010 at 18:44

  Omg dit is zooooooooooooooo mooi! In love <3

 • Reply
  Ilja
  15 oktober 2010 at 18:44

  Ziet er super mooi uit, ik zou het zo dragen! 🙂

  Liefs Ilja

 • Reply
  Marjolein
  15 oktober 2010 at 18:54

  Oh echt vet zeg!

 • Reply
  Eline
  15 oktober 2010 at 18:54

  Heel leuk gedaan~!

 • Reply
  Steph
  15 oktober 2010 at 20:02

  Dit vind ik echt leuk.. eens iets anders, speels en kleurrijk!

  Likéliké

 • Reply
  Nicole
  15 oktober 2010 at 21:02

  Super vet! Lijkt me best moeilijk te maken.

 • Reply
  Lisa
  15 oktober 2010 at 21:32

  Ooooh, zo mooi ! Zou ik ook wel willen 😀 Goed gedaan ! 🙂

 • Reply
  Marikee
  15 oktober 2010 at 22:06

  Wauw, heel gaaf!

 • Reply
  tess
  15 oktober 2010 at 23:05

  leuk, maar ik doe het vaker panterprint op me nagels.

  alleen heb ik geen konad, maar het gaat prima. 😀

  ziet iniedergeval leuk uit.

 • Reply
  Martine
  16 oktober 2010 at 10:27

  Waaauw dit is zo cool! Dat ga ik ook eens proberen 😀

  x Martine

 • Reply
  Dieuwke
  16 oktober 2010 at 21:16

  Echt zoo gaaf!

  Ik ga dit maken voor donderdag voor m'n project. Alleen nog even kijken of ik een leuke ondergrondkleur kan vinden. Kan namelijk nergens een goede witte lak vinden voor een goedkoop prijsje in de drogist. Tips?

 • Reply
  Margaux
  17 oktober 2010 at 20:09

  Gaaaaaaaaaaaaaaaf! Heel leuk!

 • Reply
  The Lacquer Files | SupKetchup!
  19 oktober 2010 at 12:46

  […] Een andere leuke tutorial is de Leopard print die wel met Konad gemaakt is, waar ik laatst een variant van tegen kwam op pinkypolish die er erg veel op leek! Ik moest dan ook gelijk denken aan […]

 • Reply
  Larissa
  19 oktober 2010 at 23:03

  Ziet er echt heel tof uit en hijs inderdaad heel makkelijk te maken!
  Deze ga ik ook doen binnekort!! 😀

 • Reply
  Joyce
  20 oktober 2010 at 22:44

  Wauw, ziet er super leuk uit!

 • Reply
  Noor
  21 oktober 2010 at 11:34

  Wauw, ik ben geen fan van luipaardprint maar dit is toch wel heel leuk!

 • Reply
  Car Insurance Groups
  17 mei 2011 at 23:28

  For what its worth, the layout is certainly remarkable. You know how to balance writing and images/videos. Nevertheless, I cant get over how little you actually bring to light here. I think that everyones said the exact same factor that youve said over and over once again. Dont you believe its time for something far more?

 • Reply
  Wireless Home Theate
  25 mei 2011 at 02:58

  You positive do know what youre talking about. Man, this weblog is just wonderful! I cant wait to read much more of what youve got to say. Im really pleased that I came across this when I did because I was actually starting to obtain bored with the entire blogging scene. Youve turned me around, man!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.