Nagellak

Regenboog Luipaard Konad

Ik kwam onlangs op een Amerikaanse nagelblog een ontzettend leuke Konad-look tegen. Ik vond ‘m zo gaaf dat ik ‘m zelf na ben gaan maken. Dit was het resultaat:

Gaaf hè? Voor dit ontwerp heb ik OPI Alpine Snow als basis gebruikt en daaroverheen gestempeld met de Special Polish van Konad in Black en het luipaard-printje van de Konad Imageplate M57. De stipjes heb ik daarna met behulp van een Essence Dotting Tool ingekleurd met OPI La Paz-itively Hot, China Glaze Lemon Fizz, American Apparel Coney Island, OPI Rumple’s Wiggin’ en OPI What’s With The Cattitude?.

Je kan deze look heel makkelijk namaken, ook als je geen Konad hebt! Ik heb een tijdje geleden een tutorial gemaakt waarin ik laat zien hoe je een luipaardprintje op je nagels kan maken zonder Konad. De tutorial kan je hier vinden. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de stipjes inkleuren en je bent klaar!

Wat vinden jullie ervan? Gaan jullie het ook een keertje proberen?

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Ziet er leuk uit, maar ik hou niet van de luipaard print 😳

  Vind het wel leuk om weer eens een nail art look te zien 😀

 2. Waaaaauw ziet er prachtig uit!

 3. Omg dit is zooooooooooooooo mooi! In love <3

 4. Ziet er super mooi uit, ik zou het zo dragen! 🙂

  Liefs Ilja

 5. Oh echt vet zeg!

 6. Heel leuk gedaan~!

 7. Steph zegt:

  Dit vind ik echt leuk.. eens iets anders, speels en kleurrijk!

  Likéliké

 8. Nicole zegt:

  Super vet! Lijkt me best moeilijk te maken.

 9. Ooooh, zo mooi ! Zou ik ook wel willen 😀 Goed gedaan ! 🙂

 10. Wauw, heel gaaf!

 11. leuk, maar ik doe het vaker panterprint op me nagels.

  alleen heb ik geen konad, maar het gaat prima. 😀

  ziet iniedergeval leuk uit.

 12. Waaauw dit is zo cool! Dat ga ik ook eens proberen 😀

  x Martine

 13. Echt zoo gaaf!

  Ik ga dit maken voor donderdag voor m'n project. Alleen nog even kijken of ik een leuke ondergrondkleur kan vinden. Kan namelijk nergens een goede witte lak vinden voor een goedkoop prijsje in de drogist. Tips?

 14. Gaaaaaaaaaaaaaaaf! Heel leuk!

 15. […] Een andere leuke tutorial is de Leopard print die wel met Konad gemaakt is, waar ik laatst een variant van tegen kwam op pinkypolish die er erg veel op leek! Ik moest dan ook gelijk denken aan […]

 16. Ziet er echt heel tof uit en hijs inderdaad heel makkelijk te maken!
  Deze ga ik ook doen binnekort!! 😀

 17. Wauw, ziet er super leuk uit!

 18. Wauw, ik ben geen fan van luipaardprint maar dit is toch wel heel leuk!

 19. For what its worth, the layout is certainly remarkable. You know how to balance writing and images/videos. Nevertheless, I cant get over how little you actually bring to light here. I think that everyones said the exact same factor that youve said over and over once again. Dont you believe its time for something far more?

 20. You positive do know what youre talking about. Man, this weblog is just wonderful! I cant wait to read much more of what youve got to say. Im really pleased that I came across this when I did because I was actually starting to obtain bored with the entire blogging scene. Youve turned me around, man!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.